Kako se držati svoje dijete na odmoru | RS.centerar.org

Kako se držati svoje dijete na odmoru

Kako se držati svoje dijete na odmoru

Dijetu na odmoru izgleda kao na svetu najviše iritira oksimoron, ali je i šteta kad dođeš kući i shvatiti da ne mogu dugme svoje farmerke. Srećom, postoje načini da uživaju odmor i sve njegove pokvari bez potpuno razara svoju ishranu. Ovde su njih osam.

Tventi20

Ne gubite kalorije tokom putovanja Kao primamljivo kao što je da popijemo pre leta Big Mac ili srednjeg puta povratnu širenje čipova i slatkiša, biti pametan oko grickanje na putu. Pošto ste verovatno će biti splurging kada dođete do svog odredišta, ne gubi kalorija na loše for-iou hranu pre nego što se tamo. Umesto toga, pack svoj zdrav snacksand započeti put off na desnom stopalu.

load...

Strateški na Buffets Buffets može biti minska polja kada je u pitanju ugrozili svoju ishranu, pa oni najbolje prići sa nekim predumišljaja. Pre nego što počnete bez razmišljanja gomilaju stvari na tanjiru, da brzo krug i odlučiti koje splurges su vredelo, a koje nisu. Ako govorimo o doručak, napuni na voće i jaja, a zatim sačuvati malo prostora za Guilti Pleasures kao što su to sveže iz-the-rerne čokolade kroasana.

Tventi20

Ne luduj sa koktelima nesretnih jer može biti, svečane pića često napunjenim kalorija i šećera, ali to ne znači da treba da ih preskočiti u potpunosti. Samo praksa umerenost: Umesto sipping Pina Colada posle Pina Colada, imaju jednu i onda preći na nešto više struk-svesni, kao vodka soda ili tekile na stenama.

Tražiti svapsVhen jede u restoranima, slobodno pitajte server ako specifični jela mogu biti zdraviji tako što jednostavne svopovi kao na žaru piletina umesto pržena ili voćne salate umesto doručak krompira. Čak i samo nekoliko svap napraviti razliku.

load...

Snack tokom daiIf trošite čitave dana razgledanja i aktivna bez jela svakih nekoliko sati, ti si mnogo veće šanse da sve od sebe kada sednete za obrok. Pokušajte da spakuju ili kupi nekoliko malih (zdravog) grickalice, kao i mešovitim oraha ili bar jednog proteina, da grickati na tokom dana, tako da nisu Ravenous - i požude nakon 72-unca šnicle - od večere rolni vreme oko.

Tventi20

Napravite svoj foodOK, tako da se primenjuje samo ako imate kuhinju u svom apartmanu, stana ili iznajmljenoj kući, ali to će biti najbolji prijatelj svojoj ishrani je. Ne samo da je isplativije (osim ako se radi o potpuno troškovi tipa situacije), ali imate mnogo više kontrole nad onim što jedete ako ga pripremite. Čak i ako je to samo svetlo Granola za doručak ili sendvič Turska na ručak.

Praksa stanje naizmeničnim mealsIou're na odmoru; želite biti u mogućnosti da uživate bez brige koliko kalorija ima u jastoga puter. Tako lak način da se bez krivice? Alternativni. Za svaku "lošeg" obrok imate, ušunjao u zdravom jednom sledećem. Ako sve od sebe za doručak (čokolada-chip palačinki, man), pokušavaju da drže nešto lakša za ručak da se vrati na pravi put (makar samo na trenutak).

Tventi20

Ostanite hidratisani ste ovladali pijete potrebnu vodu kod kuće i na poslu, ali odmor može biti malo teže. Ti istraživanje i zabavu, a ne toting oko tog svakodnevnog boci. Ali, to bi moglo biti još važnije ovde da bi svoj vode za piće rutinu, ono sa sve pomenute pina koladu dolazi svoj put. Sneak u gutljajima gde možete.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

25 lako nasumična djela ljubaznosti koja će osvetliti nečiji dan

Post Zdravlje

Tajno značenje iza tvog rođenja

Post Zdravlje

8 načina da izađete iz treninga kada zaista, zaista ne želite da vežbate

Post Zdravlje

Najbolji studio za joge u 8 naselja u Njujorku

Post Zdravlje

8 lakih zdravstvenih haka možete odmah početi da radite

Post Zdravlje

Najbolji partner za tvoj horoskopski znak

Post Zdravlje

Najbolja joga studija u Los Anđelesu u okolini

Post Zdravlje

Koji kamp za kampovanje je pravi za vas?

Post Zdravlje

8 inspirativne citate o samopouzdanju od oprah, elena i više naših omiljenih dama

Post Zdravlje

22 stvari razumeju samo trkači

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan

Post Zdravlje

27 načina da se ne smanji mega-depresivan, jer se dani kraće