Da li biste zaista počeli da čistite posle praznika? | RS.centerar.org

Da li biste zaista počeli da čistite posle praznika?

Da li biste zaista počeli da čistite posle praznika?

Tako da nije poslušao naš savet o tome kako da izbegnete odmor dobijanje na težini. Iskreno, ne možemo kriviti: Potato lateksa i pepermint barkare jednostavno previše ukusna. Ali sada tražiš da se pokajete nakon sezoni manje-nego-čestiti izbor hrane. Jedna popularna ideja je čišćenje (sok, namirnice ili na drugi način), koji obećava #bodigoals. Ali tek nakon nekoliko manje-od-prijatan dana. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Možda. Mi istražujemo...

Profesionalci

Vi ćete izgubiti težinu kuickli.It je uglavnom težinu vode, ali ako je vaš cilj pada nekoliko brzo kilograma pred specijalnim prilikama, to bi moglo biti nešto uzeti u obzir.

Ćeš se osećati kao superhero.After nekoliko dana. (Mi ćemo ući u grubo početka kasnije.), Ali tri do pet dana čistih voća i povrća ne može notmake da se osećate kao milion dolara. Dodaj to masovnom smislu ostvarivanja što sledi kroz naizgled nemoguć poduhvat i bićete visok vozio do petog dana.

load...

Vi ćete okrenuti novi leaf.Lots od ljudi koriste čisti da pokrene zdravu ishranu. Posle nekoliko dana svesnog jede i pije, ti si mnogo više svesni svog tela i češće redovno naprave pametne izbore u narednim nedeljama posle.

Kontra

Bićeš vrsta bitchi.For prvih nekoliko dana najmanje. Dok vaše telo prilagođava, velike su šanse da ćete proći kroz kafu i / ili šećera i / ili soli povlačenje. Bi bilo najbolje da upozori svoju porodicu, prijatelje i kolege unapred kako da ih zastraše kada eksplodiraju u niko ne zamenjuje praznu rolnu papirnih ubrusa u kuhinji.

Verovatno ćete dobiti natrag neke od težine ste lost.Sure, vi ćete tražiti tanji za nekoliko dana, ali većina težine vi izgubite je tečnosti. Kada počnete ponovno uvođenje soli i ugljenih hidrata u svoje obroke, da je voda verovatno da se potroši.

Naš Take

Mi smo uradili svoj fer udeo čisti, i dok su neposredni rezultati su zadovoljavajući, oni nisu u potpunosti održiva. Umesto opsednuta kalorija ili sokova ili unapred podeli obroka, mi smo otkrili da jedu stvarne, ne-obrađene namirnice umereno (da, čak i Leftover gingerbread cookies) je naša najbolja šansa za odbijaju vratiti nakon naročito Gluttonous nekoliko meseci. Ali hej, ako želite da živite na kale, đumbir i spirulina za nekoliko dana, u svakom slučaju, ti i ti.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 saveta za trudnice

Post Zdravlje

5 stvari koje smo naučili iz najbolje knjige samopomoӕi koju smo proeitali zauvek

Post Zdravlje

5 laka trikova za smirenje nerva za 5 minuta ili manje

Post Zdravlje

10 dvominutnih načina za vašu kuću

Post Zdravlje

6 strava stvari koje se mogu desiti ako radite prenatalnu jogu

Post Zdravlje

5 stvari koje izazivaju vaše čudne snove

Post Zdravlje

6 spornih praksi lepote koju želite odmah da započnete

Post Zdravlje

Ono što tvoj horoskopski znak znači za vaš seksualni život

Post Zdravlje

5 biljnih proteina na bazi biljke koja su sada ozbiljno trendi

Post Zdravlje

Dve ptice, jedan kamen: Otišli smo Jogging sa našim terapeutom

Post Zdravlje

5 načina da ostanete povezani sa prijateljima dok dodate brak, decu i naporne rasporede u mešavinu

Post Zdravlje

Pods: Najnoviji vellness trend u Los Angelesu koji ne mrzimo