Evo kako da razumete grafikon astrologije za 5 minuta | RS.centerar.org

Evo kako da razumete grafikon astrologije za 5 minuta

Evo kako da razumete grafikon astrologije za 5 minuta

Bez obzira da li proveravao na horoskopa na reg ili valjanje oči u tom prijatelja koji okrivljuje sve na Merkuru u retrogradna, budimo realni: Mi smo svi pomalo zaintrigiran od cele stvari. Tako smo stigli od Rubi Varrington, osnivač božanskog prisustva, veb sajt za modernim ljudima koji se dešavaju da se interesuje za mističnim nastojanjima. Uzimajući neke savete od svojoj novoj knjizi, Material Girl, zagonetni svet, Rubi nam je dao "Sparknotes" verzija o tome kako da razumem natalnoj karti u šest jednostavnih koraka.

dana Diki

1.Calculate Vaš Grafikon OnlineEarli-dai astrolozi koriste komplikovane sume za izračunavanje grafikon. U 2017., imamo... Internet! Sve što treba da znate je datum, mesto i idealno vreme (do najbliže sat) ste rođeni. Stvoriti tvoj ovde, onda napravili snimak ekrana i odštampajte ga tako da možete napraviti svoje beleške. (Ne znam vreme rođenja? Nema problema-i dalje možete pristupiti dosta informacija.)

load...

2. Pozdraviti "Ti" Vidi krug u centru? To je "ti." U stvarnom Sunčevog sistema, planete okreću oko Sunca. Ali u astrologiji, dobijamo da sede u centru univerzuma (IAI), a vaš natalni horoskop je kao snimak neba u tačnom trenutku vašeg rođenja.

božanskog prisustva

3.Follov SignsDivided u 12 sekcija širom unutrašnjeg obima svaki od različitih znakova zodijaka. Svaki grafikon, i zato svako od nas, sadrži sve znake, a u astrologiji oni predstavljaju različite delove naše ličnosti. (I ovde smo mislili da smo Gemini kroz i kroz.)

4. Idite oko HousesIf imate vreme tvog rođenja, videćete spoljni prsten grafikona se takođe deli na 12 sekcija sa brojevima. (Ako vaše vreme rođenja je MUP, prsten ostaje prazan.) To su različiti "kuće" u svojoj tabeli, a svaki broj kuća odgovara oblasti života (tj, rad, zdravlje, odnosi, itd). Na primer, treći kućni red komunikacija, četvrta kuća porodice i peta kuća kreativnost i samo-izražavanje.

5. Koji Planet Are Iou On? Arkih simboli na spoljnoj strani tabele predstavljaju različite planete i nebeska tela Sunčevog sistema, i videćete da svako od nas ima liniju ih stavlja u drugoj kući i zbog toga znaci. Planete predstavljaju svoju motivaciju u životu, uz kuću sede u davanju tragove kako ste režira ovaj motivaciju. Na primer, Merkur vlada ideje. U grafikon na slici, Merkur je u drugoj kući finansija i idealistički znaku Riba, što ukazuje na osobu koja može da vidite njenu situaciju novca kroz ružičaste naočare!

load...

Book cover: HarperElikir; Background: Tventi20

6.The Zabava Dio-InterpretationLook na osobinama koje su povezane sa svake kuće, znak i planetu-Vorington daje podlogu u svojoj knjizi-a kako oni rade zajedno u različitim kombinacijama prikazanih u vašem horoskopu. Na primer, ako je mesec (emocije, potrebe) je sedma kuca odnosa i znak Strelac (putovanja), možete da tumačite da je potreban stepen slobode u okviru svoje odnose da istražuju i vidi svet. Pogledajte šta ste upravo naučili o sebi? Na kraju krajeva, čak i ako ste sigurni u ovom mistične stvari, malo samo-istraživanje ne može da škodi.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 stvari koje bi mogle da se dogode ako probate ishranu

Post Zdravlje

Razmišljate li da idete Keto? Nemojte početi bez čitanja ovih savjeta

Post Zdravlje

6 Luke Nev Iork spa iskustva koja će vas odvesti van grada

Post Zdravlje

6 zdravstvenih pravila koja zapravo ne morate da pratite

Post Zdravlje

Svaka klasa treninga za ubice koju trebate za ovog leta

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek

Post Zdravlje

Ovo su 5 najboljih gradova za spavanje u u.s

Post Zdravlje

Najbolje i najgore stvari koje jedete dok dojite

Post Zdravlje

8 savjeta za ko-spavanje

Post Zdravlje

16 novih pronalazaka za narkotike u vašem životu

Post Zdravlje

Kako postaviti granice sa toksičnim prijateljima