7 načina da pronađete pravog službenika za vaše venčanje | RS.centerar.org

7 načina da pronađete pravog službenika za vaše venčanje

7 načina da pronađete pravog službenika za vaše venčanje

U početku, vaš veliki plan Venčanje je da tvoj BFF se odredila mreži. Ali sada, nekoliko meseci od, ti i tvoj verenik odlučili da zapravo radije malo više pompe i okolnosti iza "ja." Ali kako početi potragu za venčanja Officiant izvan tradicionalnog verske institucije? Evo, super-korisna za.

Tventi20

Shvatiti Vrsta Ceremoni Iou Vant

Kao prvo: Nail niz očekivanja za šta ste ti i tvoj verenik želi u svojoj ceremoniji. Da li želite da bude tradicionalni ili moderni? Da li će biti nekih religiozni aspekt? Šta o dužini vremena? (Na primer, pretpostavio "Ja" će biti kratko i slatko dok vaš muž-da-se hteli da imaju različite čitanja.) ​​Uporede i nedavnih venčanja ste prisustvovali-i porodice očekivanja-u biti sigurni da 're na istoj strani.

load...

Tventi20

Zatim Raspitajte se za preporuka

Iznenadili biste se: Iour fotograf (pod pretpostavkom da ste žuti karton jedan) može biti bogatstvo znanja kada je reč o najboljim lokalnim officiants da pozove. Razmislite o tome: U svom poslu, oni su sve videli. Takođe možete da se obratite planer venčanja ili član prijatelja ili porodice sa ceremonije ste voleli.

Tventi20

Ili Read Revievs

U redu, tako da izbrišu sa ličnim preporukama. Google je druga opcija, sigurno. (Samo traži ime u vašem gradu, plus reč "Officiant" i početi gaze preko.) Ono što je najvažnije jeste da ste pročitali ALLthe online revievs. Vi ne možete verovati sve njih, to je sigurno, ali će vam dati opšti osećaj stila / opšte vibe osobe i možeš ići odatle. (Bonus poeni ako možete naći video namotaj od svog rada.)

load...

Tventi20

Interviev ih pre nego što Book

Vaš Officiant obično dobija poziv za prijem, pa ako ne mogu da zamislim da ste razgovarali sa njima kasnije tokom čašu vina, verovatno želite da tražite nekog drugog. Naravno, oni ne moraju biti tvoj BFF, ali je važno da se ne osećate neprijatno ili neugodno oko njih.

Jason_Lee_Hughes / Getti Images

I pobrini se da si kvalifikovana da Sign Iour Marriage License

Da li neko istraživanje (aka drugi Google pretragu) da vide ko legalno mogu da se udam za tebe u svom gradu i državi (na primer NIC ima drugačija pravila nego državi Njujork). Kada znate šta je potrebno, pitajte Officiant ako on ili ona ispunjava te standarde. (U nekim situacijama, možda biti potrebno da se legalno oženjen drugom mestu, kao i gradske skupštine.)

Tventi20

Bude jasno šta želite od ceremonije

Bez obzira ko ste zaposliti, proverite da li ste kristalno jasno kako želite Ceremonija da ide dole. Ovo uključuje anegdote koje želite pomenuli, kako izgovoriti imena članova porodice (to je velika stvar) i sve fraze da bi radije izostavljene. Većina officiants će vas šta će da kažu, ali više pitanja pitate-a ograničenja ti glas-bolje.

BananaStock / Getti Images

I Ask o svojim očekivanjima, Previše

Možda vaša Officiant duple knjige venčanja na isti dan, tako da ona treba stvari da obavim na vreme. Ili ona očekuje samo nekoliko razna članove porodice van svadbi danas na probu. Samo budite sigurni da je pitam za herneeds, tako da ste do brzine ispred stvarnog ceremonije. Uostalom, cela stvar ne mogu da se desi bez nje.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

Kako je ova nevesta izvukla svatovsko zeleno vjenčanje planina i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

Kupio sam samo svoju venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

Dreami elopement paketi koji će vam omogućiti da razmislite o velikom vjenčanju

Post Vjenčanja

Stvari koje verovatno nemate na registru vjenčanja (ali treba)

Post Vjenčanja

21 najlepših venčanih mesta u Njujorku

Post Vjenčanja

13 puta psi su bile zvezde venčanja

Post Vjenčanja

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Post Vjenčanja

15 venčanica ispod 500 eura (koja izgledaju kao milion dolara)

Post Vjenčanja

13 prava djeveruša dele jednu stvar koju žele da je nevesta uradila drugačije

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja, kako bi svi svjedočili na vašoj ceremoniji

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Post Vjenčanja

20 grešaka stvarne neveste žale zbog svojih venčanja