Najbolji medeni mesec za svako doba godine | RS.centerar.org

Najbolji medeni mesec za svako doba godine

Najbolji medeni mesec za svako doba godine

Ti si oko šest meseci iz vašeg venčanja kada svane od tebe: Ne samo da ste vi i vaš verenik moraju da planiraju venčanje, ali je potrebno da mapira sve logistiku za egzotična (i Šampanjac-ispunjen) medeni mesec, takođe. Ali, gde da idem? ćaskali smo sa ljudi iz Booking.comto suziti krajnje (i najpovoljnije) odredišta, bez obzira da li na medeni mesec u januaru ili junu.

Zima: Decembar do februara

stockstudiok / GettiImages

Ako se osećate avanturistički: Kioto, Japan

Naravno, to je hladno u ovo doba godine, ali još više razloga da se udobno se u zatvorenom prostoru u predivnom čaj kuće ili niza Michelin zvezdicama restoranima. Bonus: Božić je poznat kao vreme za romantiku u Japanu. Ona takođe teži da bude jako puno jeftinije. (Prošle godine, druge nedelje januara bio je 55 odsto jeftiniji nego najskuplji nedelje u godini.)

load...

espiegle / Getti Images

Ako ste raspoloženi za nešto klasika: Pariz, Francuska

Isto važi i Francuska u ovo doba godine. Niže Temps može zahtevati da se zamotati u šik maramom i chapeau, ali samo mislim kako divno Ajfelov toranj Izgleda posipa snegom. Druga privilegija da putuje u Grad svetlosti u zimskim mesecima? Ozbiljan pad u gužvi u kulturnim institucijama poput Luvra, Elisejskih polej i više (da ne pominjemo pad u specialni stope).

Spring: Mart do maja

Iiniang / Getti Images

Ako se osećate avanturistički: Kauai, Havaii

Uživaćete temps u sredine u srednjim 70-ako medeni mesec u ovom tropskom raju u proleće. To je savršeno vreme za pešačenje kroz prašumu, polaganje se na netaknute plaže i jedrenje i ronjenje u toplijoj-nego-obično talasa. Ide u ovo doba godine je takođe lakše svom novčaniku: Travel cene kontinuirano pada krajem maja prošle godine.

load...

Ianta / Getti Images

Ako ste raspoloženi za nešto klasika: St Cape Verde

Otići mrežu na ovoj tropskoj, francuskom govornom području Island (psst: njegovo pravo ime je zapravo Sveti Bartolomej) u Zapadne Indije, gde se razmažena je samo način života. Provedite dane večeru u high-end restoranima ili odmaraju na jednoj od 22 luksuznih i zabačenim (čitaj: totalno romantična) plažama. I dobra vest: Prošle godine, stopa u maju bile su 75 odsto jeftinije nego u najskuplji putovanja nedelje.

Leto: juna do avgusta

Shane_Pedersen / Getti Images

Ako se osećate avanturistički: Hamilton Island, Australia

Očekujte zaslepljujuće plave vode na ovoj slici-savršen raj, koji se nalazi u sredini u australijskom Vhitsundai arhipelaga-deonice mora da ima više ostrva sve prekrivene belim peskom i tamno zelene tropskih šuma. Najbolji deo je da ima dosta centara koje možete izabrati, mnogi koji nude dnevno izlete do obližnjih prirodnih čuda kao što su Veliki koralni greben. (Avgust ima tendenciju da bude najekonomičniji vreme da ode.)

Latipova / Getti Images

Ako ste raspoloženi za nešto klasika: Sonoma, Kalifornija

Biramo degustacije vina: Nema ništa bolje od odskače od jednog vinarije na sledeći uživa u ukusnom farma-to-sto kuhinje kao što ide. Ti i tvoji novo verena će se izgubiti u različitim svetske klase vinogradima, zajedno sa otvorenim pejzaža i niskog vibracija. Prošle godine, poseta u junu košta 30 odsto manje nego u istom maršruta uknjiŽeni u jesen. Još jedna privilegija:-Napa je samo nekoliko minuta auto vozi dalje.

Fall: septembra do novembra

f9photos / Getti Images

Ako se osećate avanturistički: Udaipur, India

To je poznato kao najromantičnije gradu Indije, verovatno zbog činjenice da je jezero Pichola-telo veštačkih vode-leži čistu i miran pravo u centru grada. Zakazati romantična vožnja brodom od na sredini jezera i da u stavovima ne jedan, već dva elegantna i blistave palate. Sezona monsuna dolazi do kraja sredinom septembra, pa pad je savršeno vreme da ode. (Prošle godine, prve nedelje septembra bio je 45 odsto jeftiniji nego najskuplji nedelje u godini.)

marchello74 / Getti Images

Ako ste raspoloženi za nešto klasika: Santorini, Grčka

Slika ovo: Vhitevashed kuće jukstaponirana sa morskim mediteranskom vode. Vi i vaš supružnik (Da, to je službeni) može, dok su dani daleko jedu svežu grčku hranu i uzimajući u epskim zalaske sunca tik pored navale turističke sezone. (Oktobar je 51 odsto jeftinija nego špicu sezone prošle godine.)

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

Najbolja mesta za kupovinu angažovanog prstena na mreži (bez zakazivanja)

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

Objasnili su svaku vrstu dijamanta

Post Vjenčanja

Iznenađujuće je nešto plava tradicija

Post Vjenčanja

Dreami elopement paketi koji će vam omogućiti da razmislite o velikom vjenčanju

Post Vjenčanja

10 razloga zašto ne bi trebalo da imate deveruše na venčanju

Post Vjenčanja

Kako završiti listu vjenčanja u roku od samo jednog mjeseca

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje ne možemo da prestanemo da razmišljamo

Post Vjenčanja

5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne

Post Vjenčanja

15 od najjedinstvenijih venčanih mesta u u.s

Post Vjenčanja

12 vjenčanica van ramena koje ne možemo preći