4 stvari koje introspektivi žele da ekstrovertima prestane da rade | RS.centerar.org

4 stvari koje introspektivi žele da ekstrovertima prestane da rade

4 stvari koje introspektivi žele da ekstrovertima prestane da rade

Spoiler Alert: introverti i ektroverts su fundamentalno veridifferent ljudi. Ali to ne znači da ne mogu da egzistiraju u savršenom (ponekad tihe) harmoniji. Tako smo ispitanika neke introverti da saznamo, direktno iz izvora, u stvari ektroverts ne da ih stvarno nervira. Evo šta su nam rekli.

Tventi20

Odbacujući ThemOK, mi ne govori sve ektroverts da se upuste u studiji introverzije doktorske nivou, ali pomaže da se zna gde su vaši tiši kolege iz. A Cheat list: introverti obično vole da budu sami ili u malim grupama, oni misle-mnogo-pre nego što govore i samo zato oni biti miran, ne znači nešto nije u redu. (Ali upozorenje, ovo možda ne odnosi na allintroverts. Kao ektroverts, introverti su dolaze u svim oblicima, veličinama i nivoima od interesa za druženje.)

load...

Shaming im svoju introvertan prijatelj ne suditi kada ostati do 2 ujutru Pa zašto ti kukaš kad želi da ide kući rano posle večere? Ektroverts, shvataju da bi vaši prijatelji Introvertan uživaju različite stvari, i to poštujem. Umesto da glasno ih moli da ode bar skakanja sa vama, samo osmeh i pusti ih sa udice. Introverti su često prilično samo-svesni, i da su u skladu-dovoljno sa sobom da zna kada je vreme da idem kući i dopuna.

Tventi20

Pokušavajući da "popravi" Oni Da, ona je stidljiva. Da, možda ćete morati da je zamolim da progovore s vremena na vreme. Ali nemoj da joj gurnuti na binu na karaokama ako ona ne želi da peva "Eclipse of the Heart". To je samo okrutno. Introverti su takve kakve jesu, a to nije vredno da ih promeni. Ne bi pokušati da primora ekstrovert natrag u svoj oklop, zar ne? Dakle, nemojte pokušavati na silu introvert napolje.

Uzimajući Introversion Lično Kada introvertan odbija poziv ili izgleda više nedruželjubiva, to nije lična stvar. Obećavamo. Za introvertne, socijalna interakcija može biti iscrpljujuće, a kada se isprazni njihov društveni energije, ne samo da je teško glumiti, ali je potrebno vreme da obnovite. U ovom slučaju, to je stvarno nisi-ih je. (Ne brinite, oni bi rekli da je previše.)

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

Najbolja oprema za hladno vreme ako radite izvan ove zime

Post Zdravlje

7 načina za veče spavanja ove nedelje

Post Zdravlje

Pila sam hlorofil da bi dobili čistiju kožu (i nešto drugo se desilo)

Post Zdravlje

Kanabis dolazi u losion, Balzam za usne i spavati pomoć blizu vas

Post Zdravlje

6 načina da zadržite hladnoću tokom praznika (i dalje)

Post Zdravlje

8 stvari koje se mogu desiti ako probate celu dijetu

Post Zdravlje

Kako da znate da li vaše dete ima grip ili samo prehladu

Post Zdravlje

Kako izaći iz lošeg raspoloženja za 3 minute stan

Post Zdravlje

7 stvari koje se dešavaju vašem umu i tijelu kad čistite

Post Zdravlje

Evo šta jedini instruktor za jog jede za jedan dan kako bi izgledao (i osećao se) neverovatno

Post Zdravlje

Kako se transformisati iz jedne sove u ranu pticu

Post Zdravlje

8 načina da vaše jutarnje rutine učinite opuštenijim