7 pokreće da se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta | RS.centerar.org

7 pokreće da se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

7 pokreće da se čudesnim ženskim oružjem do kraja avgusta

Ako ste kao mi, ne mogu dobiti dovoljno svega Vonder Voman, koji je nedavno imao najuspešniju prvog vikenda za film u režiji žene, nikad. (Bum.) Tako da smo odlučili da je sledeća najbolja stvar zapravo beingVonder žena (Pokušali smo, ali smo samo ljubav Netflik i kolač previše) ima ruke. Udružio smo se sa Brooke Tailor, fitnes instruktor i tvorac EC Ignite Programand Tailored Fitness NI LTD, da vam donese sedam poteze koji će bii ruke u Diana Prince (ili Gal Gadot) forma do avgusta.

stefan Dijaz

Daska

Počnite na rukama i kolenima na sve četiri. Niže na laktovima i proširiti obe noge vratio sa svojim unutrašnjim butine dodiruju. Fokusirajte se na čuvanje kičmu neutralna i vaši abdominalis angažovani, crtanje grudnog koša u pravcu karlice i lova u donjim stomačne mišiće. Set dostižni ciljevi i videti koliko dugo možete držati ovu poziciju bez nadoknade oblik-onda probajte da povećate svoj put od 10 do 15 sekundi. Vaš krajnji cilj treba da bude da je drži za jedan minut sa savršenom obliku.

load...

Zašto to radi: Koren i osnova svih pokreta treba da dođe od vašeg jezgra, tako da je ovo bitan korak da osvoji da dobije jake ruke. Pored stabilizacije jezgro, ova isometric vežba gradi stabilnost i snagu ramena.

stefan Dijaz

Čučanj na Plank

Start stoji u neutralnom položaju sa nogama širini kukova. Kao što udisati, Pošaljite Sitz kosti (zvani sedi kosti) nazad u duboku skuat poziciji. Na izdisaju, postavite dlanove na podu direktno ispod ramena i pucati svoje noge. Kao što udisati, skok noge u pravcu rukama i stoji uspravno. Povratak na početnu poziciju i ponovite 15 puta.

Zašto to radi: Ovo je odlična priprema za punu "Burpee da push-up" vežbe (vidi dole). Ona gradi core stabilnost i snagu, kao i sposobnost tela da se bavi vežbe oslonca. Oh, i aktivira svoje osnovne, Pečuj, prednji deltoidi, triceps, gluteus, kvadriceps i zadnju ložu, takođe.

stefan Dijaz

Burpee Push-up

Stoji u neutralnom položaju sa nogama širini kukova. Kao što udisati, šaljete Sitz kosti vrati u duboku skuatting poziciji. Dok izdišete, postavite dlanove na podu direktno ispod ramena i pucati noge iza sebe u dugom nizu od glave do pete. Udahnite i savijte laktove u uglom od 90 stepeni i smanjiti grudi do poda (o udaljenosti pesnica je od grudi do poda). Dok izdišete, proširiti laktove, a zatim ih se vratimo ka svojim rukama. Stoji uspravno i vrati na početnu poziciju. Ponovite 15 puta.

load...

Zašto to radi: Ovaj pokret celog tela uzdiže vaš metabolizam i aktivira svoje jezgro, Pečuj, prednje deltoidi, tricepsi, stabilizatori kičme, gluteus, kvadriceps i zadnje lože. Nije previše otrcan.

stefan Dijaz

Čučanj na red

Pre početka ovaj potez, izaberite količinu mase koju želite da koristite kabla. (Ako ste početnik, počnite sa 60 do 75 funti.) Počnite stoji sa svojim nogama širini kukova i srednje otpor bend obavijen oko Barre ili stub. Ruke treba da se proširi i u skladu sa svojim ramenima. Face dlanove na ka vašem telu. Kao što udisati, šaljete Sitz kosti vrati u duboku skuat poziciji. Dok izdišete, vozi svoje pete u zemlju, produžiti noge i istovremeno povucite laktove u pravcu grudnog koša. Fokusirajte se na crtež lopatice u jedni prema drugima. Cilj za 20 ponavljanja.

Zašto to radi: Ovo je multitasking vežba aktivira sredine trapezius, romboide, zadnji deltoidi, gluteus, kvadriceps, tetive i telad. Koristeći otpora bendovi, kontroliše obe koncentrične i ekscentrične pokrete, što rad tela malo teže.

stefan Dijaz

Stav Obrnuto Flis

Start na sve četiri, sa rukama direktno ispod ramena i kolena direktno ispod kukova. Držite bučicu 3- do-5-kila u svojoj levoj ruci. Zatim bočno okrenite desnu nogu u stranu, prelazeći desni članak preko leve strane. Fokusirajte se na čuvanje kukove kvadrat tokom i ostati na vrhu podržava noge. Držite jednak prostor između rebara i kukova, tako da ne propadne ili naginjati na jednu stranu. Dok izdišete, proširiti svoju levu ruku u stranu, dok istovremeno podižući desnu nogu. Fokusirajte se na lengthening prste. Ponovite 15 puta sa svake strane.

Zašto to radi: Ovi momci su poznati i kao zadnji deltoid podiže. Ovaj potez omogućava rad nekoliko ključnih grupe mišića u rukama, uglavnom u zadnje rame mišića koji se zove deltoidni. Obavljanje ovaj potez polako i na kontrolisan način će se postepeno graditi mišića u ramenima i rukama.

stefan Dijaz

Back Lunge da Curl

Počnite stajao sa nogama širini kukova sa dva tegova duž svoje strane. Dok izdišete, korak nazad u duboku Lunge da se formira ugao 90 stepeni sa obe noge, dok je istovremeno povlačenjem laktove u pravcu ramenima sa biceps curl. Udahnite i korak noge zajedno. Izdišite i korak unazad sa suprotnim nogom, crtež ruke gore prema svom telu. Ponovite ovaj redosled naizmeničnu noge natrag 20 puta.

Zašto to radi: Cilj je da se zadrži jezgro jak, noge koje formiraju ugao prednje-to-back ​​90 stepeni sa težinom distribuira u centru, rebra usklađivanje u karlicu i izvodite pokret. Ovo usmereno na gluteus, kvadriceps, tetive, jezgro i biceps.

stefan Dijaz

Stabilnost Ball Tricep Kickbacks

Sedite na loptu stabilnosti postavljenim na zid i imaju tegovi za vežbanje dva 3- do-5-kila readi blizini. Start polaganje licem prema dole na loptu stabilnosti u ležećem položaju, povezivanje donji rebro na loptu i sidrenje noge uza zid. Zgrabite tegove i povucite laktove u pravcu grudnog koša sa dlanovima okrenutim prema u pravcu vašem telu. Dok izdišete, proširite svoje ruke odmah vratiti u skladu sa kukovima i držite dve tačke. Udahnite i otpustite i vratite u početni položaj. Ponovite ovaj pokret 20 puta.

Zašto to radi: Lopta Stabilnost zahteva od suštinske mišiće tela da rade da se stabilizuje jezgro. Obavljanjem ove vežbe u ovom položaju, radite protiv gravitacije, koja prisiljava telo da radi malo teže.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

6 načina da se prevaziđe pad i postane motivisan

Post Zdravlje

Tačno koji ukus LaCroik pije, prema vašem horoskopu

Post Zdravlje

9 stvari koje se mogu desiti vašem telu kada vodite maraton

Post Zdravlje

6 stvari koje mogu da se dogode ako dobijete lasik

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

Plastična hirurgija pre nego što si čak 40? Evo šta je u Los Angelesu

Post Zdravlje

6 osnovnih stvari koje trebate raditi ovog leta

Post Zdravlje

Ono što Laurin izlazi iz mršavog poverljivog jesti za jedan dan kako bi izgledao (i osećao) sjajno

Post Zdravlje

Pila sam hlorofil da bi dobili čistiju kožu (i nešto drugo se desilo)

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

5 razloga zbog kojih ne bi trebalo da se plašiš zbog zike

Post Zdravlje

7 Čikago mreže za pomoć da vam pomognu da odete