5 najlepših spa tretmana u Dalasu | RS.centerar.org

5 najlepših spa tretmana u Dalasu

5 najlepših spa tretmana u Dalasu

Naravno, možete da priuštite sebi čokolade ili čak i popodnevnu šetnju. Ali zaista nema ništa slično se luksuzan masažu... Ili ubrizgavanjem se sa svojim plazma izgledati deset godina mlađe (ozbiljno). Dakle, ako ste spremni da se upuste u neku Major R & R, ovde su najviše epske tretmani u Dalasu da razmetanje na.

Tajlandska masaža NA EKUINOKS HIGHLAND PARK ($ 248)

Dallas najbolji čuva Spa je to tajna onih koji nisu u potpunosti može da pogodi up the Ekuinok Spa. Nije slučajnost da je najluksuzniji teretana u gradu dešava da imaju apsolutno najbolji terapeuti masaže. Plus, dođeš da se opustite za-čekati da-110 minuta dok se proteže svoje telo nazad u poravnanje.

load...

Obeleži ga

Jedinica kože studio / Belgrade

Vampire LICA NA JEDINICA KOŽE Studio ($ 1,500 za tri sesije)

Ako je krv čini slaba, ovo nije za tebe. Ali, ako želite da živite večno izgledaju mlađe LOL, vreme je da ubrizga svoju plazmu u kožu. Mi dete ne, rezultati lečenja su magijski: uništenog fine linije, smanjenje ožiljaka od akni, osvetljeni hiperpigmentacije... Lista ide dalje i dalje. Imajte na umu da će vaša koža odmah tražiti iritira posle i da će oljuštiti, ali kao i svaki dobar vampir, da ćeš ostati unutra za nekoliko dana posle tretmana.

Obeleži ga

spa Adolphe

DEVOJKE Getavai NA SPA Adolphe (počevši od $ 745)

Proslavili povratak najčuvenije hotel u gradu od booking svoju Girlfriends Getavai paket. To uključuje dva noćenja plus izričito masažu, Carboki Ekspres lica, lavande limfna sunce sušenja i više. Nemaju vremena, ali i dalje zainteresovan za proveravaju banju? Pitati za Face lift Optimizer tretmana ($ 190) koji koristi Octamiokil da te ostavi sa glatkim, bez bora na koži sans igle.

load...

Obeleži ga

joanna Češka

Joanna Ultimate tretman u JOANNA ČEŠKA ($ 2,000)

Neuporedivo Džoana češki i jedan od njenih estetičara rade ruku pod ruku u ukupnom podmlađivanje lica i tela. Tretmani obavljaju tokom ovog postupka uključuju dijamantski MIKRODERMOABRAZIJA, sprej kiseonika, ultrazvučna terapija sa LED svetlima, microcurrent terapija, microneedling i sa LED i terapije kiseonikom panela. U suštini, ti ćeš izgledati mlađe, zdravije, srećnije i manje umorno bez ijednog igle.

Obeleži ga

Banje u Džul

After Hours iskustvo u Spa pri JOULE (5.000 dolara za dve osobe)

Zašto samo jedan od mnogih ljudi opuštanje u spa kada i neko (vrlo) posebna mogu imati sve za sebe? Ovaj veći od života nudi od The Spa pri Džula ima jednu noć boravak u penthouse sobi, masažu par i njegov privatni posle radnog vremena pristup svim sadržajima (vitalnost bazen, sauna, parno kupatilo, itd). Paket je vrhu utakmicu u $ 750 poklon kartice do četrdeset pet Deset i večeru rezervacije u Mirador. Vreme je da podsetite muzici da je vaš rođendan približava...

Obeleži ga

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

7 mita za dojenje potpuno su uništene

Post Zdravlje

5 prirodnih mirisa da izleči bilo kakvo gorko

Post Zdravlje

Nova aplikacija Anna Victoria vam pomaže da volite svoje telo

Post Zdravlje

Vaš put za najslabije moguće nedjelje

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

9 stvari koje menjaju igru kako biste imali bolji noćni san

Post Zdravlje

8 lakih zdravstvenih haka možete odmah početi da radite

Post Zdravlje

6 stvari koje bi mogle da se dogode ako dođeš iza

Post Zdravlje

5 vežbi za donji Abs i zašto su to posebno važne za dame

Post Zdravlje

5 pogrešnih grešaka koje možete napraviti

Post Zdravlje

7 načina da se osećate ispunjeno u ovom trenutku

Post Zdravlje

24 stvari koje razumete ako uvek morate pišati