7 mita o tjelesnoj masti da se odmah postavite | RS.centerar.org

7 mita o tjelesnoj masti da se odmah postavite

7 mita o tjelesnoj masti da se odmah postavite

Postoji toliko mnogo zabluda kada je u pitanju masti. Može li se osloboditi? I da li se to vratiti? Da li je tanji uvek bolje? Ili je malo više obivka dobro za vas? Pitali smo doktora Jennifer Levine, a Nev Iork Citi plastičnog hirurga, da se odvoji masti od fikcije.

Tventi20

Mit: Eating masti Makes Iou FatNope. U stvari, svi se rađa sa određenog broja masnih ćelija koje se šire ili se smanjuju kako su dobiti ili izgubiti na težini. I u stvari, jede masti posebno mononezasićene i polinezasićene vrsta-pomaže da se osećate puni brže i duže. Tako da jede u umerenim zaista može da pomogne da izgubite na težini.

load...

Mit: mišića težak više od Fata funta je funta. Razlika između masti i mišića je da jedan kilograma masti zauzima veći volumen od pola kilograma mišića-što objašnjava zašto možete pogledati manji (i odeća može bolje odgovara), čak i ako je broj na skali je ostao isti ili porasle.

Tventi20

Mit: Sa pravilnom vršenju Iou Can Turn masti u MuscleFat i mišića su dve odvojene stvari. Da bi trim, želite da kombinujete kardiovaskularne vežbe (kao što je trčanje ili biciklizam) sa tegova za sagorevanje masti i izgradnju mišića, respektivno.

Mit: mišića pretvara u FatThe dobra vest je da svoj teško zarađeni mišići ne samo obratiti flab ako se uzme pauzu od vežbanja. Umesto toga, ako idete predugo bez upotrebe svoje mišiće, oni će početi da atrofije, što takođe usporava metabolizam. Imaju za cilj da do najmanje 30 minuta treninga snage dva puta nedeljno (ili koristeći tegova ili svoj telesnu težinu sa dasaka i sklekova) da bi mišiće jaka i zdrava.

Mit: Iou Can not Be Fit i Fata osoba može dobro jesti, vežbe i imaju normalan krvni pritisak, nivo holesterola i šećera u krvi nivo i dalje nose višak masnih naslaga. I ta osoba je u stvari bolje nego neko ko se čini da je tanka, ali stvarno nosi visok procenat masti u telu za svoju veličinu (zvani "mršavi masti"). Znaš šta kažu o tome da ne sudeći knjigu po koricama.

load...

Christopher Futcher / Getti Images

Mit: Iou Can ciljaju određene oblasti FatThe jedini način da se smanji telesnu Fatin svaki deo vašeg tela je da se smanji svuda throughveight gubitka. Da izgubi višak kilograma, morate da koristite više kalorija nego što unosite-a je jedini dobar način da to uradite je kroz kombinaciju ishrane i vežbanja. Revolucionarno, znamo.

Mit A donjeg dela tela masti procenat je BetterNot nužno. Naša tela treba određenu količinu masti da funkcioniše pravilno (20 do 25 procenata za žene; 10 do 15 odsto za muškarce). Svaka slabija nego i rizikujete remeti vaš kardiovaskularni, endokrini i centralni nervni sistem-što je još jedan razlog zbog kojeg ne bi trebalo da se tako fiksirati na brojevima.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Probajte ove 5 iznenađujućih načina da se opustite

Post Zdravlje

9 načina da izgledate manje napeto večeras

Post Zdravlje

5 stvari koje nikad ne smete reći prijateljima sa anksioznošću

Post Zdravlje

Iznenađujuće stvari koje vas staraju

Post Zdravlje

Najbolja pica za dobar noćni san

Post Zdravlje

5 dijeta koje stvarno rade (i 3 to definitivno nisu), prema nutricionistima

Post Zdravlje

5 stvari koje smo naučili iz najbolje knjige samopomoӕi koju smo proeitali zauvek

Post Zdravlje

7 tajni superproduktivnih žena

Post Zdravlje

Isprobajte ova 7 pića da biste dobili bolji noćni san

Post Zdravlje

6 prirodni mirisi koji su bolji od terapije

Post Zdravlje

6 vježbi da biste dobili najbolje odjednom bez opreme

Post Zdravlje

5 načina za sigurno (ali lepo) držite se za sebe