5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti | RS.centerar.org

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

Mi smo potpuno smo oduševljeni: Vi ste bili gore i na njih jutros funta trotoar (ili Treadmill) u cik zore. Ali ovih pet zajednički pokrenute greške mogu biti sabotira vaš trening. Evo, kako da ih uvuče u korenu.

Tventi20

Zaboravljate da proverite svoj obrazac

Mi shvatamo. Ti velikim pritiskom za vreme i rade sve što mogu da proturi svoj trening u svoj već napornog dana. Ali ako niste opušteni dok koristite, možete da radite vašem telu više štete nego koristi. Cilj: da bi ramena dole i lice gleda napred-u odnosu na tlo-tako da ne napeti svoj okvir. (Dobar trik kako bi gornji deo tela pod kontrolom: lift i spustite ramena u svakom marker, lako belom da se opustim.)

load...

Tventi20

.ili to Stretch Nakon vežbate

Pre-Run istezanje može svoj izdržljivost, istraživači Florida State Universitihave naći, ali posle trčanje istezanje je jednako vredni. U suprotnom, mlečna kiselina može izgraditi u mišićima i izazivaju bol i umor. U stvari, nešto tako jednostavno kao proteže od zadnju ložu i četvorke za pet minuta nakon što pokrenete zadrži krv cirkuliše, tako da Vaši mišići nogu oporavljaju brže. Dobar posao.

Tventi20

Samo sebe osporava to Run uzbrdo

Iznenadio bi se hoda nizbrdo je u stvari samo tako jaka kao bilo uzbrdo uspon. Evo zašto: Ti stvarno prekomerne (i istezanja) potpuno drugačiju grupu mišića dok pokušavaju da ublaži svoj tempo i brzinu. Ako ste redovan trkač, pokušavaju da ojačaju ove mišiće od proširite vašu trčanja put do uključe postepeno spusta versus naglog pada.

Tventi20

.i imaju tendenciju da Pound The Pavement Heel Prvo

load...

Kao što pokrenete, logično je da će vaš peta prvi pogodak trotoar. Ali stvarno bi trebalo da ima za cilj da sleti sredine stopala-fik koji je tako jednostavno kao skraćivanje dužine vašeg koraka, ako želite da izbegnete povrede kao što su podkolenicama ili gore. (Joj.)

Tventi20

Vaš fokus je na Distance (Nije vreme)

GPS-im da lako da zabeleži kilometraža-i tačan pravac-u sve vaše trčanja čini. Ali merenje koliko dugo vodi umesto kilometraže može zapravo biti bolja mera za vaše izdržljivosti i fizičkom stanju. Na primer, to je razlika između 30-minuta vožnje i tri milje jedan a. Zadržavanje kartice na sat olakšava da se usavrši i unapredi svoj ritam protiv prekomerne (i eventualno povrede) svoje telo da bi udario na daljinu cilja.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Ono što je Katie Villcok zdravo je novi mršav jedu za jedan dan da izgledaju (i osećaju) sjajno

Post Zdravlje

5 malih načina da budete fleksibilniji svaki dan

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

6 genijalnih trikova za bolje spavanje

Post Zdravlje

5 zajedničkih grešaka u jogi i kako ih popraviti

Post Zdravlje

Najbolja i najgora hrana za jelo pre kreveta

Post Zdravlje

Definitivno uputstvo za prilagođavanje uštede na ljeto

Post Zdravlje

5 načina Julianne hough vrši samopomoć tokom svog perioda

Post Zdravlje

Da li se prijatelj bori sa poremećajem u ishrani? Evo 4 stvari koje joj nikad ne smete reći

Post Zdravlje

6 znakova znakova koje će vaše novo prijateljstvo trajati

Post Zdravlje

Najbolji trening za svaki Chicagoan