9 stvari koje mogu da se dogode ako prestanete da gledate TV | RS.centerar.org

9 stvari koje mogu da se dogode ako prestanete da gledate TV

9 stvari koje mogu da se dogode ako prestanete da gledate TV

Jao, prosečni Amerikanac gleda dnevno pet sati TV. Teško je poverovati, ali ljudi iz Nielsen ne lažu. Dakle, samo za zabavu (Samo se šalim, to je mučenje), odustali smo od TV za nedelju dana. Evo šta će se desiti ako date svoj navike suvo.

Tventi20

U početku, nećete imati ideju šta da radi sa sobom

"Da li da proverim e-mail ponovo? Možda sam dobio SMS poruku. Možda novi dobio tekstualnu poruku. Da li je neko pisao nešto na Instagram u poslednjih 45 sekundi? Ne? Pitam se da li je nova kuća Hunterson. Čekati. Ne, ne znam. Ja ne pitam to. "

load...

Tventi20

.i možete osetiti izostavljeno iz Conversations

Ti bi da ide napolje na piće sa prijateljima bi bio dobar način da se avoidTV, ali onda svi počinju zamene Game of Thronestheories i, odjednom, totalno si van petlje. Ne postoji način da se maskirali: Ovo je sranje. Ali verujte nam, postaje bolje...

Tventi20

Ali onda ćete shvatiti koliko Ekstra Vreme Iou Have

Sa pet dodatnih sati u toku dana, da od svih stvari koje mogu da ostvari. Vi konačno mogao da nauči da štrika. Ili završi farbanje rezervni sobu. Ili uzeti spin klasu. Ili planiraju odmor na Havaje. Kada se smanji Friends repriza, opcije su beskrajne. (Žao mi je, Čendler.)

Tventi20

Vi doći u iskušenje da Cheat

OK, Rekao- odustali TV. Ali onda ste to čuli Crna Mirrorepisode je zaista velika, a to ne bi škodilo samo da pop na Netflik i gledati ga za nekoliko minuta, zar ne? To je tvoj izbor, ali možda biti potrebno neko vreme da razmisle o tome koliko snage TV ima nad vama.

load...

Tventi20

Ali ćete Read toliko knjiga

Znate sve one romani visi na polici da je jedan od razloga ili drugog (* kašalj * Vestvorld), nikad se da pročitam? Iskoristi dan, ljudi. The time is nov. Konačno si mogao završiti Infinite Jest. (Ili barem napraviti udubljenje u The Rosie Project.)

Creative PA / Getti Images

Iou Might bolje spavaju

Gledanje pola sata na TV-u odviti pre spavanja može izgledati bezopasno, ali je nacionalni sna Foundationvarns je mogla nered sa kvalitetom sna. Plava svetlost koju emituje televizora i računara potiskuje melatonin u vašem telu, što može da se osećate žičani i ljutite spavanje / buđenje ciklusa. Pročitajte novo izdanje The Nev Iorkerbefore krevetu umesto toga. Ti će biti za deset minuta.

Tventi20

Iou Might Pick Up novi hobi

Umesto da dolazi kući sa posla i plopping se ispred televizora, prijavite se za grnčarije. Ili joga intenzivna. Ili planinarenje klub. Ti ćeš biti tako zauzeti guranje sebe iz svoje zone udobnosti, da ćete jedva se sećate da ste propustili najnoviju epizodu The Valking Dead. (Ili hej, ako ne, foliram dok ne uspeti.)

Tventi20

.i Make Nev Friends

Ako je vaš krug provodi većinu happi hour govori o tome šta se desilo na Bachelor, proširiti svoju grupu i pronađu prijatelje koje govore o drugim temama. Kao i sve te knjige ste upravo pročitali.

franckreporter / Getti Images

Na kraju, ćete Strike savršen balans

Ako ste uspešno izbacio svoj TV zavisnost za nedelju dana (dobar posao!), Pokupi nekoliko koncerata nedeljno da bi voleo da gleda i polako dodajte ih u svoj raspored. Na ovaj način, možete razlikovati pokazuje da gledate jer zapravo poput njih i emisija gledate samo zato što su na. Imajući u vidu gledanja televizije. To je najbolje.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Da li ritualov multivitamin ispunjava instagram hipe?

Post Zdravlje

6 načina boljeg spavanja kada je vruće af

Post Zdravlje

Ovaj brzi trik može pomoći vašoj viziji

Post Zdravlje

6 načina da si slučajno loš prijatelj

Post Zdravlje

7 iznenađujući i naučno dokazani načini da vam pomognu da budete kreativniji

Post Zdravlje

8 brzih recepata za pomoć u borbi protiv upale

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

9 trikova za postajanje jutarnja osoba

Post Zdravlje

Imate li prijatelja da se razvede? Evo 6 stvari koje nikad ne bi trebalo da joj kažeš

Post Zdravlje

Šta da ne kažete prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

8 razloga zašto je vaš period možda nepravilan

Post Zdravlje

4 glavna trenda spavanja treba da budu u potrazi za 2018