7 boljih načina da se izvuče izvan ovog leta | RS.centerar.org

7 boljih načina da se izvuče izvan ovog leta

7 boljih načina da se izvuče izvan ovog leta

Leto nije opravdanje da se odreknu vežbe u korist roštilja i patio srećnih sati, ali da budem iskren, poslednje mesto želimo da budemo zaglavljen unutar vruće i znojav teretana. Dakle, ovde je sedam zapravo prijatno treninga koji se mogu uraditi u prirodi.

Tventi20

Ponaša kao 10-godišnjak 

Možda nećete biti više dete, ali to ne znači da ne može dete stvari. Glava na lokalnom parku i stvoriti brz krug koristeći tu stvari - kao triceps propadanja na klupi ili dobri stari monkei-bars run - za ubice i gornji deo tela vežbanja. Ili, u svom dvorištu, pozajmiti klinci "Hula-Hoop i dati joj spin zaista angažuje celu jezgro.

load...

Tventi20

Kanal olimpijca

Naravno, vi ne učestvuju u ovogodišnjim Rio Olimpijskim igrama, ali to ne znači da ne možete kreirati svoju verziju kod kuće. Sportovi poput tenisa i odbojke na pesku su divne opcije za dobijanje svoj znoj uključen dok se zabavljate. Kada se igra sa drugarima, do ulozima od razmišlja o nagrade za pobednika (kao da je gubitnik platu za prvi krug roze, možda?).

Tventi20

Vežbajte Iour prsno

Nije super u tim sport, ali i dalje pokušava da stupi u na Olimpijade groznice? Pokušajte plivanje. To je jedan od najefikasnijih oblika vežbanja napolju; strašan, nisko-uticaj opcija za ljude sa lošim backsor kolena; i opekotine oko 500 kalorija po satu. Takođe je mnogo više osvežavajuće od znojite ga na stazi.

Tventi20

Prošetaj

Planinarenje sagoreva do 400 kalorija po satu, u zavisnosti od toga gde ste to radili i na kojim intenzitetom. U svakom slučaju, to je sjajna prilika da se istraže novi prostor i vidimo neke zaista lepe prizore, a dobija trening u.

load...

Tventi20

Probajte Stand-up Paddleboarding

Da, ovo izgleda ludo teško, ali ostanite sa nama - to je zapravo mnogo više izvodljivo nego što mislite. Odbor je dovoljno širok da ne mora da bude super sportista, ali ćete dobiti veliki trening. Burning 350 kalorija po satu, stand-up paddleboarding radi svoje gornjem delu leđa, noge, gluteus i jezgro, dok je poboljšanje ravnotežu i koordinaciju. Povrh toga, vaš trening se vrši u sredini tela vode, što je prilično prokleto slavno.

Tventi20

Idi na poproduktivni Run

Running on the beach je odličan za dva razloga: Pesak smanjuje stres na zglobove (u poređenju sa kolovoza), a takođe dodaje element treninga otpora. Plus, jogging pored vode kuca tu traci od klizišta.

Tventi20

Da li (slučajnog) Bikram Ioga

Niko ne želi da bude zatvoren u toploj joga studio na predivnom sunčanom danu, pa zašto ne uzme svoju praksu napolju? (Budimo realni: Ideš da se utapaju u znoju bilo tako.) Ako je dovoljno toplo, u osnovi radite Bikram, samo u prirodi.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

Post Zdravlje

10 načina da se ove zime ne razbolite

Post Zdravlje

Zašto je trend prekidanja posta vjerovatno prilično loša ideja

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

6 načina da organizujete svoju spavaću sobu za bolji san

Post Zdravlje

7 navika koje sabotiraju tvoj san

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina da upravljate svojim unutrašnjim kritičarima

Post Zdravlje

7 stvari koje bi mogle da se dogode ako probate ishranu

Post Zdravlje

6 vežbi gde loše vibracije nemaju šansu

Post Zdravlje

Pila sam hlorofil da bi dobili čistiju kožu (i nešto drugo se desilo)

Post Zdravlje

7 načina da se probudite u boljem raspoloženju

Post Zdravlje

7 tajni žena koje savladaju ravnotežu između rada i života