5 načina da zadržite svoje zdravlje u toku praznika | RS.centerar.org

5 načina da zadržite svoje zdravlje u toku praznika

5 načina da zadržite svoje zdravlje u toku praznika

"Uživo Jednostavno Serija" u partnerstvu sa Bai

Koliko god volimo praznike, mi ne volimo kako se osećamo kada smo se pretera (Oh, zdravo, nadimanje i iscrpljenosti). Ali to ne mora da bude ovako. Pogledajte naše omiljene načina da ostanete zdravi i Take Back The jolliest doba godine.

svetikd / Getti Images

Popunite tanjir mudro

Dok, da, to je veoma teško odoleti gomilaju malo od svega na tanjiru, pokušajte da se malo više pažljivo šta izabrati. Da li reallivant da taj slatki krompir kaserole? Ako vaše nepce ne svetli pri pomisli, a zatim ga preskočite, pređite na sledećem posudu i postavite sebi isto pitanje. Ako ispunite svoj tanjir sa samo namirnica koje volite, vaš obrok će biti sve oko više zadovoljavajući (i manje sramota za izazivanje).

load...
sponsored

Be Smart O veb Cocktails

Sezona godišnjih odmora nije baš najljubaznije našim telima. Između pomognemo sebi da beskrajne poslastica (uglavnom jabuke pita a la mode) i stalnih tacne hrane prsta, nije ni čudo da su naši stomaci osećaju naduveno. Za borbu protiv prejedanja, preporučujemo služi osvežavajuće još zdrav koktel. Mik antioksidant-infuzija Baj Panama Panama breskve, koja ima jedan gram šećera (plus bez veštačkih zaslađivača) i samo pet kalorija, sa Elderflover likera, džin i smokve. Vaši gosti definitivno neće žaliti se vratiti po sekundi.

_chupacabra_ / Getti Images

Istražite novu vežbu Opcije

Sada, vaš uobičajeni centrifuge klase verovatno oseća ustajao, što ga čini da je mnogo teže da ostane na pravom putu. Tako se prijavite za nešto umesto novo (sada je dobro vreme da konačno uzeti fleksibilno prijatelja se na antenski joge). Pored toga što pomaže da radite svu tu pitu, izazovan vežbu koja zahteva dosta fokus će očistiti vaš um i strpati u boljem raspoloženju, tako da ne morate da brinete o slučajno bune na tvoja majka-in- zakon.

load...

Tventi20

Take a probiotik

U nastojanju da poveća svoju digestivnog zdravlja (i povećala svoj imunitet), uzeti probiotik dodatak. Sve dobre bakterije iz probiotika će izbalansirati loše i držite stomak u dobrom stanju. I, s obzirom svu višak hrane, pozdravljamo te male ljude raširenih ruku.

Tventi20

Do not Forget About Iou

Između hosting i partija i poklona, mi smo se često stavljaju drugi sa prijateljima i porodicom. (Kao u vreme kada ste neka rođaka Kejti spava u svom krevetu za celu nedelju.) Dok potpuno častan, vaš nesebičan priroda može uzeti danak na vašem mentalnom i fizičkom zdravlju, tako da ga tačku veze barem jednu stvar koja donosi miran osmeh na lice svaki dan. Uzmite solo prošetati po komšiluku ili doneti svoju omiljenu knjigu na lokalnom kafiću, samo za sat vremena. Vi zaslužujete malo mi vremena.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Naš omiljeni trening u Njujorku, ikada

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično strašan

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina za bolje fokusiranje

Post Zdravlje

4 mitovi o PCOS-u koji su potpuno neistiniti

Post Zdravlje

27 stvari koje razumete samo ako se konstantno znojite

Post Zdravlje

5 pomoćnih sredstava za spavanje koje će vas opustiti brže od NPR emitovanja

Post Zdravlje

Šta da ne kažete prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

10 načina da odmah osjete 10 godina mlađeg

Post Zdravlje

6 načina boljeg spavanja kada je vruće af

Post Zdravlje

5 najboljih vežbi ako ste preko 40 godina

Post Zdravlje

6 načina da organizujete svoju spavaću sobu za bolji san

Post Zdravlje

5 jednostavnih načina da upravljate svojim unutrašnjim kritičarima