8 lepih šminka ideja za ljetne neveste | RS.centerar.org

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Dan sećanja je iza ugla, koji obeležava početak letnje sezone venčanja. I sa oblaka plavim nebom i slavnih toplim noćima, postoje mnoge divne stvari o udaje u ovo doba godine. Najveći izazov, možda, pronaći šminku da ne izgleda ili oseća pretežak (iu fotografijama i na vašoj koži). Evo, osam osvežavajući lepotu ideja da proverite sve kutije.

Charla Spratnost Foto C / O Stile me Prilično

Nove Neutralni

Neutralne nijanse prevazilaze samo crnaca i braon. Da ublaži stvari za leto, probajte neke varijacije rđe ili pink na oči i usne. Ovo će suptilno poboljšati svoje funkcije bez pokrivanja ih gore ili gleda previše grub na fotografijama.

load...

Kolin Runne

Rosy Glov

Ili da dobijete sve preko sjaj, produžiti nagoveštaj roze do obraza i. Gel mrlja (tako da nema kreme ili u prahu) je vaš najbolji izbor za ovo, jer poseduje gomilu pigmenta bez guše vašu kožu.

Harper and Harli

Coral Usne

Dok crvene i ljubičaste može osetiti pomalo teško u leto, živa koralni usne samo u pravu. Držite ostatak šminke minimalne stvarno bi vaš pout pop (i imaju manje stvari da brine o domrljanja kao dan nosi na).

Desiree Navaro / Getti Images

Bright Plava senka za oči

Već imate vaš nešto staro, novo i pozajmio. Zašto ne neka vaš šminka bude vaš nešto plavo? Ispiranja tirkizne senke može ulepšati oči i učiniti vaš svadbeni izgled posebno upečatljiv.

Pretti blog C / O Amanda / Passionphotographi

Metalik Smoki očiju

Da bi razvedriti standardni Smoki oko, zamene svoje uobičajene braon i sivu za neke tople metallics (kao što su bronze ili bakra). Rezultat An napora tinja pogled sa mnogo manjim rizikom od razmazivanje.

load...

Stefani Kardinale / Getti Images

Skulpturni jagodice

Vi možda prirodno imati jagodice za nekoliko dana, ali sa nekim strateškim plasman bronzerand highlighter, možete lako da lažna. Znojavi cure, obratite pažnju: Izbegavajte primene bilo koje od ovih proizvoda na čelo, bradu i nos, jer to može učiniti da izgledate ekstra masni na fotografijama.

@ Patmccgrath / Instagram

Doll-Like trepavice

Lush, flutteri trepavice su siguran izbor za svaku mladu. Ako nameravate da koristite maskaru, držati za hidroizolaciju formulama, da ne želite da pokrenete niz lice (iz bilo znoja ili Happi Tears). Ili možda razmisliti trepavica ekstenzije za tu priliku. Oni investicija, ali će te trajati do medenog meseca.

Kristi Sparov / Getti Images

Glossi Poklopci

Ako ste zaista zabrinut se rakuna očiju sredinom prijem, preskočite tamnije nijanse u potpunosti i prebacite some glossover svoje poklopce umesto toga. Na ovaj način dobijate maksimalan učinak, ali ne moraju da brinu o doterivanje šminku tokom noći.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

9 stvari koje definitivno treba uključiti u svoj ciljni vjenčani registar

Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koje ne želite da pravite

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

6 stvari koje žene žele da znaju pre nego što se venčaju

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

8 Prekrasne djeveruše haljine ispod 150 EUR

Post Vjenčanja

Postmortem sa pravom nevestom o njenom venčanju u Floridi

Post Vjenčanja

5 stvari za razmišljanje kada kupujete za angažman

Post Vjenčanja

To je koliko troškovi venčanja u svakoj državi

Post Vjenčanja

10 najlepših venčanih mesta u Čikagu

Post Vjenčanja

Vjenčanja: Evo šta stvarno znači koktel odjeća

Post Vjenčanja

7 vjenčanja koje ćete videti svugde ovog proleća