3 načina da ojačate svoj brak u decembru | RS.centerar.org

3 načina da ojačate svoj brak u decembru

3 načina da ojačate svoj brak u decembru

To je najdivnije doba godine... I takođe je najviše smešno zauzet. Kada koristite okolo na odmor stranke, kodiranje da pokupi poslednjem trenutku poklone i pokušavaju da domaćin devet članova šire porodice (koji su svi nekako treba da se tuširaju u svojoj jednoj tački pet kupatila), lako je zaboraviti koliko je važno je da ostanu povezani sa svojim partnerom. Evo tri načina da ostanete svoj odnos glatko u decembru, čak i kada stvari postanu užurbano.

Brauns / Getti Images

Napravi Shopping List zajedno, onda zavadi pa vladaj

Od tetke Sali svojoj kancelariji Secret Santa do tog komšije koji su gledali svoju mačku jednom, vi imate milion i jedan narod da kupi poklone za ovu godinu. (A to nije ni uključujući i vašeg tako je intramuralno Dodge Ball tim.) Ali ako sednemo i napravimo glavnu tabelu svih osoba koje oboje treba da kupi za unapred, to je lakše (i mnogo efikasniji) da razdvojimo dužnosti. Neka vaš partner brine o online stvari. Možete pokupiti poklon kartice sledeći put kada ste u prodavnici. I poslednji minut centar putovanje? Hm, hrabar da je jedan zajedno.

load...

Tventi20

Start One Nev Tradition (i Ditch jedna od obaveza)

To može izgledati kao svi će svi napolje rušis sale u časopisima i na TV-u, ali ne zaboravite: Ništa o praznika je obavezno. Običaji želite da zadržite, odbaciti ili da napravite sopstvenu potpuno zavisi od vas i vašeg partnera. Da li vi momci vole nosi lepljiv džempere i slušanje Charlie Brovn Christmasalbum dok kuvano jabukovača tinja na šporetu? Hladan. Da li želite da preskočite poklone, izaći na indijsku hranu, onda pogledajte akcioni film u pj ih na Badnje veče? Super. Zaboravite nametnute obaveze i jednostavno uživati rade šta god dođavola volite radite zajedno.

Funki-podaci / Getti Images

Raspored jednu noć na kauču, samo vas dvoje

To bi trebalo da bude vreme zajedništva, ali prečesto da zajedništvo proteže na sve butiour jedan-i-samo. Tako da sada, pre nego što stvari postanu previše užurbano, blokirali jednu slavnu večeri za dvoje da naredi poneti, sedi na kauču i da apsolutno ništa... Osim možda gledati malo Netflik. To će vam dati i priliku da se opustite i ponovo povežite. U suprotnom, pre nego što vi to znate, vi ćete treptati i to će biti 2018.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

12 stvari koje treba uraditi kada imaš najgore hladnoće ikada

Post Zdravlje

6 buzzi novih spa tretmana pokušati pre nego što vaši prijatelji rade

Post Zdravlje

Ono što Bobbi Brovn jede svakog dana da izgleda (i oseća) neverovatno

Post Zdravlje

9 trikova za postajanje jutarnja osoba

Post Zdravlje

10 pravila za davanje svakog introverta treba da zna

Post Zdravlje

9 ljudi koje vidite u svakoj klasi joge

Post Zdravlje

15 hrane da jede za lišće želuca

Post Zdravlje

14 jednostavnih načina da izgubite prazničnu težinu ove nedelje

Post Zdravlje

27 načina da se ne smanji mega-depresivan, jer se dani kraće

Post Zdravlje

6 Luke Nev Iork spa iskustva koja će vas odvesti van grada

Post Zdravlje

Pobedite popodne pada sa ovim 6 pick-me-ups

Post Zdravlje

5 načina na koji ste negativni, a da ne shvatite