10 načina da se ove zime ne razbolite | RS.centerar.org

10 načina da se ove zime ne razbolite

10 načina da se ove zime ne razbolite

To strašni Golicanje u grlu. The annoiing Sniffles. Stalni umor. Uh, biti bolestan sranje. I dok imaju izgovor da ostanu kod kuće u svojim pj ih zvuči lepo, to nije stvarno slučaj kada sve boli i možete disati samo kroz jednu nozdrvu. Evo deset načina da se uverim da nije to dogodi ove zime.

Tventi20

Bring Iour Lunch

Mi smo svi dobili u na kolače (i ostalih iskušenja oko kancelarije) i nazvao je "obrok" kada smo prezauzeti ili pod stresom da zgrabite pravi ručak. Umesto toga, pack nešto hranljivo koja pojačava imunitet (mislim mnogo voća, povrća i žitarica), a zatim imaju kolačić kao poslastica.

load...

Tventi20

Meditirati

Jednostavno rečeno, stres smanjuje svoju otpornost na infekcije, što ste više osetljivi na prehlade ili gripa. Probiju malo vremena za meditaciju i opuštanje svaki dan da bi se čak i kobilicu kroz sve to. Na kraju krajeva, zreo um jednako zdravije telo.

Tventi20

Rezervisati Spa Dai

Na regs, ako možeš. Studija iz Univerziteta u Majamiju School of Medicine su otkrili da samo 20 minuta masaže mogu smanjiti svoj nivo kortizola (kortizol = hormona stresa koji slabe imunitet). Ne mogu sving zakazano? Popni valjak pene i polako ga okreni gore i dole ispod leđa dok slušate podcast.

Tventi20

Take a Dnevni Šetnje

Istraživanja iz Appalachian State Universitishovs da uzimanje Brža šetnja svaki dan od 30 do 45 minuta povećava broj ćelija imunog sistema u vašem telu. Svež vazduh i ekstra sunce ne povrediti, ni.

Tventi20

Smeh

Pukao u šali ili smešno mačka Video poništava efekte stresa i poboljšava vaš imuni sistem. Dakle, biramo neke sapunske opere ili uzmi drugar za tu pomenute dnevno šetnje.

load...

Tventi20

Ne štedi na istezanje

Nakon toga, budite sigurni da se istegne. Na taj način, dobićete svoj limfni sistem pomera (što je od ključnog značaja za guranje neke toksine preko vaše telo). Plus, oseća prokleto dobro.

Tventi20

Pijte više Tea

Poželjno onaj koji je prepun antioksidansima (toliko skoro svaki oblik zelenog čaja) i anti-inflamatornih sastojaka (poput koprive ili maslačka).

Tventi20

Pijte više VINO, OOO

Umereno, naravno. Sipajte sebi čašu Merlot uz večeru i uživaju u svakom poslednji gutljaj. Studija sprovedena na Univerzitetu u Auckland pokazuje da taj način može da smanji oksidativni stres i jačanju imunog sistema. Živeli za to.

Tventi20

Podalje od dece

Osim ako, naravno, da ih imate. U tom slučaju, najbolje linija odbrane je često peru lepljive male ruke (i tvoje) i sprovodi razumnu spavanje svake noći.

Tventi20

Get Some spavanje

I nek se zna, ako i dalje nekako pronaći sebe silazi sa hladno (ne upirati prstom, ali to je verovatno da sniffli kolega koji sedi thisclose vama), pogodio haiearlier nego što normalno bi i trebalo da bude u stanju da zaustavi stvar u svojim stazama.

load...

Slične vesti


Post Zdravlje

4 lude izazovne nove vežbe koje će pokušati, jer neće biti zima zauvek

Post Zdravlje

31 načina de-stresa nakon ludog dana

Post Zdravlje

5 načina da ostanete povezani sa prijateljima dok dodate brak, decu i naporne rasporede u mešavinu

Post Zdravlje

3 iznenađujuće koristi od zdravlja da budu introvertni

Post Zdravlje

10 načina da preduzmete akciju u borbi protiv raka dojke

Post Zdravlje

10 savjeta za rad na dugim vezama

Post Zdravlje

Najbolji biciklistički studiji u svakom naselju u Majamiju

Post Zdravlje

5 stvari koje treba da kažete vašem partneru svakog dana

Post Zdravlje

Najbolje i najgore stvari koje jedete dok dojite

Post Zdravlje

14 dosadne fizičke navike koje možda ne shvatate da imate

Post Zdravlje

5 stvari koje svaka trudna žena treba da uradi kada leti

Post Zdravlje

4 pilates se kreće kako bi se bikovima vratilo kući