9 stvari koje menjaju igru kako biste imali bolji noćni san | RS.centerar.org

9 stvari koje menjaju igru kako biste imali bolji noćni san

9 stvari koje menjaju igru kako biste imali bolji noćni san

Po prvi put u ono što izgleda kao meseci, imate osam celina hoursto posveti na spavanje. Ali umesto da ima mnogo potrebnu snoozefest, vi proveli noć vrpoljenjem sa jorgan, podešavanje roletne i radi da piški. Mi smo tamo. Evo devet alat koji će vam pomoći da spava (i ostane budan) svake noći.

A Black buke mašina

Kada pokušavate da zaspite, najmanji zvuci postaju velike smetnje, od zujanje frižidera do prolazi auto. Rastvor? Napunite sobu sa bele buke i stvoriti umirujući, materice nalik okruženje. Ovaj elegantni gadžet ima šest umirujuće zvuke (oluje, ko?) I slot za punjenje telefona, tako da vin-vin.

load...

Talas premium sna terapija Zvuk mašina ($ 30)

Melatonin Chevs

Jedite jednu od ovih slatkih zalogaja pre spavanja (samo možda to pre nego što operete zube), a za oko 15 minuta, bićete umiren takve mirne države, bićeš pre nego što završite sledeće poglavlje svoje najnoviji zanimljivo.

Olli ($ 14)

iurlizhuravov / Getti Images

Zaista, veoma komforne jastuk

Ovo je nezgodno, jer jastuci su zaista lična stvar. Vaš najbolji prijatelj može da voli čvrstu, ravnu jastuk, dok voliš do otoka jedan. Nacionalni sna Foundationsuggests jastuk koji kolevke vrat ako spavate na leđima; firma, gusseted jastuk ako spavate na strani; i tanak jastuk ako spavate na stomaku.

Bluevave gel memorije pena jastuk ($ 40)

Vithings

Fensi budilnik

Hej, ponekad moraš da razmetanje. Ovaj "pametni sistem san" koristi boje svetlosne i zvučne efekte te postepeno smiruje za spavanje i vratiti vas ponovo sledećeg jutra, a ako ga priključiti na svom smartfonu, možete da pratite obrasce spavanja da se uverite da ste uvek se A + ostatak.

load...

Vithings Aura ($ 140)

Sleepbot

Aplikacija da poboljšate svoj Zzzs

Ili, ako biste radije ići na skroman put, preuzeti ovu besplatnu aplikaciju za iPhone ili Android. To stvara interaktivne grafikone vaših obrazaca svetlosti i dubokog sna tokom noći, pa čak i evidencija zvuči da vidim da li se hrkanje ili govori u snu. Vau, tehnologija je neverovatna.

Sleepbot (besplatno)

Tventi20

Tart Trešnja sok

Bili smo skeptični o ovome, ali sada kada smo to pokušali, mi zvanično smo konvertiti. Pijte 8-unca čašu soka kiselo višnje u popodnevnim satima i jedan oko sat vremena beforegoing za spavanje u. Ona daje prirodni izvor melatonina i triptofana, koji vam pomaže da brže uspavali pasti i ostane budan duže.

Indijski leto ($ 40 za kutiju osam)

Vlage vicking Pijamas

Priča naših života: Hladno je, pa smo bundle u ćebad. Onda se probudimo sat kasnije pokriveni u znoju, pa smo ih izbaciti. Zatim, 15 minuta kasnije, mi smo opet smrzavanja. PJs vlaga vicking iz kolekcije hladnim noćima Soma će vas držati udoban, ali hladan, čak i pod flanela listova i na jorgan.

Soma pidžama vrhu ($ 40)

Amber Čaše

U redu, vi neće dobiti nikakve lepote takmičenja sa ovim bebama, ali ako ih nosite kada gledate TV ili krstarenje Facebook pred spavanje, to izbacuje plavo svetlo koje mogu biti uzrok poremećaja spavanja. Prilično kul, zar ne?

Gamma rai računara Naočare ($ 10)

Tventi20

Egipatskog pamuka listovi

Dreaming of cool, oštre listove da drže toasti ali ne zamku zbog prevelike vrućine? Pokušajte 100 odsto egipatskih pamuk listove koncem visokom tačkom (najmanje 350) i perkal tkanja da ostane toplo-ali ne toovarm.

Vamsutta Cool Touch listova (Cene sa početkom u $ 15)

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

12 potpuno slobodnih načina da se bavite samopomoć

Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

6 toksičnih ljudi da prestaneš trošiti energiju

Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

Kako spavati kada živite u najglasnijoj ulici ikada

Post Zdravlje

7 tajni neverovatno hrabrih žena

Post Zdravlje

9 stvari koje radite to bi mogle uzrokovati glavobolju

Post Zdravlje

8 neverovatnih stvari koje vam može reći lice Vaše bebe

Post Zdravlje

11 zdrave grickalice sa dva sastojka možete napraviti sada

Post Zdravlje

4 načina meditacije kada ne možete isključiti mozak

Post Zdravlje

4 pilates mita koje jednostavno nisu istinite

Post Zdravlje

Pomoć, ja sam ekstrovertna i zezam se sa introvertom