6 načina da se bave teškim ljudima | RS.centerar.org

6 načina da se bave teškim ljudima

6 načina da se bave teškim ljudima

Da li su oni sede pored vas na poslu ili stoje pred vama u redu u prodavnici, svet je pun teških ljudi. Znate, one koje nemaju strpljenja ili bez manira ili samo bez obzira na ljude druge nego sebe. Od susreta takve ljude je prilično neizbežan, evo šest načina da se nose bez gubljenja svoj um.

Budite hladnokrvni Znamo da je ovo teško, ali odlepio na nerazumno osoba će samo oni ponašaju manje razumno. Pokušajte da se manje reaktivni. Ako se osećate na ivici salve, udahni duboko i polako brojati do deset, shvatajući da su posledice pukao su način trajnije od privremenog olakšanja dobijate.

load...

Izaberite svoj bitke shvate i prihvate da su neki ljudi teško po prirodi, a to je prilično verovatno da će promeniti. Ne gubite vreme i energiju na svaku sitnicu. Dakle, ako je vaš kolega koji dosledno pretvara u projektima kasno i nikada dopuna kafe aparat, neka stvar kafu ide i sačuvali energiju za veće bitke koje su predmetom više.

Difuzno situacije sa humorom Neka svetlost napetoj situaciji od pucanja vic. Nadamo se da ste voljni da se olakša raspoloženje će ih razoružati, ali čak i ako se ne nalaze da je smešno, utehu u znajući da će, čak i ako je samo jedan minut.

komedija Centralna

Nemojte spuštati na njihov nivo koji je ikada citiram svaku osnovnu školu učitelja, dva zla ne pravi pravo. Kao primamljivo jer je ogledalo nečije ponašanje, to je kontraproduktivno i, iskreno, nekako detinjasto. Umesto toga, kao kliše zvučalo, da je veći čovek.

Listen Rad sa teškom osobom je sličan radu sa detetom. Biti odbacuje će samo dodati ulje na vatru. Dajte sve od najteže stvari slušaju ono što oni govore (čak i ako je to potpuno besmisleno) i uključe u odraslog dijalog o tome šta oni osećaju. Nećemo se lagati: U ovom trenutku to će verovatno biti super teško, ali na duže staze to je tako vredi da se osećaju kao da čuje.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Najbolji trening u 8 sela u San Franciscu

Post Zdravlje

Pods: Najnoviji vellness trend u Los Angelesu koji ne mrzimo

Post Zdravlje

5 neverovatnih masaža koje možete dobiti na pauzi za ručak

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

5 avesome stvari koje se mogu dogoditi ako prestanete prebrojavati kalorije

Post Zdravlje

4 koraka za bebu koja će u potpunosti pretvoriti vašu jutarnju rutinu

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

Svi vaši prijatelji meditiraju - evo šta trebate znati

Post Zdravlje

5 najboljih načina da se komarci održe u životu

Post Zdravlje

8 jednostavnih načina da povećate svoje poverenje odmah

Post Zdravlje

Da li biste pojedeli traku da izgubite težinu?

Post Zdravlje

6 načina da se opustite u Dalasu