5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni | RS.centerar.org

5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni

5 načina da izgubite 5 kilograma ove jeseni

Kako je vreme hladi, često posegnuti za teže obroka i prednost Netflik preko teretani. Sve ovo dovodi do ne neuobičajeno (ali ne baš dobrodoslice) uptick broja na našem skali. Ne ove godine, prijatelji. Ove jeseni, mi smo krenuli da losefive funti za izradu ovih zdrava ishrana i vežbanje svopovi.

Svap Špageti Skvoš za Pasta

Mi smo bili skeptični, takođe, ali posle mnogih od naših omiljenih ugljenih-teških jela sa špageti bundeva umesto testenine, mi smo ukupno obraćenike. Ovaj Stringi veggie oponaša teksturu paste sa frakcijom od ugljenih hidrata. Plus, većinu vremena smo u tome za preliva u svakom slučaju.

load...

Tventi20

Peep Lišće na Trail Runs

Naravno, možete ići na prirode disku, ali to neće učiniti ništa za metabolizam, zar ne? Umesto toga, idite na prirode izlet ili pokrenuti da se puls gore dok gledate najlepših boja jeseni.

Radostan Zdrava jede

Eat Sezonski Superhrana

Umesto da se prerađene hrane, iskoristi najzdraviji proizvoda jesenjem. Pored špagete skuash, ispunite svoj frižider i ploča sa stvarima kao što su prokelj, bundeve (i bundeve), kruške, karfiol, nara i slatkog krompira. Ne samo da su većina ovih niskih kalorija, oni takođe puna hranljivih sastojaka i vitamina i da će te zadržati punu put duže od keksa i čipsa ste mislili ste hteli.

Tventi20

Pick Iour Ovn Apples

Ovo je dvostruko dobro za tebe. Prvo, jabuke su u sezoni i super zdrava (jabuka dnevno, znaš?), I drugo, ako im se pokupiti, dobio si malo više vežbe ne bi dobio jednostavnim ispijanje torbu na prodavnica. Osim toga, ako dođete na najvišim one na drvetu, vaši telad će potpuno sagoreti nakon nekoliko sati.

Tventi20

I Rake Iour Ovn Leaves

Ove godine, ne plaćaju nekoga da dvorište u obliku; uradi sam. Raking lišće je veliki trening, šta sa svim savijanje i uvijanje i dizanje. To je takođe način ugodnije da je trening u u oštrom jesen vazduh, za razliku od znojavi teretanu. Nakon dobro uradjen posao, nagradite se pametno sa, recimo, nekoliko kašika domaćeg cimeta jabuke.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Mitu o seksu treba prestati verovati

Post Zdravlje

Definitivno uputstvo za prilagođavanje uštede na ljeto

Post Zdravlje

Tajna sreće? Ostanite zauzeti, prema ovoj japanskoj filozofiji

Post Zdravlje

15 stvari koje treba uraditi kada imate najgore grčeve ikada

Post Zdravlje

15 hrane da jede za lišće želuca

Post Zdravlje

5 načina da budete prisutniji u vašem životu

Post Zdravlje

Samo 14 stvari koje su vam potrebne u bolničkoj torbi kada imate bebu

Post Zdravlje

Najbolji vanjski trening u hamptonima

Post Zdravlje

Apsolutno najbolji trening u svakom Dallas komšiluku

Post Zdravlje

9 vežbanja kako bi nadoknadili sve gozbe koje ćete upoznati

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu desiti ako odete do hipnotizera

Post Zdravlje

Pomoć, ja sam ekstrovertna i zezam se sa introvertom