8 lakih zdravstvenih haka možete odmah početi da radite | RS.centerar.org

8 lakih zdravstvenih haka možete odmah početi da radite

8 lakih zdravstvenih haka možete odmah početi da radite

To je lako da se s puta, zdravljem, kada imate buran nedelju dana na poslu ili kod kuće. Srećom, postoji nekoliko lako zdravstvene hack možete učiniti na svakodnevnu rutinu da odmah osećate lakši, zdravije i više upozorenja. Ne morate čak ni da odustane od tog drugog parče pice.

Tventi20

Eat bez ometanja

Mi smo svi krivi za sakriva našu salatu ispred računara, ali bez razmišljanja žderu ne samo nas ohrabruje da troše više, takođe uzima zadovoljstvo iz jedne od naših omiljenih aktivnosti: jede (duh). Dakle, postavite sto, koristite posuđe i obratite pažnju kao što pažljivo pojesti svoj sledeći ručak.

load...

Getti Images / Brauns

Isključite se sat pre spavanja

Kretanje kroz Instagram kad treba da spava? Da, mi smo tamo. Umesto skakanje kroz beskrajne preokreta u društvenim medijima, izvrši "nema tehnologije" pravilo i pročitao knjigu za jedan sat pre spavanja. Ti ćeš se probuditi osjećaj osvežava i spremna da preuzme na dan.

Tventi20

Pijte tople vode sa limunom ujutru

Vaš učitelj joge vas stalno govori o čudu svojstva limuna vode, pa šta čekate? Topla voda se kaže da bacim svoj probavni sistem kao što rehidrira, a limun ima efekat pH-balansiranje.

Tventi20

Get Up i Valk Around svaki sat

Kada se zaista crunched na poslu, ceo dan može da prođe pre nego što primetite da ste ne ostavila svoj sto od 9 am Podesite alarm na telefonu da ustane i hoda okolo najmanje na svakih sat vremena. To će pomoći sa koncentracijom i to je dobro da se tamo i bulje u bilo šta drugo nego ekranu računara.

load...

Tventi20

Take a hladan tuš

Da li ste dovoljno hrabri da skoči u hladan tuš u sred zime? Ako ste, bićete bogato nagrađeni. Ne samo da je hladan tuš je rekao da se poboljša circulationand pritegnuti pore, to je takođe bio povezan sa povećanim budnosti i pojačan imunitet. Mi Kunem se da nije tako loše kada reskirati.

Tventi20

Udahni malo citrusa

Da, ozbiljno. Miris limuna i narandže je dokazano da se smanji anksioznost i popraviti raspoloženje. Ako niste tip koji jede popodne Clementine, probajte kupovine malo etarskog ulja za isti efekat.

StockBite / Getti Images

Čisti svoje zube koncom

Da li stvarno treba da objasni ovo za vas? Osećaćeš svežije, desni će vam biti zahvalan i nikada nećete morati da ponovo lažem svog stomatologa.

Hidro Čutura

Donesite boce svuda sa sobom Iou Go

Ostati hidrirana je osnova dobrog zdravlja, period. Da biste bili sigurni da dobijate svu H20 vaše telo žudi, drži flašu vode na ruci u svakom trenutku. Nikad nećeš naći sebe ponovo zaglavio na odloženo vagon sa pržena grlo. Mi volimo one hidro flasksthat držite tečnosti hladno (ili tople) u trajanju do 25 sati.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

8 letnjih grickalica koje vam mogu pomoći da izgubite težinu

Post Zdravlje

9 razloga zbog kojih vaša dijeta ne radi

Post Zdravlje

5 najboljih stvari koje možete učiniti za sebe u vašem vremenu

Post Zdravlje

11 načina da se skrivate u dodatnim koracima na vašem boku

Post Zdravlje

6 načina da organizujete svoju spavaću sobu za bolji san

Post Zdravlje

10 online priče iz stvarnih žena koje će vas navesti da želite ostati samski za večnost

Post Zdravlje

5 besplatnih treninga za strimovanje koje možete uraditi bilo gdje

Post Zdravlje

9 načina za vožnju biciklom oko Los Anđelesa. U stilu

Post Zdravlje

Evo šta treba učiniti kada treba da otkažete planove

Post Zdravlje

5 načina da se ponedeljka sisuše manje

Post Zdravlje

7 hrane koja bi mogla povećati vaš metabolizam

Post Zdravlje

6 strava stvari koje se mogu desiti ako radite prenatalnu jogu