8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom | RS.centerar.org

8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom

8 tajni žena koje se bave stresom kao šefom

Oni mogu biti moderni jednoroga, ali ipak postoje: one žene koje se čine za rukovanje bilo neočekivano obrt ili zadatak koji im stane na put sa mirnim, vetrovitom poverenja. Kako su to uradili? Oni su savladali ovih osam trikova.

Tventi20

Oni Take Five Pre Reagujući

Šetaju bloka i dobijanje malo svežeg vazduha može učiniti čuda za vašu psihu. To je pokušao-i-istina stresa sa razlogom-šta god da radiš, ne odgovaraj na to pasivno-agresivni email dok ste uzeli pauzu od svog stola za nekoliko.

load...

Tventi20

Oni zaboravite da Breathe

Mi često drže u našoj dahu, ili jednostavno zaboravi da diše, kada stres napada. Ako se osećate iznureni pred prezentaciju ili roditeljskom sastanku, udahni duboko u dijafragme, držite dve sekunde, a zatim pustite. Ponovite najmanje deset puta. Joga i meditacija mogu pomoći da steknete naviku disanja više pažljivo tokom dana, takođe.

Tventi20

Oni kažu "ne"

Prihvatanje svaku priliku i odgovornost koja dolazi put je pouzdan recept za stres preopterećenja. Dajući prednost zadatke i inicijative li ste strastveni o, vi postavljanje sebe za uspeh jednostavnim caringabout šta radiš. Tvoj šef / saradnik / partnera / majka / dete / prijatelj će razumeti. Obećanje.

Tventi20

Oni Raspored na vreme za brigu o sebi

Briga o sebi je apsolutni imperativ za djevojku bez stresa. Bez obzira da li volite nedeljni mani-Pedi, Netflik maratonski sednici ili popustljivi brunch, daju sebi dozvolu da urade nešto samo zato što to čini srećnim barem jednom nedeljno.

load...

Tventi20

Oni Cut sebi neko Slack

Ne dozvolite da "veliki" biti neprijatelj "dobro." Ponekad samo treba da se nešto uradi, a to je ništa strašno ako to nije savršen. Drugi puta ste se greške-znate šta? Dešava se. Još uvek si rok zvezda.

Tventi20

Oni imaju Outlet

Kickboking, joga, Konfeti crush-god govori vama, sve dok samo da zonu i pustiti malo opustiti. Sve što stres se izdiše u atmosferu i voila: Opet si Zen master.

Tventi20

Oni ostaju u organizaciji

Znaš šta izaziva nepotrebne stresori? Ne mogu da pronađu svoje ključeve. Ili misplacing V-2. Ili zaboravljajući svoju lozinku, ponovo. Počnite tako što uredan sto. Iznenadio bi se koliko brzo oslobađa glavu, previše.

Tventi20

Oni su prioritet Sleep

Ovo je ogromna. Ovo je sve. Kako možete da sprečite stres kada radi na manje od šest sati? Vaše telo vam govori nešto kad počnete da drema sa u 2 popodne Sada se malo odmori, u redu?

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

5 načina da budete prisutniji u vašem životu

Post Zdravlje

Ono što je Katie Villcok zdravo je novi mršav jedu za jedan dan da izgledaju (i osećaju) sjajno

Post Zdravlje

6 načina povratka nakon praznika

Post Zdravlje

6 hranu koja može ojačati i izbegavati zube

Post Zdravlje

5 neverovatnih masaža koje možete dobiti na pauzi za ručak

Post Zdravlje

6 dva-sekundna načina da poboljšate svoj položaj svakog dana

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

5 mita za ishranu postavićemo za vas

Post Zdravlje

Šta se vraća i može li da pomogne mojoj anksioznosti?

Post Zdravlje

Najbolji trening u svakom naselju u Majamiju

Post Zdravlje

25 potpuno besplatnih načina da se bavite samopomoć

Post Zdravlje

Najbolji vanjski trening u hamptonima