9 prelepih crkava širom sveta u kojima se u stvari možete udati | RS.centerar.org

9 prelepih crkava širom sveta u kojima se u stvari možete udati

9 prelepih crkava širom sveta u kojima se u stvari možete udati

Želiš delove (ili sve) od tradicije ste odrastao, ali takođe ne bi smetalo potrasausij vid na Indijskog okeana, redvoods ili grčkim ostrvima. Pa, dobra vest: Postoje kap-mrtvi-predivna crkve, kapele i katedrale širom sveta. Evo devet možete zaista venčati u.

Braon papira Parcela preko Churchill

Čerčil (Victoria, Australija)

Ovaj 150-godišnji zemlja crkva sada funkcioniše više kao divno Moodi događaja prostora nego verske utočište. To je rekao, bez obzira na vrstu cvetni aranžmani li doneti, oni nikada neće potisnuti su velike drvene plafone, šarene vitraže, isklesan hor potkrovlje drveni govornicu ili.

load...

Saznajte više

grand Maui

Grand Maui Hotel Kapela (Vajlea)

Ako ste želeli tropskim Beach Vedding andthe tradicionalni kapelu, ovo živopisno dragulj nalazi u luksuzni Grand Vailea Resort možda samo savršen kompromis. Dobijate svoj vitraža anda pogled na more. Plus, nema potrebe da skine ponovo na medeni mesec. (Zato ćemo ostati ovde zauvek.)

Saznajte više

Kristijan B./Trip Savetnik

Iglesia de San Jose de-Orosi (Orosi, Kosta Rika)

Kostarika ima gomilu istorijskih crkava, pa zašto ne odlučuju za najstariju katoličke crkve u zemlji? Built in 1743, ovaj spokojan i miran crkva je malih dimenzija, ali ima prilično impresivnu kolekciju religiozne umetnosti. Isto tako, možemo da pogledamo tim planinama za trenutak?

Saznajte više

Tirtha svadbeni

Tirtha svadbeni Kapela (Bali,)

load...

Podignite ruku ako želite da se venčaju na vrhu litice na Baliju. (Da, nas.) U ovim veličanstvenim Vedding Chapel ne samo da se uda za ljubav svog života, ali i da se uzme u otvorenim pogledom na Indijskom okeanu. Samo nemojte da se previše rastresen da kaže "da".

Saznajte više

andrant / Getti Images

Church of Panagia Paraportiani (Mikonos, Grčka)

Ova grčka pravoslavna crkva je završena u 17. Veku, ali je izgradnja započela 1425. (Da, to je potrajalo.) Ali to je potpuno vredi, jer budimo realni: Uvek želeo da se stopirao u bukvalno razglednica-ozbiljno , to je najviše fotografisani crkva u Kiklada.

Saznajte više

Suzan Storč preko Thorncrovn.com

Kapela Tornkraun (Eureka Springs, Arkanzas)

Ne, to nije optička varka. Ova drvena konstrukcija raste 48 metra, druženje sa dugačke Ozark drveća. I ne, to nije otvorena zgrada; zapravo sadrži 425 prozora, stvarajući jednu od većine otvorenom koncept kapela ste ikada kročio u, zahvaljujući arhitekte E. Fai Jones.

Saznajte više

Vaiferers Kapela

Vaifarers Chapel (Palos Verdes, Kalifornija)

Designed bi Lloid Vright (Frank Lloid Vright sin) u 1920, ovaj jedinstveni kapela smešten u sekvoja je kao poziva i njegova otvorena struktura podrazumeva; sveti prostor prati uverenje Svedenborskog crkve da pozdravlja sve beskućnike duž životne staze. Iako su sve verske pozadine mogu da se udam u "Tree Crkve," ministar kapela mora potpisati na završnom servisa.

Saznajte više

BDMcIntosh / Getti Images

Hallgrimskirkja (Rejkjavik, Island)

Zašto ne jedna do svi tvoji prijatelji od udaje u ovoj epskoj spomenika? Nije iznenađujuće, ovo Luteranska crkva dizajnirao Guðjon SAMUELSSON je najveća crkva na Islandu i uzeo 41 godina da se izgradi. Najbolje od svega, ako se ovde udala, možete hodati do oltara uz zvuke žive organa muziku (samo treba naručiti igrača ispred vremena). Evo na 41 i više godina braka!

Saznajte više

TomasSereda / Getti Images

Bazilika San-Marko (Venecija, Italija)

Naravno, oni kapele u šumi su sladak i sve, ali kada si rekao da želiš crkvu, znači ti crkvu. Pa, dobra vest. Iako će zahtevati ozbiljnu Episcopal Diocese papire, ako planirate unapred, možete da se venčaju u slavnom Basilica di San Marco Venice. Skloni se s puta, golubove. Mi ćemo se venčati.

Saznajte više

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janki veb sajt

Post Vjenčanja

5 ljetnih svadbenih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

Post Vjenčanja

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Post Vjenčanja

Koje cvijeće su u sezoni za letnje vjenčanje? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

14 venčanih poklona garantovalo je da prođu povratni test

Post Vjenčanja

Najbolja najam pantalona za djeveruše

Post Vjenčanja

12 ne-haljina venčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Kako promijeniti svoje prezime nakon što se venčate

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom venčanju u Floridi

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja, kako bi svi svjedočili na vašoj ceremoniji

Post Vjenčanja

11 trendova od Bridal modne nedelje koje su nam dale srce palpitacije