Iai, jedenje pre kreveta možda nije toliko loše kao što mislite | RS.centerar.org

Iai, jedenje pre kreveta možda nije toliko loše kao što mislite

Iai, jedenje pre kreveta možda nije toliko loše kao što mislite

Zaboravite izlazak-snuggling u krevetu sa poneti i Netflik je naš novi subotu uveče džem. Ali, ako želite da uživate u noći mirnog sna ili izgubite kilograme (i um, držite listove čiste), a zatim ponoći grickalice su potpuno van granica, zar ne? Možda ne. Mi razbiti nauku jedu pre spavanja... I možda vas iznenaditi.

Loše za Acid ReflukChances su da ako patite od gorušice ili refluks kiseline, onda su mi rekli da smanje kasno-noćno grickanja kako da ublaži simptome. Ali to zapravo pravi razliku? Nauka kaže da. Studija objavljena u časopisu American Journal of Gastroenterologifound da večerati u roku od tri sata spavanja je povezan sa povećanjem Sevenfold u simptomima refluksa. Jao.

load...

Dobro za InsomniaSo ovde je caka: Choving dole na devet jela obroka, a neposredno pre krevet će verovatno ostaviti bacanje i okretanje celu noć. Ali, s druge strane, odlazak u krevet sa rika stomak je takođe pouzdan način da se garantuje dremež loša noć je. Dakle, šta je to devojka da uradi? Snack pametan, kažu stručnjaci. Evo pravila: jedu nešto svetlo, odlučiti za UH preko proteina, i kloni od kofeina hrane bogate (duh). Umesto toga, pokušajte da hranu koja sadrži triptofan i melatonin (natural sleep bustera), kao cherriesand mlekare, koje su zapravo utvrđeno da promoviše spavanje. Mleko i keks je to.

Loše za AsthmaFor ljudi sa astmom, kasni noćni snek nije tako dobra ideja. To je zato što jedu pre spavanja može da dovede do kašljanja i šištanje, prema istraživanju objavljenom u časopisu American Journal of gastroenterologije. U studiji, učesnici koji su jeli pre spavanja utvrđeno je da ima više gastroezofagealni refluks simptome noću i danju. Dobro je znati.

Dobro za Veight Loss (Nekako) Bez obzira šta dijeta koju si, ti si verovatno je rečeno da se izbegne jedu pre spavanja da se oslobode kilograma. I dok je istina da su neki studieshave našao vezu između nakon večere grickalice i težine, stručnjaci saithat to je verovatno zbog vrste hrane troši više nego samog akta jede. (Priznaj, vi obično dostiže za visoke kalorijske užina, a ne salatu u 10 časova) Drži se za zdravu ishranu tokom dana, dobro-za-vi večernjim grickalice i redovnog vežbanja, i težine neće biti poteškoća. Slatka.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 stvari koje su stvarno bolje kada ste trudni

Post Zdravlje

5 načina da se levičar može uticati na vaše zdravlje

Post Zdravlje

12 rad i dostava su u skladu sa stvarnim majkama

Post Zdravlje

7 mitova veze koji moraju proći kroz prozor

Post Zdravlje

7. januara fitnes ponude koje treba znati

Post Zdravlje

7 mitova o trudnoći su potpuno uništeni

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

5 neočekivanih načina da se spreči uti

Post Zdravlje

Plastična hirurgija pre nego što si čak 40? Evo šta je u Los Angelesu

Post Zdravlje

3 pozicije snage koje će učiniti da izgledate (i osećate se) sigurnije u ovom trenutku

Post Zdravlje

10 razloga što ne gubiš te poslednje 10 funti

Post Zdravlje

15 stvari koje treba učiniti kada imate najgoru glavobolju ikada