5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame | RS.centerar.org

5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame

5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame

Dobro si se upoznati sa trbušnjaci i možete da držite dasku u snu, ali još uvek ima malo pseto na osnovu svog navika. Da, nas. Niže trbušnjaci su izuzetno komplikovano da se ojača. To je zato što je tamo naše telo skladišti puno viška masti (a efekti su još izraženiji kod žena, jer estrogen igra dodatnu ulogu u određivanju skladištenje masti). Jačanje ovu oblast ne samo da će učiniti da se osećate prijatnije u kupaćem kostimu, ali će takođe poboljšati stanje i stabilizuje donjeg dela leđa. Ponovite ovu pet potez spoju dva do tri puta u toku sledećeg treninga.

Peta TapsLie dole na leđa sa rukama ispod zadnjice, kolena savijena i stopala podiže na na stolu poziciju. Flek noge i polako ih spustiti na zemlju dok vam pete jedva dodiruju pod. Steže svoje trbušnjake, podignite noge nazad do početne na stolu položaj. Ponovite postupak za 45 sekundi, a zatim se 15 sekundi pauzu.

load...

Straight noga RaisesLie na podu. Disanje u i zatezanje trbušne mišiće, podignite obe noge (držeći ih ravno) dok su pod pravim uglom na vaš torzo. Zatim, izdahnite i polako spustite noge dok su nekoliko centimetara iznad poda (ili što bliže da kao možete dobiti bez podizanja donjeg dela leđa sa poda). Ponovite postupak za 45 sekundi, a zatim se 15 sekundi pauzu.

Radne KicksLiing na leđa, podignite glavu i ramena sa poda (pažljivo, tako da ne istakne svoj vrat). Podignite desnu nogu, dok je na oko uglom od 45 stepeni u vašem telu, a zatim prebaciti noge. (Predlog treba nejasno liči na nogama noge u bazenu.) Keep prebacivanje za 45 sekundi, a zatim se 15 sekundi pauzu.

Visoke Kolena Stanite sa stopalima kuka rastojanju, a zatim počinje da radi u mestu, podižući kolena pred vama kao visok kao što idem. Kao što pumpa noge, sving svoju suprotnu ruku na sebe dati više maha. Ponovite postupak za 45 sekundi, a zatim se 15 sekundi pauzu.

Roll UpsLie na leđa sa rukama i nogama ispruženim. Kao što udisati, dovesti ruke iznad glave i polako do savijanja gornji deo tela sa poda. Keep rolling napred da dostigne prste. Onda preokrene potez dok izdišete, omogućavajući jedan pršljen u isto vreme da se odmori natrag na zemlju. Ponovite postupak za 45 sekundi, a zatim se 15 sekundi pauzu.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

Post Zdravlje

12 načina da se izgubi težina bez brojanja kalorija

Post Zdravlje

Najbolji znak zodijaka za vaš, um, zodijački znak

Post Zdravlje

8 stvari koje bih voleo da sam znao pre pokretanja mog prvog maratona

Post Zdravlje

8 hrane koja nikad ne bi trebalo da jedete pre treninga

Post Zdravlje

7 stvari da prestanete da radite kada se prvi put probudite ujutru

Post Zdravlje

8 načina da izgledaju mlađe bez botoka

Post Zdravlje

7 stvari koje se mogu desiti ako se probudite 2 sata ranije svaki dan

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom Dallas komšiluku

Post Zdravlje

7 stvari koje mogu da se dogode ako pijete jedan litar vode dnevno

Post Zdravlje

9 stvari koje nikad ne bi trebalo da radite u teretani