5 načina da ne dobijete Grannia | RS.centerar.org

5 načina da ne dobijete Grannia

5 načina da ne dobijete Grannia

Činjenica: Tvoje dupe je elektrana. Neophodno je da skoro svaka aktivnost radite tokom dana - čak i sedi, ali što je najvažnije olovka-lajsni. I svi možemo složiti da u nekom trenutku u našim životima, brinemo o opuštene. Od ciljanim vežbama do svakodnevnih trikova, evo nekoliko jednostavnih poteza do sada ugrade za toliko potrebnu lift.

Postanite stepenice majstor

Najlakši način da se rad na bum? Preskočite lift i idite stepenicama na poslu. (Svako malo pomaže.) Onda kada ste se na rok, naći otvoreni skup i da ih dva u jednom trenutku - ili rase do njih kao brz kao možete. To će dobiti puls gore, upali tu guzu andput te iz bede ranije.

load...

Sedi i pucaj

Evo još jednog svaki dan trik: Dok sedite, stisnuti dupe kao da su pokušavali da drže orah između obraza. Keep holding dok jednostavno ne mogu da izdržim više. (Trebalo bi da spali.) Ponovite svaki put kada se vaši saradnici ne gleda.

Da li se podele (nekako)

Nikada nismo sigurni kako da pravilno napraviti čučanj? Pokušajte split Lunge umesto da rade svoje gluteus i četvorke u isto vreme, kaže Dian Tsiumis, glava biciklizam instruktor u Sverve fitnes u Njujorku. Za početak, stoji sa stopalima širini kukova i jedan korak napred. Držeći ramena preko kukova (ne naslanjaju), lagano savijte prednje koleno, smanjivanje nazad koleno ka zemlji. Zatim podignite nazad do početne pozicije. Do 12 ponavljanja na svakoj strani i ponovite 3 puta.

Lift obraze

Apsolutna najbolja vežba za ton leđa? Zašto da će biti visoka i moćni most (Džejn Fonda stil). Lezite na leđa sa savijenih kolena i stopala na podu širini kukova. Zatim podignite gluteus sa poda, guranje sa svojim petama tako da jezgro formira pravu liniju, kaže Dejvid Kirš, ličnost trener i autor Ultimate Famili Vellness. Držite na dve sekunde i polako spustite se dole. Dok gledate televiziju, probajte radite u bilo kakve komercijalne pauza umesto sipanja taj drugi (ili treći) čašu vina.

load...

I da ga jedan korak dalje

Sada kada ste ovladali most, vreme je da se ulog. Ovaj plen burn out je go-da pomerite za Anna Kaiser (aka mastermind iza suludog tela Sofia Vergara je). Start u bridge poziciji. Zatim produžiti desnu nogu do plafona i držite ga tamo zajedno sa svojim prsti ukazao. Podignite levu obraz ka plafonu 40 puta. Svitch noge i ponovite.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

5 proizvoda za samoodbranu u tim vremenima kada se osećate nespretno hodajući kući sami

Post Zdravlje

5 alternativnih načina za izbacivanje funka

Post Zdravlje

9 stvari koje se mogu desiti vašem telu kada vodite maraton

Post Zdravlje

6 najboljih pešačkih staza u Los Anđelesu

Post Zdravlje

3 nevažni razlozi koje je vaš muž izgledao daleko u poslednje vreme

Post Zdravlje

11 stvari koje treba uraditi nakon lošeg noćnog sna

Post Zdravlje

8 stvari koje mogu da se dogode ako počnete meditirati

Post Zdravlje

Infrardeće saune samo bi mogle da se istopiš zimskom plavom

Post Zdravlje

6 zdravstvenih i fitnes članaka koji će vam pomoći da se držite rezolucija vaše nove godine

Post Zdravlje

Probao sam haloterapiju i bio je prilično strašan

Post Zdravlje

5 dijeta koje stvarno rade (i 3 to definitivno nisu), prema nutricionistima

Post Zdravlje

Kanabis dolazi u losion, Balzam za usne i spavati pomoć blizu vas