Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne) | RS.centerar.org

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne)

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne)

Nismo mogli da odluče da li Doček svadba nova godina je najviše genijalna ideja smo ikada čuli ili nemoguć poduhvat-are prostorima i prodavci čak na raspolaganju? Tako smo kucnu Čikago-based Vedding Planner Bambi Caicedo je Rogersof ZZZI Eventsto joj pogled na dva-za-jedan koncept praznik-venčanja. Evo šta kaže su prednosti i mane Eve venčanja Nove godine.

Tventi20

Perk: Iou Can not preterujte sa Sparkle ili Glam "Svi vole da se oblače i da fensi za venčanje. Ali u novogodišnjoj noći, možete ga zauzimaju zarez (ili sedam). Od svog nakita i deveruše oblači u raskošnih teksturiranih tekstila koji su tako u sada-plišane stolnjacima, molim-b Nie venčanje samo ima povišen penušanja koji je svečan i zabava bez osećaju kao da pokušavaš previše teško, jer preko lekovita vrh je dobrodošao stvar na novogodišnjoj noći. "

load...

Perk: Većina vaših gostiju će ostati celu noć "Moraš da ostane do najmanje ponoći na NIE tako da možete poželeti svima srećna Nova godina. To je loša sreća ako ne, zar ne? Svako će biti skloniji nego obično da ostanu visoke energije i na podijumu do samog kraja. Nijedna od tih stranačkih Poopers koji odlaze odmah posle večere. "

dmfoss / Getti Images

Perk: Iou Can Iznenadite vaše goste "Odmor venčanje zaista omogućava da budu kreativni. Vaši gosti mogu očekivati odbrojavanje u ponoć, ali će biti toliko radoznao da vidim kako mrak pada i kako planirate da proslave sa njima. Hek, da sama svadba iznenađenje; Pozivamo goste na ono što smatram da je Novogodišnja žurka, a nakon uvodnog koktela, iznenadi ih sa svojim zaveta. "

Perk: Mesta i prodavci su stvari Dostupan "Iznenađujuće, dokle god se razumno planiraju unapred, videćete da prostorima i prodavci su lako dostupni na novogodišnjoj noći. Verujte mi, to je mnogo zabavnije da planiraju venčanje bez stresa otkrijem šta prostora i prodavci su dostupne na dan. "

CoffeeAndMilk / Getti Images

Perk: So. Mnogi. Zabavno. Detalji. "Kao i svaki Pinterest-opsednut stranka planer ili par-to-be će vam reći, postoje beskonačno cute ideje treba uzeti u obzir uključivanje u vaš prijem. Na novogodišnju noć, ovo uzdiže na potpuno novi nivo. 'Previše "nije stvar u NIE, tako da je ideja sjajna ili neukusna izlazi kroz prozor. Mislim: a Champagne kulu, a pad balon, raskošnu foto kabine, monogram Noisemakers, svetlucava konfete-lista ide dalje. Izaberite neki da nađete najzabavnije i zanimljiv, i idi za to. "

load...

Perk: Vi nikada neće zaboraviti godišnjica "doček planovi novogodišnji može biti zamorno da. Ali, posle venčanja, uvek ćete imati posebnu proslavu, da li to znači da se na veliku zabavu ili samo boravak u uživati u večeri. Kako romantično. Plus, ne da bilo ko od vas bi ikada zaboravite godišnjicu, ali sada stvarno neće. "

GMVozd / Getti Images

Mana: Novogodišnja noć je skupo "Tipično, planira događaj na odmor je malo skuplji. Osoblje, na primer, plaća više da radi tih dana. Tako da možete da vidite veće troškove za jednostavnije stvari kao što su isporuke najma predmeta, koji dodaju gore. Zatim, tu je sve zabave Nie-tematske dodaci-oh, i šampanjac, naravno. "

Mana: stranka će Keep Going "Ovo zavisi od toga kako vidite Champagne Glass-pola puna ili prazna. Jer oni verovatno imaju dan Nove godine sa, gosti mogu očekivati da stranka nastavi u sledeći dan za svečane ručak gde možete dobiti sve zajedno i prisetimo se noću. Iako bi neki klijenti vole priliku da zadrži proslave valjanje, drugi bi ga nađu finansijsku obavezu nisu baš očekivali. "

LeoPatrizi / Getti Images

Mana Holidai Travel je šteta "Putujući preko praznika može biti glavobolja i skuplji nego obično. Vaši bližnji neće smetati da radi u vaše ime, ali to je razmatranje, posebno ako ste u velikom gradu koji privlači dosta turista. Možda ćete morati da pošalje save-the-datume na ranije nego što je uobičajeno da se dati svoj van grada gostima vremena za planiranje unapred, jer sobe popuniti veoma brzo. "

Mana: Closet Scrooges "Samo mogu imati neke prijatelje ili porodicu koja u stvari kao da im NIE sve za sebe, da li su hit iste stranke svake godine ili imaju sastanak sa svojim kauča i pidžami. Tako da, nekoliko ljudi mogu zapravo da se smeta poziv na odmor. Ali najbolji savet koji ćete ikada dobili prilikom planiranja venčanja: Ne može da svi srećni. Tako da i ti! "

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

10 razloga zašto ne bi trebalo da imate deveruše na venčanju

Post Vjenčanja

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Post Vjenčanja

15 stvari od Ikee koje bi trebalo iskreno koristiti na venčanju

Post Vjenčanja

5 načina da se pravilno briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne

Post Vjenčanja

12 ne-haljina venčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

5 ljetnih svadbenih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina da zabavite decu na venčanju

Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u SAD-u Da biste imali venčano panje

Post Vjenčanja

Sve fanci Bridal termine koje treba da znate pre nego što odete na kupovinu

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto