Probao sam gravitacioni pojas da bih pomogao da spavam i evo šta se dogodilo | RS.centerar.org

Probao sam gravitacioni pojas da bih pomogao da spavam i evo šta se dogodilo

Probao sam gravitacioni pojas da bih pomogao da spavam i evo šta se dogodilo

Ali kako super-teška ćebe pomoć jednog sna, pitate se? Ovde je niski: Većina ponderisane ćebad ima peleta sašivene u pojedinačne džepove koji čine sluzokožu i težine od između 10 i 25 kilograma. Ponderisana pritisak ćebe je ravnomerno raspoređena preko tela i treba da simulira osećaj koji se grle. (Nešto kao Thunder Shirt vašeg psa.)

Gravitacija Ćebe tvrdi da "prirodno smanjiti stres i povećava relaksaciju kroz duboku stimulaciju pritiska." Dok Nadao sam se da će mi konkretno pomogne sna, ćebe može da se koristi na kauču dok gledate Lav & Order: SVU reprize, meditira ili u osnovi bilo kada ste u potrebi topao zagrljaj.

load...

Spavao sam sa verzijom od 20 funti (što nudi 15-, 20- i opcije 25 funti, u zavisnosti od telesne težine) na preporuku kompanije, što je nešto više od 10 odsto mog telesne težine. Pokrivač je dizajniran za jednu osobu, tako da je veća od dvostrukog veličine jorgan, ali manje nego puna. Read: Ne znači za deljenje. (Žao mi je, muž.)

Potpuno obelodanjivanje, nisam lovesleeping sa Graviti Blanket. Bilo je tako umirujuće i opuštajuće dok sam gledao televiziju kao što sam zaspao (ko ne voli topao zagrljaj?), Ali duboko u noći otišao na sam postao pregreje. Comfi mikro-plišani spoljašnji omotač je ukloniti, a možete spavati sa samo pamuka unutrašnje ljuske da razvedri stvari, ali se ne osećam skoro kao meka i luksuzno.

Umesto spavanja, stalno se ja brinem o mojoj sedam kilograma Chihuahua, koji je želeo da snuggle (ili se ispod ćebeta sa mnom). Takođe sam se borio da sakupi dovoljno snage da baci stvar sa strane samo da sam mogao da ustanem da piški u sred noći. Estetski, takođe je malo trn u oku kad ostavili na mom bračnim krevetom, a na 20 funti to nije nešto što se lako može sklopiti i čuvaju na redovne.

Sa kršan cenom od $ 249, gravitacija ćebe nije za svakoga. Iako nije obavezno reše svoje probleme sa spavanjem, to se privremeno smanjiti svoju nervozu i potpuno podigli svoj maratonski gledate utakmicu. Kao sredstvo opuštanja? Definitivno da probamo. Za spavanje? Još nisam 100 posto uvereni.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

5 načina da budete prisutniji u vašem životu

Post Zdravlje

7 načina da zaista dobijete 8 sati spavanja

Post Zdravlje

Kako da ostanete zdravi kada se svi koji znate bolesni

Post Zdravlje

5 potpuno praktičnih meditativnih saveta za početnike

Post Zdravlje

10 slavnih treninga za citanje da inspirišu vašu sledeću potez

Post Zdravlje

20 načina da se upustite u samozapošljavanje

Post Zdravlje

5 načina da se kaže Ništa češće (bez zvuka kao kreten)

Post Zdravlje

Najveće gaže za svaku guzu i budžet

Post Zdravlje

Kako prolaziti kroz praznike svojim zdravljem i vašim razumom netaknutim

Post Zdravlje

6 najluđih priča o gupi (koje mi u potpunosti ne možemo dobiti dovoljno)

Post Zdravlje

12 potpuno slobodnih načina da se bavite samopomoć

Post Zdravlje

10 trenutaka samopombe da se sakriju ovog vikenda