Šta je ovo mršava hrana za mršavljenje koja preuzimaju u.k.? | RS.centerar.org

Šta je ovo mršava hrana za mršavljenje koja preuzimaju u.k.?

Šta je ovo mršava hrana za mršavljenje koja preuzimaju u.k.?

Ako ste naišli na britanskim receptima na Pinterest ili Instagram, možda ste videli "sin bez" ili "nula SIN" koji se koristi u opisima i mislio u sebi, šta ima veze to znači? Pa, to ima veze sa metodom mršavljenja koja je nestala odlepio u Velikoj Britaniji: na mršavljenje Svetske ishrani. Ovde je sve što želite da znate.

Šta je mršavljenje Svet dijeta? Program, koji je zapravo datira iz 1969. Godine, je ishrana sa bazom zajednice, nekako kao dijetu. Ona se fokusira na na "optimizacijom hrane" (da, mi koristimo "i" umesto "z" jer govorimo britanski stvari ovde), koji je u osnovi o održavanju te puno duže sa zdravijim namirnicama. Namera je da vam pomogne da izgubite oko jedan do dva kilograma nedeljno bez osećaja gladi sve vreme.

load...

Kako idete o "optimizacijom hrane"? Mršavljenje Svet se raspada na tri dela: Free hrana, Zdrave Dodaci i Sins, skraćenica za Dakle, u suštini, mršavljenje Svet ishrana tvrdi da je kombinacija ove tri komponente dovodi do efikasnog mršavljenja "sinergiju.".

Pa šta hrana Free Foods Zdrava Dodaci i Sins? Free Hrana su najviše prioritet. Oni su malo kalorija, bogata hranljivim materijama i ti dozvoljeno neograničen iznos. Think: (! Da) voće, povrće, testenina, krompir, pirinač, posno meso, riba i jaja. Zdrave Dodaci su namirnice koje obezbeđuju hranljive materije, ali mogu da poremete gubitak težine (kao što je mleko, sir i hleb), tako da je dozvoljeno samo određenu količinu. Sins su stvarima, tako da ćete morati da izaberete mudro o tome kako da provedu svoj dnevni Sin dodatak: čaša vina ili parče torte?

Pomenuli ste to je kao Veight Vatchers-kako to misliš? Pa, baš kao i Veight Vatchers, postoji sistem bodovanja koji podstiče članove da se obrazuju o zdravoj ishrani. Plus, slično Veight Vatchers sastanke, gde se može govoriti o svojim dostignućima i borbe, mršavljenje Svet vam dodeljuje online podršku grupe koja zadovoljava nedeljno.

Čekajte, da li si siguran da može da jede pastu? Cross naše srce. (. Evo čak i mršavljenje Svet recept za Nacho Pasta dobro ste pročitali:.. Načo testenina)

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Hatha? Ashtanga? Evo svakog tipa joge, objašnjeno

Post Zdravlje

9 stvari koje se mogu desiti vašem telu kada vodite maraton

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepeni i zaista, stvarno, ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

8 načina da izgledaju mlađe bez botoka

Post Zdravlje

Koji kamp za kampovanje je pravi za vas?

Post Zdravlje

Kako napraviti dobar utisak bez reči

Post Zdravlje

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Post Zdravlje

31 načina de-stresa nakon ludog dana

Post Zdravlje

5 razloga je zaista zapanjujuće da zatrudnite posle 35. godine

Post Zdravlje

6 pitanja svakih 30 godina treba pitati svog lekara jednom godišnje

Post Zdravlje

7 pokreće da se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta