Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška) | RS.centerar.org

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Dve reči koje dolaze na pamet za mlade planiraju venčanje: Nalepnica šok. Jer ozbiljno, koji je znao da se svi mali detalji (kao DJ i sukulenata mesto kartice) dodati do mega dolara? Duboko disanje. Pronašli smo način da je venčanje desiti za 100 ljudi u iznosu od $ 10.000 dolara.

Tventi20

Venue: $ 0 do $ 500

Reč za neveste: Kada vaš ukupni budžet venčanje je $ 10K, mesto je dobro mesto da se kreativni i trim velike troškove. Rack mozak. Koga znaš sa neverovatnim dvorištu? Ili terasa? Ili restoran možete iznajmiti za besplatno pod uslovom da pokrije troškove hrane i pića? (Savet:. Oni mogu biti veće šanse da ga zatvore u redovnim kupcima u utorak protiv petak uveče) Poslednja centar, zaviriti na sajtovima kao što HomeAvai.comor Airbnb da vidi da li može da ulovi jednom mestu dogovor. Samo budite sigurni da pingujete vaš domaćin da proverite da li su kul sa (i imaju osiguranje da pokrije) vi hosting zabavu tamo.

load...

Tventi20

Hrana: $ 3,500

To je suština partijske i takođe komponente koja najviše košta. Nekoliko zaobilazna: Umesto sedi večeru, potražite ugostitelja (ili pitajte cool prijatelja koji poseduje restoran vi zaduživanja), koji može da uradi švedskog stola, pošto imati goste služe sami smanjuje troškove za ruku osoblja. Druge ideje: Veggie predjela su najjeftiniji oropt za udobnosti hrane, koje su tradicionalno mnogo jeftinije. (Verujte nam, niko neće žaliti ako služiti makarone sa sirom u odnosu na šnicle.)

Tventi20

Pića: $ 1,000

Moraćete da zaposli barmena, ali većina ugostitelja su totalno kul ako pokriju troškove pića sami. (Iznenadila bi se na popuste na lokalnom vinoteka će doći do ukoliko znaju da kupujete alkohol u rasutom stanju.) Nemojte se plašiti da ograniče opcije za vino i pivo. Još jedna rupa: Većina vinoteke imati program bui-back ​​za svadbe (zvani će vratiti sve neotvoreni i kreditni ti troškovi).

load...
Tventi20

Vaš Haljina: $ 750

Da, pristupačan-i zapanjujući-Bridal može naći. Prodavnice poput BHLDNand Reformationcarri jeftin-ak opcija koje će i dalje čine vaši gosti bust svoje iPhonea i SNAP zilion slike. Samo budite sigurni da faktor u troškovima promene. (U zavisnosti od složenosti dizajna, koji vam mogu unazaditi bar $ 250.)

Tventi20

Kosa i šminka: $ 500

Ovo je jedna usluga vaši deveruše će morati da se pokriju da pomogne da venčanje košta niska. Sa druge strane, još uvek ima dosta prostora u vašem budžetu bi dobili svoju kosu i šminka uradila. (Pretresno included.)

bez papira poruka

Pozivnice: $ 100

Dobra vest: Zahvaljujući mreži papirne galanterije usluga kao što su bez papira Post, ovo je jedan od najlakših mesta za uštedu. Počinju tako što se digitalni dizajn-za primer, ovaj chic pozvati optionfrom Rifle Paper Co, koji će vas vratiti dva novčića (oko 60 centi) za slanje. Vaši gosti će voleti iskustvo kada je pozvati pojavi u svom inboku i otvara kao stvarne kartice. (Plus, digitalni RSVPs im da lako pratiti ko dolazi a ko ne čini.)

Tventi20

Muzika: $ 150

Rent a mikrofon i nekoliko govornika iz lokalnog A / V prodavnice i razmetanje na audio kabl (oko $ 10) da se poveže svoj iPhone, a zatim biramo se spisak numera koje ste zajedno staviti u unapred. Da bi sve lagano, odaberi odnosu imate poverenja (kao što je totalno chill rođaka Austin) da Voditelj velike trenutke, poput govora i vaš prvi ples.

Tventi20

Cake: $ 250

Da li smo rekli tortu? Mislili smo kolače. Pokupiti ih kod lokalnog pekara (nema potrebe da pominjete su za venčanje jer troškovi skirocket kada kažete da je reč) i postaviti ih odmah pored švedskog stola.

Tventi20

Cvetovi: $ 750

Ne zaboravite, ovo mora da pokrije troškove Vašeg bidermajer, mladoženja je Boutonniere, vaš Bridesmaids "bukete i više. Dokle god prioritet, $ 1,000 bi trebalo da bude više nego dovoljno. Na primer, možda ćete želeti da izdvoje $ 150 za vaš bidermajer, a zatim pitajte svog cvećara šta on ili ona može doći do svima drugo pomoću punjača cveta (Babi dah, zelenilo, bilje). Iznenadila bi se koliko kreativan ovi profesionalci mogu dobiti. Samo se kloni cvetnih dizajnera sa određenom minimalne naknade.

Tventi20

Photographer: $ 2,000

Ovo je još jedan veliki trošak, ali je isto tako važna. Ipak, možete smanjiti cenu ako kažeš fotografa treba samo jedan strelca (dosta njih dolaze sa asistentom da se još više hitaca) ili smanji broj sati koje ste im potrebni na ruci. (Zahvaljujući kvalitetu smartphone fotografije, oslanjaju na svoje deveruše za snimanje snimke svako oblači.)

Tventi20

Burme: $ 500

Ne, simbol vašeg sindikata ne mora da ima bling. Ali, ako ima bend sa dijamantima je neophodna, budite kreativni po viri prodaje. (Za tvoju informaciju, nakit teži da se izuzetno smanjenim neposredno pre zaljubljenih da se utre put za venčanja predloga, tako da je tačka da pokupi svoje burme onda.)

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

Ovo su 7 tipa djeveruša na svakoj svadbenoj zabavi

Post Vjenčanja

Najbolja mesta za kupovinu angažovanog prstena na mreži (bez zakazivanja)

Post Vjenčanja

Herb boukuets: Najnoviji svadbeni trend čudno smo opsednuti

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina da zabavite decu na venčanju

Post Vjenčanja

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje

Post Vjenčanja

5 načina da se pravilno briga za vaš prsten za angažman

Post Vjenčanja

Iznenađujuće je nešto plava tradicija

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Post Vjenčanja

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

Post Vjenčanja

10 majke neveste izgleda daleko od matrina

Post Vjenčanja

Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije