Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups | RS.centerar.org

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

To je Vednesdaiat 3 am, što znači da bi i spakuju i krenu kući na dan. Osim što i dalje imamo dva sata (barem) pre poziva je podneo ostavku. Da bi to strašni dan kriza mnogo više podnošljiva, evo šest mali pick-me-up koji će vas vratiti u život. (I niko od njih uključuju kofeina. Huzzah.)

Ovo vreme sutra

Take a Valking Meeting

Kada vaše noge počinju da zaspim i shvatiš da nisu napustili svoj sto u četiri sata, zvanično je vreme da krenemo. Otkaz rezervacije konferencija-soba i uzeti direktno izveštaj o sastanku hoda umesto toga. Prirodna Sunčeva svetlost će vam dati podsticaj energije i nadamo se olakšati da sljedeći sjajnu ideju.

load...

stephanie Ridhalgh

Get Iour Mišići Moving

Sede u istoj poziciji iz dana u dan može uzeti danak na mišiće. Dajte im Some Lovin 'bi krišom u podnevnom treninga sledi lep potezu. I ovo: Ne morate čak ni da napusti svoju stolicu. Samo pazi naš deskercise Video da biste započeli.

del Monte

Upuštati u Sveet (ali zdravu) Treat

Ne, ne čokolada posuda. Izbegavajte dosadu svog popodnevnom zatišje sa del Monte Fruit osveživača. Svaki pojedinac veličine šolje dostiže na 100 kalorija i ispunjen sa osvežavajućim voćnim vodama. Jedna porcija od tih uzbudljivih voća i ukusa kombinacija će biti tačan poziv na buđenje je potrebno da se napravi do radnog vremena.

@ Frends / Instagram

Pojačajte jačinu zvuka

Kreiranje liste za reprodukciju pesama koje čine da se osećate dobro. Kao, run-to-the-dance-floor-i-instant-li-čuje-to dobro. Pop na nekim slušalice i neka one endorfina tok. Posle nekoliko minuta, vrati u realnost i dive u svoje zadatke sa potpuno novom izgledu. (Ako Rihanna može da "radi", tako da možete.)

@ Onlidecolove / Instagram

Sip na flašu vode

load...

Najlakši način da bi vaš nivo energije do sans kofein je ostanete hidratisani. Ali ne piju previše brzo-veliki gutljaj odjednom mogu samo da se osećate naduveno. Umesto toga, ostavite jedan-litarska boca pitajte sto i nositi ga između do-DOS i back-to-back ​​sastanaka. Možda ćete morati da češće koristite kupatilo ključ, ali bar ćeš se preseliti.

Tventi20

I Kada ste u nedoumici...

Pogledajte slike štenaca. Ne stvarno. Prema nedavnoj studiji, gledajući slike predivnu mladunaca (ili bilo slatka životinja) će poboljšati vaš fokus i staviti vas u dobrom raspoloženju. Izvinite nas dok smo ažurirali našu desktop sliku.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Probao sam aplikaciju za meditaciju sa mojim 11-godišnjim i ovde se dogodilo

Post Zdravlje

Da li kristalno ozdravljenje zaista funkcioniše? Pokušao sam da saznam

Post Zdravlje

Jeste li 5 komada pite? Uradite

Post Zdravlje

5 namera koje svaka žena treba postaviti ovog leta

Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima

Post Zdravlje

5 dijeta koje stvarno rade (i 3 to definitivno nisu), prema nutricionistima

Post Zdravlje

6 najboljih pešačkih staza u Čikagu

Post Zdravlje

Evo tačno šta će se desiti ako pokušate crossfit

Post Zdravlje

Naš omiljeni trening u Njujorku, ikada

Post Zdravlje

Kako trenirati se raditi 3 dana u nedelji

Post Zdravlje

17 proizvoda koji pojačavaju raspoloženje koji dokazuju da stvarno možete kupiti sreću

Post Zdravlje

6 Čikago članstva u teretani, objasnio je