5 malih načina da budete fleksibilniji svaki dan | RS.centerar.org

5 malih načina da budete fleksibilniji svaki dan

5 malih načina da budete fleksibilniji svaki dan

Zapamtite drugog razreda baleta, kada bi mogli almostdo raskol? Da, ne toliko više. To je zato što je izreka "se koristi ili izgubi" je potpuno tačno kada je reč o našim mišićima. Ali, uzimajući samo nekoliko jednostavnih koraka dana, vi ćete ne samo održi svoju fleksibilnost; ćeš ga poboljšati. Deli (ER, prsti-dirljivo), dolazimo.

Tventi20

Start svako jutro Sa Pozdrav Suncu

Svaki joga potez će pomoći da se poveća fleksibilnost-ali ako vaši mišići osećaju čvrstu prva stvar ujutro, nema ničeg boljeg od deset minuta Pozdrav Suncu da otvori stvari. Najbolje od svega, ne morate biti ekspert iogi da ga probate. (Ve love this lako korak-po-korak tutorialbi jogu sa Adriene.)

load...

Tventi20

Sedeo uspravno

Ako imate kancelarijski posao, ovo je posebno važno. Znamo da vaš stav ne izgleda kao velika stvar, ali razmislite: Kad klizi preko, vaš ceo kičme sabija. Sedi ovako dovoljno dugo i možda izgubiti fleksibilnost u kičmi, što utiče na mišiće kroz celo telo. (Pst, ako vam je potreban podsetnik da ispraviti, ova aplikacija može da pomogne.)

Tventi20

Ostanite hidratisanog

Da, to je lek za praktično sve, tako da zameni tu sodu za visoku čašu H20 Right This Second. Kada su vaši mišići su dehidrirani, oni zapravo zategnuti i smanjiti, Kaiser Permanente nefrolog Stiven Gost MD, kaže VebMD. Pije svoje 64 grama dnevno bi trebalo da upali. Ali, dva sata pre nego što bilo napornih treninga, pije 16 grama vode (oko dve čaše), i nastavljaju da hidrataciju tokom i posle treninga.

load...

Tventi20

Knov Iour problematičnim mestima

Većina ljudi su fleksibilniji u određenim oblastima od drugih. Možda ćete moći da prstima dodir kao šefa, ali pokušajte da otvorite svoje noge u leptira pose i... Jao, jao, jao. Dakle, ako vaš najveći izazov je uske kukove, fokusiraju na sporom i nežnim FLEKSOR otvaranja proteže-kao leptir i trkač je zamah-deset minuta dnevno.

Tventi20

Uspori

Ovaj zvuči nelogično, ali ako želite da unapredite svoj fleksibilnost, trebalo bi da neverbe proteže se na svojoj granici, napominje VebMD. Umesto toga, koristite telesnu težinu i dah da produbi svoje istezanja za nekoliko minuta odjednom, bez odskače ili guranje. (Oh, i proteže na podu dnevne sobe dok radite neku ozbiljnu Netfliking definitivno brojanja.)

Slične vesti


Post Zdravlje

8 neočekivanih načina da ostanu zdrave ove zime

Post Zdravlje

Kako da se spavate kada se probudite u 2 a.m

Post Zdravlje

8 hrane koja nikad ne bi trebalo da jedete pre treninga

Post Zdravlje

Razmišljate li da idete Keto? Nemojte početi bez čitanja ovih savjeta

Post Zdravlje

Kakav nutricionista zapravo naručuje kada ode u restoran

Post Zdravlje

Kako piti više vode tokom dana (kada mislite da je voda najodlučnija)

Post Zdravlje

Šta da ne kažete prijatelju koji je izgubio roditelja

Post Zdravlje

6 najslađivijih mesta u hamptonima

Post Zdravlje

8 načina da budete bolji supružnik

Post Zdravlje

9 stvari koje su svaka potpuno pripremljena žena Nosi u torbi

Post Zdravlje

7 Čikago mreže za pomoć da vam pomognu da odete

Post Zdravlje

6 toniranja Balet se pomera što možete učiniti iz kreveta