9 celebs koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno | RS.centerar.org

9 celebs koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

9 celebs koji su nosili netradicionalne vjenčanice - i izgledali su neverovatno

Venčanje tradicija može biti lepa i sentimentalan i sve to, ali nisu za svakoga. I to je u redu, jer ponekad je izbegavajući pomenutih tradicije je ono što se vjenčanje iz sjajno nezaboravnim. Slučaj u tački: ovih devet slavni koji su nosili ne-tradicionalne venčanice (ili venčanje šorts) da mi i dalje govorimo o tome.

Solange Knovles

Dokazivanje ona je prilično kul, Beionce mlađi seko udala Alan Ferguson u ono što je možda najviše stila venčanje ikada. Nakon rocking this Humberto Leon za Kenzo Caped broj, ona promenila u Stephane Rolland kombinezon (takođe sa ogrtačem) da zadrži Nola zabava.

load...

Kristen Bell,

Naša devojka K. Bel udala dugogodišnja ljubav, Dak Shepard, u super niskog venčanje ima u Beverli Hills suda nosi crnu gornji i pantalone. Sve u svemu, venčanje koštati veliku ukupno $ 142. Da li smo pomenuli koliko volimo ovu ženu?

Olivia Palermo

Da, Olivia Palermo će izgledati zapanjujuće u papirnu kesu, ali njen Cacharel ansambl (sastavljena od CREVNECK džemper, šorc i sa vezenim Tulle overlai) se udaje nemački model Johanes Huebl je beskrajno chicer.

Amber tamblin

Kada vaše venčanje lista gost karakteristike takve eklektičan imena kao Blejk Lajvli, Kuestlove i Ejmi Poehler, ne možeš samo nose bilo koji stari belu haljinu, zar ne? Zato smo u potpunosti da odluku Temblin da nosim flovi nevena haljinu (sans cipele) se udaje David Cross u 2012. Takva kul par.

Dianna Agron

Ovaj bivši Gleestar vezali čvor (sa Mumford And Sons "Vinston Marshall) u off-the-piste akt Valentino haljina i lepog baller krune. Modna-napred venčanje ako smo ikada video.

load...

Mak Delevingne

Govoreći o modnih-I svadbe, ovde imamo model i socialite Delevingne (Cara je veliki SIS), koji je nosio prilagođene Emilio Pucci Petera Dundas za svoje drugo venčanje na James Cook. Cveće! Peplum! Sve je previše-na najbolji mogući način.

Lidija Herst

Model i glumica Herst izabrala roze Ombre Christian Siriano haljinu sa visoko-nisko hem za njeno venčanje 2016 do komičar i voditelj Chris Hardvick. To je hirovita i devojčice i da se ne uzima previše ozbiljno.

Pajper Perabo

Za svoje 2014 Nev Orleans tematskih venčanje do kolega glumac Stephen Kai, parabo pogodio ovu dugih rukava srebrnu Michael Kors haljinu koja nas je ozbiljno razmatra metalni venčanicu.

Karvai Tanga / Getti Images

Kira Najtli

Ne, ovo nije fotografija iz Knightlei venčanje na James Righton, ali thisisher venčanice-kratka, balerina nalik Šanel Haute couture broj koji ona nosi na dva crvenih tepiha od njenih 2013 venčanje. Ona je snalažljiv i mi se dopada.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

Ovo su 7 tipa djeveruša na svakoj svadbenoj zabavi

Post Vjenčanja

15 venčanica ispod 500 eura (koja izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

Kakvu vrstu vjenčanja trebate imati, na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018

Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner trebate razgovarati pre nego što se bavite angažovanjem

Post Vjenčanja

6 šik francuskih trendova vjenčanja koje potpuno krademo

Post Vjenčanja

8 parova patike koje biste mogli potpuno nositi na venčanju

Post Vjenčanja

8 Prekrasne djeveruše haljine ispod 150 EUR

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)

Post Vjenčanja

9 super bridesmaid pokloni koji čine da budu bridezilla

Post Vjenčanja

7 načina da pronađete pravog službenika za vaše venčanje

Post Vjenčanja

Najlepše venčane lokacije u San Francisku