Najbolji trening za svaku vrstu venčanice | RS.centerar.org

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Najbolji trening za svaku vrstu venčanice

Imaš mesto održavanja zaključan u, izabrao divan cakeand rekao "da" na Dress-congrats, damo. Sada samo treba da ostane u tip-top stanju da pokaže da je prekrasan bod na veliki dan. Nema problema: Mi prisluškuju pilates ProVorks majstor trener Eli Houstonfor pred-svadbeni vežbanje koje možete da uradite u svojoj dnevnoj sobi. Najbolje od svega, to je usmeren ka stilu oblačenja koji ste odabrali.

Bretelek haljina Trening

Reverse Plank: Cilj ramena, gornji deo leđa i triceps sa ovom magičnom potezu. Sedite na pod sa dlanovima na terenu iza kukova, ruke pravo i prsti pokazaše prema svom telu. Outstretch noge, a zatim podignite kukove gore ka plafonu dok vaše telo je jedan ravna linija od svog kosti u prstima. Skueeze lopatice zajedno i držite u donjem delu leđa u neutralnom položaju (ne lučni ka plafonu). Držite za 20 sekundi. Da li tri seta od po tri ponavljanja.

load...

Povišen Ptica-dog: Vreme je da ublaži svoje grudi, triceps i jezgro. Dole na rukama i kolenima. Podignite levu ruku ispred vašeg tela i desnu nogu iza sebe. Spusti desno koleno dok se ne lebdi jedan centimetar sa poda i držite 20 sekundi. Da li tri seta od po tri ponavljanja na svakoj strani.

Clothespin: Evo još jedan na tonsko ramena, tricepse i jezgro. Lezite na leđa sa desnom nogom i levom rukom druge. Savijte levu nogu i sade levu nogu na podu. Postavite svoju desnu ruku protiv vašeg tela dlanom nadole. Podignite kukove od poda, pritiskom na desnu ruku i levu nogu u pod za podršku. Podignite desnu nogu i levu ruku zadovoljavaju gore kukovima. Vratite u početni položaj, onda tri seta od po deset ponavljanja na svakoj strani.

Jenni Ju ($ 260)

David svadbeni

Sirena haljina Trening

Side Plank Rotations: trbušnjaci ne sečenje? Probajte ovo. Počnite u sporednoj daske sa leve podlaktice na podu i vaše noge prave. Postavite svoju desnu ruku iza glave i otvorite grudi i ramena. Dok izdišete, doneti desni lakat u susret levi lakat na podu, držeći svoj donji deo tela u punom strani daske. Da li tri seta od 15 ponavljanja na svakoj strani.

Raketama Lite dotakne: Ako još uvek ne osećaju sagorevanje, probajte neke od ovih beba. Počinje u tradicionalnom daske, sa laktovima pravim i dlanovima presovanje u pod. Ponesite levo koleno na desni lakat, omogućavajući kukove da se u potpunosti okrene na desnoj strani. Držite uvrtanje i proširi svoju levu nogu ravno ispod tela, a zatim do na dodir desnu ruku na levu stranu prstima. Da li tri seta od 15 ponavljanja na svakoj strani.

load...

Loaded Dupli noga Proširenje: Vreme je da pokaže svoju jezgro ko je gazda. Lezite na leđa na stolu, čineći ugao 90 stepeni sa butina do ka plafonu i savijenih kolena. Podignite grudi i ramena sa poda, postavite dlanove na svoje četvorki i pritisnite čvrsto. Odupre pritisku svojih ruku pritiskom svoje četvorke protiv dlanovima. Nastavite da ugovor svoju suštinu kao što produžiti svoje noge pod uglom od 45 stepeni i dostići ruke gore iznad glave. Nastaviti tri seta od 20 ponavljanja.

David svadbeni ($ 600)

Nordstroma

Backless haljina Trening

Skakavac: To je nezgodno ciljati donji deo leđa mišiće, ali to pomeri se nokti. Legnu licem prema podu i rest glavu na poleđini rukama. Ponesite svoje pete zajedno i kolena, osim tako da su vam noge čine oblik dijamanata. Skueeze svoje gluteus i podignite noge kao visok kao možete. Dok se noge podigao, ukazuju prste i produžiti noge. Ponesite svoje pete zajedno i opustite noge na pod. Da li tri seta od 15 ponavljanja.

Delfin: zategnuti i ton sve-od ramena pa sve do donjeg dela leđa-ovim snage potez. Počnite u podlakticu daske (savijte laktove, a zatim rest dlanove na zemlju kao što ispravite svoje telo i ravnotežu težinu na prste i podlaktice). Držeći leđa ravno i podiže vaš pete, hoda noge ka grudima, podižući kukove ka plafonu. Drav ramena i nazad, držeći vrat opušten. Držite za 20 sekundi. Hoda unazad u daskom poziciju. Ponovite tri seta tri ponavljanja.

UP-Dauns: U redu, evo gde stvari postanu teške. Ali rekli ste da ste hteli da eksplozije ruke, leđa i jezgro, zar ne? Počinje u visokom daske sa širokim stavom. Jedna ruka u jednom trenutku, niže do podlaktice dasku, zatim izgraditi nazad do visoke daske. Alternativna strane, i ponovite tri seta od 20 ponavljanja.

Hailei Pejdž ($ 4,000)

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koje ne želite da pravite

Post Vjenčanja

10 ideja za vjenčanje vjenčanja koje nikada ranije niste videli

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje

Post Vjenčanja

8 parova patike koje biste mogli potpuno nositi na venčanju

Post Vjenčanja

15 Čudesne svadbene cipele koje će vas spustiti u glavu

Post Vjenčanja

10 stvari koje svadbeni fotograf nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

Evo kako uskladiti haljine neudobnih djeveruša

Post Vjenčanja

Neverovatna odeća koja će nositi sve vaše venčanosti

Post Vjenčanja

Prilagođene jakne su najnoviji trend venčanja za opsednutost

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018