Kako odmah podići nivo energije (bez kafe ili čokolade) | RS.centerar.org

Kako odmah podići nivo energije (bez kafe ili čokolade)

Kako odmah podići nivo energije (bez kafe ili čokolade)

Držite nešto svetlo crveno - kao umetničkom ili buket cveća - od svog stola i gledam kad se osećate pospano. Studije shovthat gledajući crvene boje može pomoći da ostanete fokusirani na zadacima detaljno orijentisana.

ŽVAKAĆA GUMA

Kada počnete da osećate svoju energiju pad, pop i štap bez šećera mente guma u ​​usta - to je dokazano vaito borba dnevna pospanost.

TAKE A Pover NAP

Ako možete da se izvuče za 15 minuta, ležeći za brzu dremku će vam pomoći da napuniti. Samo pazite da ne Odloženo je za više od 30 minuta, ili možda probuditi osećaj grogi.

load...

KRENEMO

Istezanje (čak i ako samo stojite pored svog stola) može dati brzo dodatnu energiju. Nekoliko joga poteza možda čak i borbu protiv depresije i anksioznosti.

SEDEO USPRAVNO

Ako tvoja energija padne tokom čitavog dana, to bi moglo biti vaš stav. U studiji koju je sproveo San Francisco State Universiti, studenti koji se povila primetili veći pad energije tokom celog dana od učenika koji su stajali uspravno.

IZAĐE NAPOLjE

Bulji u ekran kompjutera u poslednjih osam sati? Nije ni čudo da si iscrpljen. Escape fluorescentnih svetla za nekoliko minuta - menjanje okruženja će vam pomoći da se osećate više upozorenja.

POGLEDAJTE A Funni Ioutube video

Činjenica: Niko nikada nije zaspao gledajući Ejmi Šumer ne stand-up. To je zato što studije ukazuju na to da se smeje može pomoći da ostanu budni. Mi naredi da odmah preduzme IouTube pauzu.

load...

Isključite HEAT

Kada se osećate iscrpljeno, okrenite termostat dole nekoliko stepeni. Nećete biti tako udobno, ali može sprečiti da zaspi na vašem stolu.

Upalite svetla

Kapci savijen? Uključite svaki svetlo u svojoj kancelariji i otvorite prozore. Izlaganje na jakom svetlu će u borbi protiv te uspavane osećanja.

EAT badema

Orasi sadrži magnezijum, koji će pomoći vašem telu razbije glukozu u energiju. Drži se sirovih, Nezasoljena badema za zdravu podnevni užinu.

Dance Like Beionce

Ti miniranja kroz e-mailova, brainstorming like a boss i postrojenja za vaš TPS izveštaje kad... Bum. To je 3:00 časova, a jedina stvar koju želite da uradite je malo odspavati.

Naravno, možete upaliti na keurig i učiniti vaš treći (ili je to četvrta?) Kafe na dan, ili zgrabi čokoladicu iz automata. Ali ovi brze popravke može učiniti da se osećate još umorni od večere.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 načina za brijanje minuta od tvoje jutarnje rutine

Post Zdravlje

9 tajni žena koje praktikuju svaki dan

Post Zdravlje

7 zdrave promene možete odmah napraviti odmah, besplatno

Post Zdravlje

15 hrane da jede za lišće želuca

Post Zdravlje

6 dva-sekundna načina da poboljšate svoj položaj svakog dana

Post Zdravlje

10 savjeta za rad na dugim vezama

Post Zdravlje

Najbolja i najgora hrana za jelo pre kreveta

Post Zdravlje

6 stvari koje nikad ne biste trebali reći vašem partneru

Post Zdravlje

4 mitovi o PCOS-u koji su potpuno neistiniti

Post Zdravlje

Najbolja joga studija u Los Anđelesu u okolini

Post Zdravlje

Kako se držati svoje dijete na poslu

Post Zdravlje

5 treninga koje možete potpuno stisnuti u ručak