Koliko kalorija njujorci zapaljuju oko grada? | RS.centerar.org

Koliko kalorija njujorci zapaljuju oko grada?

Koliko kalorija njujorci zapaljuju oko grada?

Da li ste ikada primetili kako uklapa većina Njujorčani su? To nije samo topla joga - to je zato što smo obučeni u finu umetnost schlepping.

Mi smo uvek u pokretu, i na svu sreću, uzimajući od tačke A (suvi čistije) do tačke B (u teretanu) da ukaže C (posao) da ukaže D (happi hour u Cienfuegos) da ukaže E (večeru u L ' amico) je odličan način da sagoreva kalorije.

load...

Koliko kalorija? Pitali smo Ariane Hundt, osnivač Brooklin Bridge Boot Camp, da ga razbiti za nas. Check out koliko kalorija žena od 150 kilograma može se očekivati da se spali rade neke Njujork stilu schlepping.

Hauling odeću perionice: 150 kalorija

Znamo da pružanje usluga od vrata do vrata je primamljivo, ali ozbiljno razmislite o tome svoj veš na "mat. Lifting težak torbu za deset minuta može da gori 150 kalorija, pa čak i kratko, pet minuta eksplozija povećava otkucaje srca i otpustiti svoj metabolizam.

Borba protiv vasih pet sprata valk-UP: 10 kalorija

Zašto ste iznajmiti šarmantni salonac Umesto toga Svanki mesto sa liftom? Zato što ste spali 10 kalorija i ton svoje zadnje lože, listovi, kvadriceps and Butt svaki put kada hoda tih pet letova. Držite se osporavaju trčanje ili ide gore dva odjednom.

Tegljenja Vhole Foods NAMIRNICA: 150 kalorija

Sa dva papirne kese namirnica za osam blokova zauzima samo 12 minuta vašeg dana, ali ćete sagoreti oko 150 kalorija i ton biceps, ramena i jezgro - samo proverite da li je težina u oba vrećama je ravnomerno raspoređena. (To znači ti, Naomi.)

load...

Odustajanje od kabine i hodanje: 100 kalorija

Oh, špic. Ne znamo zašto smo čak i smeta. Valk tih 20 blokova kući umesto - ces spali oko 100 kalorija, pogotovo kada ste u žurbi i adrenalin je pumpanje.

Chasing the Bus: 10 kalorija

Trči blok nakon autobusa za jedan minut sagoreva 10 kalorija - to nije mnogo, ali svaki malo dodaje se. Hmm, kašnjenje u stvari radi ima svojih prednosti.

Spuštaju niz metrou stepenice: 10 kalorija

U redu, znamo metro spiker momak nam uvek govori da nikada ne kandiduje za vozove, ali (pažljivo) trčanje niz stepenice da uhvati N voz pred vratima bliskih će sagoreti oko 10 kalorija i dajte četvorki mini trening.

Bude ljudsko PACK MULE: 200 kalorija

To se dešava češće nego što bismo želeli - mi smo zaglavljeni nosi našu torbu, uzorak prodaja plen, radnu torbu i hemijsko čišćenje u isto vreme. Ali odnesem ove stvari oko sat vremena, a vi ćete sagoreti 200 kalorija. Bam.

Sklonili CITI BIKE: 50 kalorija

Treba da se od Avenue A do Chelsea Piers u žurbi? Zgrabi Citi bicikla i početi okretanje pedala. Biciklizam za deset minuta sagoreva 50 kalorija i radi svoje zadnje lože, četvorke i zadnjicu.

Standing On The Train To Brooklin: 200 kalorija

Kada sledeći put da patite u toplom, prepunom vozu pored smrdljivoj momka koji ne razume šta lično prostor, gledaj sa vedrije strane: Gorećeš do 200 kalorija ako ostavim motku i provedu sat metro surfovanje.

Preskačući Cleaning Service: 500 kalorija

Ne postoji ništa više zadovoljavajući nego ribanje svoj toalet, zar ne? U redu, u redu, to totalno sranje. Ali čišćenja stana za jedan sat sagoreva oko 500 kalorija! Mi lovescrubbing toalet. Ribanje VC je super.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

4 stvari koje trener fitnesa nikada ne bi jeo za ručak

Post Zdravlje

8 hrana koja ti tajno čine gladni

Post Zdravlje

Koji kamp za kampovanje je pravi za vas?

Post Zdravlje

8 hrane koja bi mogla da oštri oči

Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će vas navesti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

5 načina da budete bolji

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako pijete čašu vode prvo ujutru

Post Zdravlje

12 sneaki razloga da si uvijek umoran

Post Zdravlje

8 hrane koja nikad ne bi trebalo da jedete pre treninga

Post Zdravlje

6 načina da zadržite hladnoću tokom praznika (i dalje)

Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

11 jednostavnih načina da ostanete aktivni ako imate radni sto