Jeste li 5 komada pite? Uradite | RS.centerar.org

Jeste li 5 komada pite? Uradite

Jeste li 5 komada pite? Uradite

Ostavljajući ga sve visi u kući svojih roditelja je jedan od neobuzdanog radosti praznika. Ali trećeg dana, počinjemo da se osećaju spori (neograničen liker od jaja će učiniti da). Rastvor? A 20-minutni odmor treninga koji gori najmanje 100 kalorija. Nakon uzimanja nekoliko minuta da se protežu, završi ovaj sklop tri puta, uzimajući predah za dva minuta između njih. (Ako imate povredu ili zdravstveno stanje, samo proverite da li je u redu sa vašim lekarom prvi.)

1. Narrov čuči. Stoji uspravno sa skupljenim nogama i rukama u molitvenom položaju ispred grudi. Savijte kolena i pritisnite kukove unazad kao što čučanj, držeći težinu u petama. Povucite ramena unazad i aktivirati gluteus. Ponovite 15 puta i osetiti gori, dušo.

load...

2. Mountain climbers.Begin in a push-up položaju sa ramenima naslaganih direktno iznad vaše ruke. Vaš kičma treba da budu usklađeni u jednoj pravoj liniji. Držeći svoju dasku, povucite jedno koleno do suprotnog lakta, a zatim prebaciti iz noge. Ponovite ovo u kratkom razmaku od 15 ponavljanja na svakoj strani.

3. Delfin daska. Počnite u push-up poziciji (vidi gore). Ponesi svoje podlaktice na zemlju i dela kopče ruke zajedno tako da ruke formiraju obrnuti "V" oblik. Suck u stomaku i održavajući noge ravno, podignite kukove do plafona, gurajući grudi nazad ka kolena. Sada celo telo treba da bude u obrnutog "V" oblik. Aktivirajte svoj jezgro i donji deo leđa u dasku. Ponovite 15 puta.

4. Incline sklekova. Find stolicu i stavite ruke na rubovima sedišta sa nogama iza vas, u podignutom daskom poziciji. Spustite se do pola, držeći laktove na svojim stranama. Kada tvoje ruke su pod uglom od 90 stepeni, podignite se vrati do kosi daskom položaj. Ponovite 15 puta.

5. Tricep dips. Sedi na stolicu i pritisnite dlanovima okrenutim na dole na sedištu na obe strane vašeg tela, prsti prema napred. Podignite svoju guzicu sedišta i ispravite noge ispred sebe, tako da samo vaši pete dodiruju pod. Polako spustite se dole sve dok laktovi su savijena pod uglom od 90 stepeni. Vratite se i ponovite 15 puta.

load...

6. One-legged čučnjeve. Držite tu stolicu u blizini, jer je to put da se prisluškivanje svoju guzu na njega kao što spusti za svaku čučnja. Počnite tako što sedi na stolici sa rukama sklopljenim iza glave. Podigne jednu nogu iznad zemlje, aktivirajte svoj jezgro i podići do stajao na noge da se ukorenjena na terenu. Donji deo leđa dole, zatim ponovite 15 puta.

7. Burpees. Hajde, znaš da voliš ovo. Start u daskom položaju, a zatim skok noge prema vašim rukama. Podići do ugleda i skok kao visok kao možete, dostiže prste na plafon. Vratimo dole u ​​daskom položaj, zatim ponovite 15 puta.

8. Skakanje jacks.Iep, dobri staromodni kardio. Imaš 50 od njih pre nego što uzmete predah i proći kroz kolo dva puta više.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

29 neočekivanih načina da se opustite posle stresnog dana

Post Zdravlje

7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje

Post Zdravlje

6 zdravstvenih i fitnes članaka koji će vam pomoći da se držite rezolucija vaše nove godine

Post Zdravlje

7 stvari da prestanete da radite kada se prvi put probudite ujutru

Post Zdravlje

7 jednostavnih načina da se vežbate da se probudite ranije

Post Zdravlje

6 načina da se vratite u nedjelju

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

5 treninga da probate ako imate problema sa spavanjem

Post Zdravlje

Najbolji vanjski trening u hamptonima

Post Zdravlje

Samo 14 stvari koje su vam potrebne u bolničkoj torbi kada imate bebu

Post Zdravlje

5 načina da budete bolji

Post Zdravlje

5 najlepših spa tretmana u Dalasu