6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati | RS.centerar.org

6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati

6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati

Potpuno si ubistvo svoju kuma dužnosti. Vi ste organizovali epsku devojačko stranku; ste naučili kako da se okupljaju na Vato (nakon što ste naučili šta reč i znači); i sada pripremaju da dostavi postojani-Ovation-dostojan tost. Treba neke savete da ga udari iz parka? Evo šest delovi kuma govora koji su sigurni da mladu smeh, plakati i osećati ALLthe oseća.

Knape / Getti Images

411 o Koliko ste brzo Upoznajte BrideAs dok se mikrofon, svaki gost u kući se pita ko si. Dakle, predstavite se na vrhu i objasniti kako znate mladu. Možete biti kao jednostavan kao: "Hi everibodi. Ja sam Hannah, a ja sam znao Marnie od prvog dana orijentacije u Oberlin. "

load...

Kratka, Specifična priča o Bride natrag u DaiSave dugo daha platonski-iš ljubav pismo za karticu. Umesto toga, izabere priču koja je lako reći, do tačke i, što je najvažnije, istina. Ne brinite o tome smešno-humor će doći iz specifičnosti u vašoj priči (kao što objašnjava lepljiv farmerke sa leptir zakrpe Marni platio 250 $ za i još uvek nema srca da daje). I, ne da moramo da vam kažem, ali se kloni teme koje bi mogle osramotiti mladu ispred njene porodice, na primer, ek momaka, tajni te je to rekli, itd

Tventi20

Memorijska O GroomIou mogao ići na i na oko svog najboljeg prijatelja, ali se ovaj dan o njoj kao jedna polovina par. Tako dele anegdotu o tome da do zna mladoženju i kako srećan što čini vaš prijatelj: ". Znao sam da bradati tip je prava stvar kada sam čuo da uskladi 'Bet on Me" tokom karaoke "

Visual (ako je moguće) Ne samo da vizuelno zadrži svoju publiku roblje, ali takođe pokazuje svoj BFF da stavi dodatni napor u svoj govor. Bilo da je u vazduh planom foto iz nje u, rekao je leptir farmerke ili na e-mail je poslao sa naslovom: "Mislim da sam našao jednu <3..." To je jednostavan način dodavanja neku dubinu vaše priče bez dodavanja na previše vreme na.

load...

mikolaSeniuk / Getti Images

Završni ToastIou voskom poetska o prošlosti, sada je vreme da pitam sve da podignu čaše i živeli na nešto u budućnosti para. To je deo u govoru kada imate potpunu slobodu da budu što otrcano koliko želite. A ako želiš da svi rasturao, pokušajte da ga se vraćaju na nešto što ste već navedenom: ". Podignimo čašu za budućnost puna ljubavi, predivnih harmonije i leptiri"

Na 4 minuti (ili pod) vreme-pečat Zdravice su važni, ali budimo realni: Svi hoće da udari plesni podijum i bar. Dakle, praksa i vreme vaš govor kod kuće-ne, ponavljamo, ne krilo to. Najviše pažljivo kuma govora možete dostaviti je onaj koji ste uzeli vremena za pisanje i uređivanje. Mi ćemo piti za to.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

8 Prekrasne djeveruše haljine ispod 150 EUR

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018

Post Vjenčanja

10 ne-sirastih, ne-vjerskih čitanja vjenčanja, kako bi svi svjedočili na vašoj ceremoniji

Post Vjenčanja

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime muža

Post Vjenčanja

Ove 3 žene su venčale. Evo zašto

Post Vjenčanja

7 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će vaš veliki dan osjećati super posebnim

Post Vjenčanja

9 stvari koje definitivno treba uključiti u svoj ciljni vjenčani registar

Post Vjenčanja

Herb boukuets: Najnoviji svadbeni trend čudno smo opsednuti

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Post Vjenčanja

11 genijalnih načina da zabavite decu na venčanju