8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime | RS.centerar.org

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

To se dešava svake zime: Dobijate protiv gripa, ti bundle se i ti dosta odmora. Ali nekako, kancelarija buba sustigne i završiti u krevetu četiri dana. Ne ove godine. Proverili smo se sa Ami Kurc, zdravlje i vellness trenera i autor Kicking Bolesna: Vaš Idi-K Vodič za Daleka sa hroničnim zdravstvenim uslovima, o tome kako da bi vaš imuni sistem u top formi ove zime.

Tventi20

Take a probiotik

Čak i ako ste dobri za uzimanje multivitamina, uključujući i probiotika supplementin vaš jutra rutina će povećati svoj digestivnog zdravlja i povećala svoj imunitet. "Dobri bakterije će izbalansirati loše i držite stomak (koji sadrži 70 odsto vašeg imunog sistema) u tip-top stanju sve zimski", kaže Kurc.

load...

Tventi20

Smanjiti šećer

Sada kada su praznici tokom, vreme je da Vaiback smanji na brze hrane. "Znaš šta su", kaže Kurc. "Prerađene hrane i šećer, šećer, šećer." Uzmite Kafa BLACK sa prskanja bademovo mleko, pakuj ručak i večeru sa tamnim zeleniš i da voće za dezert. Ti ćeš nas zahvaliti u aprilu.

Dulezidar / Getti Images

SIP kostiju supa

U potrazi za toplom, zadovoljavajuće ručak koji je takođe dobro za vaš imunološki sistem? Meet kost supa. "To je bogata vitaminima i mineralima, a ne oporezuje vaš imuni sistem, tako da je to jedna od najzdravijih stvari koje možete staviti u vašem telu", kaže Kurc.

stevecoleimages / Getti Images

Take a topla kupka

Šta je jedna stvar koju radimo cijelo ljeto, ali retko zimi? (Ne, ne pijem daikuiris.) Sveat. "Vaš znoj sadrži soli, amonijak, urea, minerale u tragovima i metale, što sve poveća svoju ukupnu toksični teret", objašnjava Kurc. Posuti toplu kupku sa Epsom soli i lavande, zatim potopite da sve izbacis.

load...

Tventi20

Upražnjavati jogu

"Smanjenje stresa je posebno važno tokom sezone gripa", Kurc savetuje. "Vežba čuva vaš imuni sistem zdrav, ali ne preterujte." Pokušaj jogu da ublaži tenzije i da svoje srce pumpanje istovremeno.

Tventi20

Sanitize telefona

Najnovije vesti: Vaš mobilni telefon je germiest stvar u svom životu, i sve si dodirnuti. Dan. Duga. Koristite čišćenje ekrana brisanje, ili rastvor jedan deo alkohol i jedan deo vode na svom telefonu jednom nedeljno da se ne bi se ti bolestan.

artful jezik Desperado

Popijte Mocktail

Zašto grlo se tako grebe zimi? Blame it on the suve toplote miniranja kroz svoje radijatora. "Pijte još više nego što mislite da bi trebalo", Kurc savetuje. "A ako vam je dosadno sa ukusom H20, napravi mocktail." Mi voli ovu italijansku kupina (Courtesi of Artful Desperado) sa smrznutim kupine, bobice kleke i ruzmarina.

Foto Liz Endru / Stajling Erin Mekdauel

Spice Up Iour Supper

Zimi, Kurc predlaže zalihe na tri začina: origana, kurkuma i beli luk. Origano je snažan antioksidans Antimikotik koji podržava zdravlje imuni sistem, kurkuma ima antibakterijsko i anti-inflamatorna svojstva i beli luk daje kardiovaskularne i antimikrobne prednosti, tako da ih koriste slobodno u sve vaše zimske recepti-like this lososa posudu sa kurkuma-tahinija prelivom.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 stvari koje možete potpuno pustiti da slajd ove nedelje

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

8 uobičajenih misterija koncepcije

Post Zdravlje

5 načina da se ponedeljka sisuše manje

Post Zdravlje

7 stvari koje treba obaviti tokom dana da vam pomognu da spavate noću

Post Zdravlje

3 iznenađujuće koristi od zdravlja da budu introvertni

Post Zdravlje

Svi vaši prijatelji meditiraju - evo šta trebate znati

Post Zdravlje

5 najboljih stvari koje možete učiniti za sebe u vašem vremenu

Post Zdravlje

Definitivno uputstvo za prilagođavanje uštede na ljeto

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepeni i zaista, stvarno, ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

8 inspirativne citate o samopouzdanju od oprah, elena i više naših omiljenih dama

Post Zdravlje

7. januara fitnes ponude koje treba znati