8 stvari koje treba učiniti kada je vaša beba bolesna (i 3 stvari koje treba izbjeći) | RS.centerar.org

8 stvari koje treba učiniti kada je vaša beba bolesna (i 3 stvari koje treba izbjeći)

8 stvari koje treba učiniti kada je vaša beba bolesna (i 3 stvari koje treba izbjeći)

Nova matična crvena uzbuna! Vaš slatka beba je iznenada sniffling, galamimo, osećajući groznicu i definitivno ne spava. Prehlade i gripa sezona je skoro ovde i kada je neminovno udari u kuću, evo ti plan igre.

Tventi20

DO: Relak raspored spavanja

Kada vaša beba se ne oseća 100 posto, san je težak-za njih i za vas. I bez obzira na to koliko ropski ste bili u snu raspored treninga, za sada, pravila idu kroz prozor. Probajte kolica nap. Automobil sedišta NAP. A nap u rukama. Kick svog partnera iz kreveta i ko-san sa bolesnik (bezbedno, naravno). Sve što je potrebno da se ona mala odmorite.

load...

Taborsk / Getti Images

DO: Embrace the Nosefrida

To je verovatno šalio o tački u bilo kojoj babi shover, ali verujte nam: Kada zagušenja je da vaš mali čovek jadni, ova luda, švedski "sline budala" je iznenada najviše genije izum u celom svetu. (Da, ti isisate sline. Ne, to ne ide u usta.)

Tventi20

DO: Ostanite mirni i medicinska sestra na

Ako je vaš bolesni beba još uvek doje, pra-ti mleko je nutrijenata-packed, lakše se vari nego bilo šta drugo, pa čak ima antitela koja pomažu viruse borba.

Tventi20

DO: Zovi doktora

Nisi bio blesav. Ti ne preterujemo. Samo podigni slušalicu. Vaš pedijatar je tu da jelo od čvrstog savete i mir. (I, verujte nam, ona je videla luđi.)

Tventi20

DO: Prop beba uspravno

Zapušen mali nosevi i bolne earaches osećaju još gore za vašu bebu kada ona leži ravno. Ako stari Elevate-jedan-kraj-of-the-kolevci trik ne radi (probajte gomilu knjiga pod dva nogu), vi i vaš partner možda morati da trguju sa po jedrilica / rocker dužnosti tokom noći.

load...

Tventi20

DO: Iskoristite vreme za kupanje

Mlakom kupatilo ili čak krpa obrisati-dole može pomoći spustiti temperaturu, a topla voda potopiti je odličan za odvijanje zagušenja. (Mada još uvek ćete želeti da zadrži stavku naveden u # 2 u blizini.)

Tventi20

DO: Kritike umirujuće vibracije

Ovo nije vreme za kuću punu posetilaca, glasno TV ili test-drajv svog novog Rumba. Dim svetla, stavi na omiljenu laganu muziku bebe i priljubiti sa knjigom.

Tventi20

DO: Uzmite vitamin C

Moglo bi se kao naknadna misao, ali treba da se zadrži zdrav. Pogotovo ako je vaše dete u obdaništu, klice će naći svoj put u svojoj kući češće sada tako jede kvalitetnu hranu, postao ručno pranje Fiend i pokušati dobiti razuman iznos sna. (Znamo, znamo. Mi smo rekli "pokušati.")

Tventi20

NE: trol na mama čet sobama

Opet, treba ti san. Vi ne treba da se pore preko četiri-godišnjeg australijskog nit o borbi jedne mame sa super-magle isparivač ne može ni kupiti u SAD.

Tventi20

NE: Pozovite vaš lekar 12 puta

Nije rekao da brinete ukoliko groznica traje više od pet dana. Prošlo je dva dana. Dakle, spusti slušalicu i kanališe svoju energiju u umirujuće svoj maleni.

Tventi20

NE: Freak out

Šanse su, ovo je jedan od nekoliko desetina prehlade, flus i earaches ćete bore sa što vaša beba raste. Vi ste konsultovali sa lekarom, upravlja Tilenolu i radite sve što možete da pomognete svom bebu popraviti. Recite to sa nama: Brighter dani su pred nama.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

5 laka trikova za smirenje nerva za 5 minuta ili manje

Post Zdravlje

6 zdrave (i ukusne) namirnice koje su visoke u vitaminu d

Post Zdravlje

9 grešaka u spavanju koje mogu izazvati vaše tamne krugove

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

17 načina da se opustite kada vas grad udari u lice

Post Zdravlje

Kako zadržati imunološki sistem u borbenom stanju kada je hladna sezona u punom sili

Post Zdravlje

Evo tačno šta će se desiti ako pokušate crossfit

Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Post Zdravlje

Sve što ste ikada želeli znati o zamrzavanju vaših jaja

Post Zdravlje

9 banjskih kuća u Nev Iork-u da vam odlepi hladno