Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja | RS.centerar.org

Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja

Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja

Onog dana kad se angažuju je jedan od najsrećnijih dana u životu. Ali onda pitanja nastati: Kada je datum? Gde ste registrovani? Da li će biti opciju vegansko obrok? Argh. Da pomogne da se ublaži na poslednjem someof pritiskom, sastavili smo ovaj dovn-i-prljavu to-do listu šta treba da imaju prioritet 12 meseci napolje.

Potvrditi svoj budgetVhether je $ 10Kor $ 50K, ima konkretan budžet je jedan od prvih koraka do uspešnog planiranja venčanja. To je osnova za svaki sledeći odluka iz glave računa o vrsti mestu. Ovo je takođe dobro vreme da sedne sa svojim verenikom i odlučiti šta ima prioritet kada je u pitanju distribucija budžeta (npr band> hrane> cveće).

load...

Odlučuje o glava je countKnov. Sviđa mi se. Vaš "broj" utiče na sve, od mesto do hrane. Za tvoju informaciju, glava datoteka ne mora da bude tačan (Ozbiljno, Ballpark u ovom trenutku je u redu), ali procene broja ljudi u vašoj porodici i zapisivao dole idealnu listu prijatelja koji želite da uključite treba biti dovoljno da vam dati opšti smisao.

Scout i knjizi venueMaibe želite otmeno vineri.or rustičnom štali. Block out malo vremena da se neke pozive i raspored u-lice poseta odmah. Iznenadila bi se koliko brzo u zahtev lokacija rezervišete najviše. Ali booking u ovom trenutku je ključno, jer ne može govoriti cveće, hranu ili muziku pre nego li znate gde se sve odvija.

Pop The Vedding-parti pitanje "Hoćeš li biti moja deveruša?" Kartice su najbolji. Znamo da možda izgleda malo ranije, ali želite da date vašim bffs vremena za planiranje. Tako ukaže koga želite da pozovete u svoju svadbi, onda smisliti promišljen način da ucini pitati. (Email sa urnebesno venčanja tematikom gif je takođe potpuno u redu.)

Pokrenite Pinterest odbor da pokaže vendorsJust zapamtite: pripisujući je slobodan; božuri nisu. Vaši Pinterest odbori treba da bude prostor da sve svoje najluđe fantazije bridal u život visualli.then skali vratio na osnovu vašeg budžeta.

load...

Zaposliti Vedding Planner... Ili notMaibe ne mogu ni dokučiti koordinaciju milion svadbene detalje vezane za narednih 12 meseci. Možda ste tip A i ne mogu čekati da sve uradite sami. Sada je vreme da se odluči.

Slične vesti


Post Vjenčanja

Sjajan trend venčanja koji će vam uštedeti hiljade dolara

Post Vjenčanja

Bridesmaids odvajaće će promeniti način na koji mislite o venčanoj odeći zauvek

Post Vjenčanja

9 celebs koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Post Vjenčanja

Najbolja vjenčanica za tip tela

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u SAD. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom venčanju u Floridi

Post Vjenčanja

Vjenčanja: Evo šta stvarno znači koktel odjeća

Post Vjenčanja

13 puta psi su bile zvezde venčanja

Post Vjenčanja

Koje cvijeće su u sezoni za letnje vjenčanje? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

10 stvari koje svadbeni fotograf nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

7 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će vaš veliki dan osjećati super posebnim

Post Vjenčanja

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje