Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja | RS.centerar.org

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Taj trenutak je stigao: Verena si. I naravno, mi pretpostavljamo već ste upoznati sa Pinterest (u stvari, čuli smo o vašem Sakriveno). Međutim, sada kada je došlo vreme da se actualliimplement te igle tvoje, stvari mogu biti malo neodoljiv. Da bi se pomoglo smanjiti stres, mi vam donosi pet venčanja detalje da traže na Pinterest... I tri u potpunosti izbegne.

Tventi20

To je odlično za Looking at Bridesmaid Dresses

"Kakvi su vaši deveruše nose?", Pitanje je da ćete često suočavaju kao nevesti biti. Kao da nije bilo dovoljno pritiska da izabere haljinu za sebe. Umesto da jednostavno u potrazi onlajn "deveruša haljine," koristiti Pinterest suziti opcije. (Jezik i romantičan, možda?) Takođe je savršen alat koji će vam pomoći predvidjeti šta je vaša grupa će izgledati kada se konačno su svi stajali zajedno. (Da, da jezik ideja može biti teže nego što izgleda.)

load...

AlekZotoff / Getti Images

Ali Izbegavajte Istraživanje Iour Venue

Samo zato što imate verenički prsten na prstu ne znači da nije dozvoljeno da zadrži looking.for burmu, to je. Pinterest pretrage će se pojaviti zanimljive kombinacije koje možda niste mislili na ranije. Dakle, ako imate pasijans dijamantski prsten sa tankim Pave benda, možda ćete odlučiti da se za snažnije kolege, kao što je ovaj Forevermark dijamant Eterniti benda. Generalno, kada kupujete za burmu, budite sigurni da imate na umu oblik i stil vašeg verenički prsten.

Tventi20

Ali kloni Searching for the Dress

Svako ima jedinstvenu oblik tela, što znači istu haljinu može (i najverovatnije će) pogledati potpuno drugačije na različitim ženama. Nemojte se izgubiti u crnu rupu venčanici Pinning, jer kada se fizički pokušati na tim istim stilovima, možete završiti razočaran. Isto tako, stop gledajući mantili, cipela i aksesoara kada ste kupili svoj. Možete završiti drugi pogađanje svoje izbore, iako ste potpuno volim to što je kupio.

load...

beorm / Getti Images

To je fantastična za Znak Ideas

Znaci su sav bes na svečanostima i prijemima. Ne samo da su neka ljudi znaju važne detalje, poput gde se nalazi bar i Photo Booth, ali su takođe dodaju karakter i lični pečat. Uzmite ideje iz Pinterest a zatim pronaći nešto slično što je dostupan za kupovinu na mreži (hint: Etsi). Verujte nam, da je bolje da napusti taj posao profesionalcima. I nek se zna....

beorm / Getti Images

Ali ne Go Too Ludi sa DII

Mi ćemo to da kažem: Ne pokušavajte previše DII, pogotovo ako nemate prethodnog iskustva. To će trajati deset puta duže nego što se očekivalo, a najverovatnije neće izaći izgleda kao da je trebalo (čuli ste od Pinterest ne, zar ne?). Za zapisnik, to ne znači da ne treba da pridobije pomoć svojih lukavih prijatelja-samo drži očekivanja realna. (Traženje 250 kaligrafija mestu karata u nedelju je samo značiti.)

SbitovaMN / Getti Images

To je imperativ za Hair and Makeup

Stvari mogu da krenu nizbrdo realfast ako odete na dan venčanja bez pojma o tome šta vaš hairand šminka će izgledati. Pronađite omiljene kozmetičke izgled i da ih u frizerski i šminkera za probni rad. Na ovaj način, možete da vidite tačno kako će izgledati na dan. A ako ti se ne sviđa rezultate, rade sa svojim timom lepoti da izvrši potrebna tveaks.

SvetaI / Getti Images

I to je spasilac za prodavaca

Branje od cvetnih aranžmana i ukupnu dekor može biti pomalo nezgrapno. Stvoriti pojedine ploče za deljenje svakoj od odgovarajućih venčanja prodavaca, tako da će znati tačno šta ti je vizija. Ako oni zaista mogu da vide šta vi očekujete, oni neće morati da pokuša da napravi nešto na osnovu akciju opis nečega u vašoj mašti. Jer vaša verzija otrcanim-šik centralni može biti potpuno drugačija od njihove.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

8 stvari za koje ste verovatno zaboravili da se registrujete

Post Vjenčanja

21 najlepših venčanih mesta u Njujorku

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

15 ne-belih venčanica o kojima ste uvek sanjali

Post Vjenčanja

Iznenađujuće je nešto plava tradicija

Post Vjenčanja

9 celebs koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Post Vjenčanja

Ovi šareni angažovani prstenovi će učiniti da želite da prekinete tradiciju

Post Vjenčanja

Povoljni vjenčani dani koji se i dalje osećaju posebnim

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

Presuda je u: Ovo su najveći svadbeni trendovi za 2018

Post Vjenčanja

12 vjenčanica van ramena koje ne možemo preći

Post Vjenčanja

8 puta kiša je napravila vjenčanja mnogo bolje