Kako se transformisati iz jedne sove u ranu pticu | RS.centerar.org

Kako se transformisati iz jedne sove u ranu pticu

Kako se transformisati iz jedne sove u ranu pticu

Većina jutra, imaš sreće ako možete i sami izvući iz kreveta i čine ga na posao na vreme. Dakle, kako se Šila iz računovodstva povetarac u rano nakon što doručak, trčanje šest milja i čitanje četiri poglavlja Sving Time? Jer ona sama obučen da bude jutarnja osoba. Evo kako to možete učiniti isto.

FOTO: Liz Andrev / Stiling: ERIN MCDOVELL

Eat Dinner Ranije

Postati jutro osoba nije tako lako kao samo postavljanje alarma za dva sata ranije. Radi se o prilagođavanju ceo dan, tako da radiš everithingearlier, uključujući i varenje hranu. Ako sa ciljem da se probudi u 6 ujutro, postavila cilj da jede i završi večeru za 8 časova noć pre, tako da ćete imati dva sata da svare i vind dole pre spavanja.

load...

Tventi20

Svap kafu biljni čaj

Ako je vaš um rase kada pokušate da idete u krevet rano, dajte sebi kofeina policijski čas od 1 pm (Ne brinite, vaš voljeni jutro mlekom je još uvek OK.) Kad zađe sunce, gutljaj valerijana teato da te opušteni i spreman za rano spavanje.

Tventi20

Isključite TV

Priča naših života: To je 8 časova i radimo veliki posao kucanja stavke sa liste obaveza. Tada nas je: Seinfeld repriza usisava i Džordž se jede Eclair iz smeća i odjednom, to je ponoć. Pročitao knjigu da umesto toga opustite, i bićete pluta pre nego na kraju poglavlja, obećavamo.

Tventi20

Odugovlačite (... Pa, tako nekako)

Umesto odlaska u teretanu, kupovina namirnica i pranje kose pre spavanja, stavite ga do jutra. To će vam dati strukturiran listu obaveza, a vi ćete dobiti sve urađeno duplo brže. (Nećete believehov prazan Ceo Hrana je u pravu kada se otvara.)

Tventi20

Plai Hide-and-Seek sa vaš alarm

Znate onu stvar gde se probuditi i shvatiti ste već odložena svoj alarm tri puta? Pa, prilično je teško raditi kada staviš budilnik u potpuno drugom mestu svake noći. Večeras, ispod kreveta. Sutra, na komodi. Sledeće noći, u hodniku. Ako postoji izlaz, postoji i način.

load...

Tventi20

Prihvati nekoliko večeri lošeg sna

To je neizbežno: Ako prebacuje svoju vreme za spavanje četiri sata ranije, vi obavezni da imaju nekoliko nemirne noći i grogi jutra. Ne dozvolite da vas izbaci iz koloseka. Samo mislim-ako ovo iscrpljeno kad se probudiš, uzimajući u pidžami odmah nakon večere će biti super.

Tventi20

Keep It Dosledno

Znamo. Ako hoćeš da ostaneš do kasno u petak uveče i spavanja do podne u subotu. Ali što više nered sa svojim rasporedom spavanja tokom vikenda, komplikovanije će biti da se vrati na pravi put kada ponedeljak kotrlja oko. Dakle, popiti piće ili dva, a zatim krenuti kući ranije se priljubiti pod pokrivačem. Najbolje od oba sveta.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Evo zašto bi trebalo da se hladno tuširate svako jutro

Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će vas navesti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

San Francisko je najboljih 6 najboljih pasa za trčanje

Post Zdravlje

Ja sam pio riblje kolagene u trajanju od 2 sedmice kako bih dobio bolju kožu i kosu

Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

Jutro, podne ili noć: 6 najboljih treninga za svako doba dana

Post Zdravlje

5 razloga je zaista zapanjujuće da zatrudnite posle 35. godine

Post Zdravlje

4 stvari u vašem životu za proleće-čiste (koje nemaju nikakve veze sa vašom kućom)

Post Zdravlje

7 načina da budete bolji slušalac

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

8 hrane koja nikad ne bi trebalo da jedete pre treninga

Post Zdravlje

7 načina da se nosite kada vi i vaš S.O. Imaju političke razlike