5 IVF mitovi koji jednostavno nisu istiniti | RS.centerar.org

5 IVF mitovi koji jednostavno nisu istiniti

5 IVF mitovi koji jednostavno nisu istiniti

Ako se borite da zatrudne, IVF-je verovatno palo na pamet. Ali je verovatno da radi? Da li drain svoj bankovni račun? I da će ti završiti sa petorke? Evo, pet zajedničkih mitova da prestanu da veruju odmah.

Tventi20

Mit: Postoji uspeh 40 odsto rateVhen je u pitanju IVF, ima tona siva zona, što je u osnovi nemoguće predvideti uspeh, koji zavisi od toni faktora, od starosti majke sa brojem i kvalitetom jaja prenetih. Američki Trudnoća Associationnotes da je stopa uspešnosti smanjuje sa godinama. Žene ispod 35 godina starosti imaju 41 do 43 posto šanse da bebu posle IVF ciklusa, dok žene preko 40 imaju 13 do 18 posto šanse-a, kao i kod svakog medicinskog postupka, vaši izgledi da se uradi sa svojim telom i situacije.

load...

Mit: Košta $ 30,000Ve're neće maskirali njega: To je skupo. Ali prolazi kroz IVF ne mora da vas bankrot. Po Društva za Assisted reproduktivne tehnologije, prosečna cena jednog IVF ciklusa je između $ 10,000 i $ 15,000 i zavisi od osiguranja, karakteristike pacijenata i gde ste prima terapiju. Petnaest država trenutno ima zakone koji zahtevaju osiguravača da pokrije neke oblike steriliteta dijagnostiku i lečenje. Imajte na umu da će na kraju platiti više ako ste zamrzavanje jaja unapred-obično oko 10.000 $ po zamrzavanja i odmrzavanja ciklusa.

Tventi20

Mit: Verovatno ćete imati tvinsVhile verovatnije da umno ako zamišljena sa IVF (oko 40 odsto isporuka IVF su višestruke, za američki društvo za reproduktivnu medicinu), to sigurno nije dato. Prema društvo za Assisted reproduktivne tehnologije ", višestruke trudnoće je češći kod žena koje koriste za plodnost lekove da se podvrgne indukciju ovulacije ili superovulation." Columbia plodnost Associatesnotes da je to zbog toga što većina žena (zajedno sa svojim lekarima) odluče da imaju više od jednog embrion prešao u cilju povećanja svoje šanse za implantaciju.

load...

Mit: Svi hormoni da si na učiniće da craziContrari popularnom verovanju, neće svi hormoni se pretvori u nepredvidivo, emotivnom haosu. Na primer, IVF hormoni su teški u estrogen, a ne bi trebalo baciti svoje raspoloženje iz udarac. Dr Liza Hasti, specijalista za reproduktivno endokrinolog i neplodnost, rekao Iahoo, "Estrogen je" srećan hormon, "i IVF lekovi podigne svoje prisustvo u telu."

Mit: IVF-super commonThis jedan nas iznenadili, jer izgleda kao da znamo toliko parova prolazi kroz iskustvo. U stvarnosti, in vitro fertilizacija čini manje od 3 odsto neplodnosti usluga, kaže da je Američko društvo za reproduktivnu medicinu. Daleko češće su stvari poput intrauterine inseminacije (IUI), zigot intrafallopian transfer (ZIFT) i intracitoplazmatskom ubrizgavanjem sperme (ICSI). Ukratko, razgovarajte sa svojim doc prije preuzimanja treba da ide niz put do IVF.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Kako se bolje osećati u ovom trenutku koristeći eterična ulja

Post Zdravlje

6 načina da budete bolji prijatelj

Post Zdravlje

Zašto je J.Los butt izgleda tako neverovatno (i više tajni vežbanja slave)

Post Zdravlje

5 stvari koje svaka žena treba jednom učiniti sama

Post Zdravlje

8 hrane koja nikad ne bi trebalo da jedete pre treninga

Post Zdravlje

5 načina za sigurno (ali lepo) držite se za sebe

Post Zdravlje

Šta da jedete pre i posle svakog treninga, prema pogodnostima za fitnes

Post Zdravlje

27 stvari koje razumete samo ako se konstantno znojite

Post Zdravlje

7 načina da budete bolji slušalac

Post Zdravlje

Probao sam futurističku narukvicu za mjesec dana

Post Zdravlje

10 najboljih poklona za vašu fitnes-opsednutu BFF, prema ovom plašljivom vellness blogeru

Post Zdravlje

8 priča o uspjehu na mreži koje će vam vjerovati u (Tinder) ljubav