7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini | RS.centerar.org

7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini

7 načina za ponovno pokretanje vaše veze u novoj godini

Male tenzije? Stagnant seksualni život? Generalni romantična slabost? Ove Ebbs nisu ništa vas dvoje ne mogu da podnesu: Na kraju krajeva, vi ste u ovome za duge staze. Evo sedam izvan-the-bok načina da udahnu novi život u svoju vezu.

Tventi20

Uvesti zajednička aktivnost To Iour Veekli Routine

Da li je to novi subotnje jutro povećanje tradicija, u nedelju popodne čitanje sat ili pokretanje baštu zajedno u dvorištu. Dodaj jedan zajednički ispunjen novi Jenga blok u životu pravite zajedno-i posvetiti sa istom odlučnošću koju imate jedni za druge.

load...

Tventi20

Imaju Tech-slobodan vikend

No žestoka e-poštu svojim šefom. Selfiji Bez parovi za vaš Insta priču. U našem svetu beskrajne ometanja, to je često nemoguće dati svom partneru svoju punu pažnju (gledajući te, damo ovo čitate na liniji za ATM). Lek? Pravi, vikend-dugo staication sa svojim laptopovima i telefonima offand ušuškan.

Tventi20

Make A Random Milestone A 'Holidai'

Razmislite o ranom zajedničkog iskustva to je značilo mnogo za vas. Da li je to potpisivanje svoj prvi zakup zajedno? Proslavimo natrag u Ikea, kupuju jedni druge jeftine poklone i na vrhu dan sa švedskim ćufta večeru. Šta god smešan odnos prekretnica drži u svom umu, da je nezvanična odmor. Posle svega, porodica mi znači nove tradicije.

Tventi20

HAVE A "velika slika" govori preko flašu vina

load...

Ne dozvolite da činjenica da nemate prsten na prstu tek dovesti do Hladnog rata. Nade i snovi koji se odnose na decu, brak, karijere i, Blech, novac može biti zastrašujuće kao pakao da potegnem, ali su od suštinske važnosti za vođenje dobro podmazanu Love Machine. Sedite i da na tome da ste oboje na istoj strani kreće napred.

Tventi20

Napravite jednu novu par prijatelja

Jedan od načina da se ubrizga uzbuđenje u vaš društveni život? Nove drugari sa novim vicevima i novim proganja i novim načinima izrade vidiš zabavu u svojoj partnera. Zato samo napred i sud svoj kolegu sa ženom mislite je tako cool... Sto za četiri, molim.

Tventi20

Razmetanje na servis koji će vam jednu stvar manje da brinemo

Hire čistačicu, tako da možete zaustaviti trošenje Subota ribanje svoj tuš malter. Ili se prijavite za obrok-prep Kitto olakšao svoje ponedeljak uveče kupovinu nedaće. Ukoliko The Daili Grind je bio uzrok razdora, razmislite o načinima za ublažavanje stresa. Tada budžet za njega i grizu metak.

Tventi20

Pokušajte The repfi seksualni čin Mentalno si obeleženu

Možda je tantričkog položaj ste čuli od svog najmanje inhibitora prijatelja? Ili pun pare igranje uloga scenarija jednostavno ne mogu da prestanem da mislim o tome. Pa šta ako se ne završi rad za oboje? Najgori scenario: Vi se nasmejao.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Najbolji trening u svakom naselju u Majamiju

Post Zdravlje

Kako da ostanete motivisani kada je nula stepeni i zaista, stvarno, ne osećate kao da radite

Post Zdravlje

Zašto idete u teretanu kad možete da radite kod kuće?

Post Zdravlje

7 načina da povećate energiju kada je hladno i mračno

Post Zdravlje

9 stvari koje mogu da se dogode ako prestanete da gledate TV

Post Zdravlje

22 stvari razumeju samo trkači

Post Zdravlje

Grad ruši kožu, ali evo kako ga popraviti

Post Zdravlje

Hej, uspavane: Evo 5 najboljih novih proizvoda za pomoć spavanju

Post Zdravlje

5 stvari koje svi konkurentni ljudi treba da urade u životu

Post Zdravlje

11 jednostavnih načina da ostanete aktivni ako imate radni sto

Post Zdravlje

5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame

Post Zdravlje

6 načina da se bave teškim ljudima