Ove 3 žene su venčale. Evo zašto | RS.centerar.org

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Bez obzira da li imate vremena svog života birajući između satena i jute stolnjacima ili da tražite cela stvar bolan, drama planiranja venčanja često baca senku na najvažnije pitanje: Da li ste spremni da se uda za ovu osobu? Za ove tri žene, shvatajući da su angažovani u pogrešnom čoveku rane do mnogo veće sve drugo, uključujući i pozamašne DJ depozita. Ovde su njihove priče.

PeopleImages / Getti Images

Onaj ko je znao Vas Vrong od trenutka kada je predložio

"Kada se moj bivši dečko me zaprosio, prva pomisao je palo na pamet je bilo, a? Mi smo se borili non-stop i da su na terapiji za parove. Kaži ne!

load...

Umesto toga, rekao sam da. Mislim da me je pitao da se udam za njega-a rekla sam da-da pokuša da spase umirućeg, toksični vezu. U retrospektivi, verovatno oboje mislili uzimaju stvari na viši nivo će sve srediti. Pa, to je u krivu.

Počeli smo planirali venčanje i borili svaki korak na putu. Mislim, duboko u sebi, znao sam da ne treba ići napred sa udala za njega, ali u isto vreme, bio sam posvećen izradi radnog odnosa i baca neverovatan, storibook venčanje.

Posle pet meseci se bavi, on je bio ko je otkazao. Iako u to vreme to je bila najgora stvar koja se desila meni, i poslao me u prilično tamnom mestu, danas, ja sam neverovatno srećan i zahvalan je to završio. Ja izbegao veliki metak.

Sada sam se udala u realnom deal momka, koji je sam uzbuđen i srećan i siguran želim da provedem život. Nije bilo oklevanja u mom umu kada je udario pitanje. A najbolji dio? Ja koristim DJ depozit nikad se vratio iz moje prve venčanja. Dakle, sve je ispalo na kraju. "- Julia, Nev Iork

load...

Tventi20

Onaj ko i dalje oseća loše zbog toga

"Pozvao sam skinuo venčanje posle moj mladoženja-to-be, a ja sam već kupio kuću zajedno. Bio je divan momak, a smo se zabavlja nekoliko godina, ali počeo sam da se predomislila oko njega udala kada sam se preselio moje plavo kauč iz mog jednog girl stanu na našem zajedničkom mesto. Kauč je bila jedina velika stvar koju sam ikada kupio, a ja ga voleli, ali kada sam razmišljao o ide u našem zajedničkom stanu, bio sam nesiguran, ali nisam bio siguran zašto.

Zatim, tu je i činjenica da nisam bio siguran da će raditi naporno dovoljno da podrži svaku porodicu da krenemo, jer on nije nikada stvarno pokazao mnogo ambicija. Plus svi ovi drugi sumnje počeli da stižu u mojoj glavi. A onda sam se desilo da upoznam nekoga ko je upravo preselio u grad, i on je izgledao tako odlučna i bio je bliži mojim godinama (moj verenik je deset godina mlađi).

U svakom slučaju, izgleda da je moj bivši verenik da uradi jako dobro karijeru pametno, jer smo raskinuli, a na kraju sam udaje za drugog tipa, tako da je sve ispalo. Osećam se loše zbog svega, iako, jer nije želeo da je učinio nešto loše. Pokušao sam da budem odgovoran-ga nadoknaditi troškove za verenički prsten, jer, ne znam, šta je on tamo da radi sa koristi prsten? Takođe, on je kupio pola kuće smo kupili zajedno, što je kasnije prodao na vrhu tržišta. Ipak, to nije moj omiljeni stvar da razmišljam o zato što sam ga povredio zaista loše i ja bih da nisam. "- Vjera Oregon

Martin-DM / Getti Images

Onaj sa beskompromisnom In-Lavs

"Moj bivši verenik i ja bio upoznavanje daljinu. Dakle, ceo naš odnos se dešava odmore zajedno umesto trošenja mnogo vremena radeći iz dana u dan, iz stvarnog života stvari jednih i drugih kućnih gradovima. Ispostavilo se da je fatalna greška.

Kada smo bili angažovani i zajednički život, saznao sam da je njegova porodica bavi veoma restriktivno brend hrišćanstva koji veruje sve vaše potrebe treba da budu ispunjeni u svojoj crkvi. Ako ti treba doktor ili dadilju ili agenta za nekretnine, ne gleda dalje od crkve direktorijum. Kao katolik, bio sam vaioutside njihova crkva, a moji prijatelji i doktori i, što je najvažnije, frizer, bili izvan svoje crkve.

Da stvar bude gora, njegovi roditelji, babe i dede i članovi njegove crkve su bili protiv nas zajednički život pre braka, i uvek prilično čvrstu telefona kampanju da nas obavestite da nije odobravao.

U stvari, deset meseci pre venčanja, njegovi roditelji i dedovi uspela da za vikend posjetu u intervenciju, a kada je otišao da su ga ubedili da odustanu živi sa mnom i se vrati u svoj rodni grad. I... Čekao do noći pre nego što su pokretači pojavio da mi kažeš. Dao sam mu prsten da poneseš sa sobom. On bi želeo da se preselim tamo, dobiti posao i omogućiti njegovoj porodici da nadgleda naše upoznavanje. TLDR: Venčanje je otkazana "- Pamela Virdžinija.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Vjenčanja

Kupio sam samo svoju venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

Sve fanci Bridal termine koje treba da znate pre nego što odete na kupovinu

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

Šta je microvedding i da li je to najbolja ideja ikada?

Post Vjenčanja

6 magičnih mesta u SAD. Za četvorodnevni mini mesec (a ne, nijedan od njih nije napa)

Post Vjenčanja

Herb boukuets: Najnoviji svadbeni trend čudno smo opsednuti

Post Vjenčanja

8 stvari za koje ste verovatno zaboravili da se registrujete

Post Vjenčanja

11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

15 od najjedinstvenijih venčanih mesta u u.s

Post Vjenčanja

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime muža