Kako dati sebi potpunu prepravku | RS.centerar.org

Kako dati sebi potpunu prepravku

Kako dati sebi potpunu prepravku

To je od ključnog značaja za opšte zdravlje vašeg tela, ali šanse su, ti totalno ignoriše: stomaka. Ako ste imali nadimanje, zatvor, proliv, zamor, povećanje težine ili glavobolje nedavno, vaš gastrointestinalnog trakta mogao da vam šalje SOS. Dakle, proverili smo se sa nutricionista i zdrava hrana guru Ellie Kriegerto saznali kako da sebi daju ukupnu gut makeover.

agrobacter / Getti Images

Eat More Fermented Foods

Balansiranje dobre bakterije u stomaku drži loše bakterije pod kontrolom. "Vi želite da uključite namirnice bogate probioticima poput jogurta, kefira, kiselog kupusa i Kimchi koliko je to moguće", Kriger savetuje. Namirnice koje su prepune dobrih bakterija čak i da spreče nekih vrsta raka, nedavno studibi Universiti of California primećuje.

load...

Antonio_Diaz / Getti Images

Take a probiotik Supplement

Iako probiotske bogate namirnice su najefikasniji način da se dobre bakterije raste u stomaku, Kriger i preporučuje dnevnu dodatak. "Imate više od 100 triliona bakterija ukupno u vašem probavnom traktu, tako da kada je u pitanju probiotika, ja tražiti minimum 15-30 milijardi kulture tački", Kriger, dodaje. Potražite dodatak sa raznovrsnim i moćan spoj dobrih bakterija, kao Renev Life Ultimate Flora Everidai probiotik Go Pack.

Tventi20

Smanjiti šećer

Vi znate da moka mlekom i krofna ti kao posebnu pogodnost nekoliko puta nedeljno? Velp, loše bakterije ga voli isto kao i ti. To umnožava kad god jedete šećer, a to uključuje i rafiniranih ugljenih hidrata kao što su beli hleb i testeninu, takođe. Ograničavanje ovih namirnica koliko je to moguće kako bi negativci iz pobede.

Tventi20

Jedite mesnih prerađevina Štedljivo

load...

Zapamtite da neverovatan CHARCUTERIE odbor vi i vaši prijatelji dele kao aplikacija sinoć? Bilo je ukusno, ali moglo bi se te staviti pod rizik od raka debelog creva. Meso poput slanine, salame, viršle, chorizo, feferone, govedine i pastrami može izazvati u stomaku i creva rak, svet Cancer Research Fundnotes. Hmm, mi ćemo ostati sa crudite ploče sledeći put.

varrengoldsvain / Getti Images

Spavajte više

Čak i ako ste učitava svoju ishranu sa probiotika i ide lako na šećera, vaš stomak neće biti 100 posto dok ste spavali najmanje sedam sati u toku noći, svake noći. Nedavna studija u časopisu Molecular Metabolismsuggests da manje-nego-Stellar Navike promeni raznovrsnost i sastav bakterija u crevima. Oh, zvuči kao najbolji razlog na svetu da spavaju do podneva.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

Post Zdravlje

10 mitova o alkoholu možeš da se uspraviš

Post Zdravlje

5 jednostavna joga u kući kod trudnica

Post Zdravlje

7 iznenađujućih stvari koje nikada ne bi trebalo da radite pre nego što se krećete

Post Zdravlje

Kako brzo zaspati kada ste na odmoru

Post Zdravlje

5 crash diets koje nikad ne biste trebali nikad pokušati

Post Zdravlje

Kako spavati kada živite u najglasnijoj ulici ikada

Post Zdravlje

5 stvari koje svi konkurentni ljudi treba da urade u životu

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Post Zdravlje

5 alternativnih načina za izbacivanje funka

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom Dallas komšiluku

Post Zdravlje

25 načina pomoći u podršci žrtvama požara u sjevernom zalivu