8 načina da se nosi sa strašnom jutarnom bolesti | RS.centerar.org

8 načina da se nosi sa strašnom jutarnom bolesti

8 načina da se nosi sa strašnom jutarnom bolesti

Najmanje 90 posto vomenekperience jutarnje mučnine u ranim fazama trudnoće. Totalno bez veze, ali postoje određeni koraci koje možete da preduzmete da pokuša da minimiziraju svoje svakodnevne uništavanje efekte. Evo, osam jednostavnih trikova kada se osećate mučninu dolazi.

Tventi20

Jedite nešto Light odmah

Držite lagani snack kao keks od celog zrna odmah pored tvog kreveta i polako grickanje nekoliko čim se probudite. Ovo pomaže nešto u stomaku ASAP i može da stave van mučninu za malo.

load...

Tventi20

Ostanite hidratisanog

Kada povratiti, gubite tečnost kao lud, tako da se uverite da napune. Se hidrirana čini da se osećate opšti bolje, tako da se uverite da pijuckaju vode dosledno tokom dana.

Tventi20

Preskočite Hot Lunch

Na vrhuncu svoje jutarnje mučnine, to je preporučljivo da se držite hladne ili sobne temperature hrane. Hot hrana češće nego hladno da ima jake arome, a agresivni mirisi su glavni uzrok mučnine tokom ranih faza trudnoće.

Tventi20

Obaveštenje Okidači

Kada je u pitanju jutarnje mučnine, mirisa neke stvari mogu učiniti da se osećate još gore nego jesti. Pogledajte šta se dešava oko vas kada se osećate najviše muka, da li je to kad sprej svoj omiljeni parfem ili kada kolega pravi kokice svako popodne. Kada ste prepoznali okidača, uradi šta možeš da ih izbegne (kao prebacivanje parfeme i šetnju dok je vaš kolega grickalice).

load...
Tventi20

Pasu All Dai

Eating previše u jednom obroku može biti oporezivanja na vašem probavnom sistemu, tako da tačku da jedu više manjih obroka dnevno umesto tri velikih, koji su lakše na vašem telu i imaju bolje izglede da ostanu dole.

Tventi20

Embrace Ginger

Đumbir ima skoro čudesne stomačne-umirujuće ovlašćenja, tako da se uverite da svoje ispunjenje kad muka. Pokušajte ispijajući toplu vodu ili čaj sa parčetom đumbira ili grickanje na đumbira slatkiše.

Tventi20

Razmislite Lekovi

Ako je vaš jutarnja mučnina je stvarno loše (gubiš na težini ili dobijanje glavobolje), posavetujte se sa svojim lekarom, koji bi propisati lekove kao refluks bloker kiseline ili antihistaminika. Somemorning bolest je normalno, ali previše može biti opasno.

Tventi20

Do not Go It Alone

Budite otvoreni o tome kako se osećate. Ako se borite veliko vreme i kod kuće sa posla je opcija, to. Isto tako, budi iskren sa svojim partnerom, koji će verovatno cimati bi ti udobnije. Pate u tišini učiniće da se osećate još gore nego ti, pa pričamo ga.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

9 jednostavnih načina da se sami bavite kada svet poludi

Post Zdravlje

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

Post Zdravlje

8 načina za smanjenje stresa za 5 minuta

Post Zdravlje

8 hrane koja bi mogla da oštri oči

Post Zdravlje

Kako početi da se baviš ako nisi bio u teretani zauvek

Post Zdravlje

8 tajni žena koje se nikad ne umoravaju

Post Zdravlje

Najbolji trening u Čikagu za ruke, Abs, butt i da um

Post Zdravlje

7 vežbanja pomera lični trener misli da je gubljenje vremena

Post Zdravlje

9 stvari koje nikada ne bi trebalo uraditi nakon c-sekcije

Post Zdravlje

Želite zdraviji način života? Verovatno bi trebalo da se preselite u jedan od ovih 10 gradova

Post Zdravlje

Ono što je Katie Villcok zdravo je novi mršav jedu za jedan dan da izgledaju (i osećaju) sjajno

Post Zdravlje

5 jednostavna joga u kući kod trudnica