6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih) | RS.centerar.org

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

6 nesreća u planiranju vjenčanja (i kako se oporaviti od njih)

Možete planirati prilično piknik, ali ne može da predvidi veather.Outkast song lirics treba da verovatno nikada citiram sa stresom mladu. Ipak, stvari se dešava, ne samo na sam dan venčanja, ali u nedeljama koje do njega, takođe. Evo, šest super zajedničko venčanje katastrofa planiranje... I kako da izbegnu Hiperventiliram u braon torbu.

Tventi20

Vremenske prognoze Izveštaj kaže Rain

Strike to. Kaže da je trebalo da pljušti. Evo šta radite: Prvo, budite sigurni da će većina vaših gostiju proverite vremensku prognozu i nose kišobran sa sobom. Drugo, postoji Amazona premijera. Ako je prognoza i dalje izgleda nesigurno od dva do tri dana, preduzeti mere predostrožnosti i stavite kišobran nalog za vas, vaše svatove i goste koji su zaboravili jednu. U najboljem slučaju, ne "koristi ih. (Osim toga, Amazon povratak su povetarac.) I glavu gore: Kiša može biti najbolja pozadina za fotografije sa venčanja.

load...

Tventi20

Vi ste o da Blov Iour budžet

U savršenom svetu, možete predvideti svaku cenu venčanje u vezi, ali iz vedra neba, vaši vedding dress promene će koštati mnogo više nego što ste mislili da bi ili morate da zakažete secondhair suđenje, uh. Šta god da radiš, ne samo rame troškove. Umesto toga, pozivamo svoje proizvođače da vidimo šta cena podešavanja možete napraviti. Na primer, zamenom od jednog cveta za drugi sa sličnim nijansom mogao da obrije desetine dolara od deveruša buketa. Ili rade sa ugostitelja da hrane svopovi na primer, nema ribe-mogla uštedjeti onoliko koliko $ 2K. To je sve o dobijanju kreativni i ne plašeći se da progovore.

Tventi20

Ti si Preko prostor na Guest List

Dakle, morali da dodate nekoliko plus jedan-i dalji rođaci-na listu gostiju. Nije kraj sveta. Dokle god se ne razbije požara kodove, obično vaš ugostitelj može lako da primi, čak i u poslednjem trenutku. U većini slučajeva, to je jednostavno kao promena veličine tabele i raspored na recepciji.

Tventi20

Jedan od vaših prodavaca Kuits

Vi Fellin lovevith vaš Vedding Planner, koji bez znanja vas, je sprovodi alternativne mogućnosti za karijeru u isto vreme kada je booking svoj posao. Hej, život se dešava. Ako je ona bila deo većeg preduzeća sa više planera, nikada boli da pitam o šminka dobro da nadoknadi sve dodatne stres za venčanja u vezi uzrokovane Svitcheroo. Ali, ako je ona bila nezavisna, proverite da li ste glasni o svim detaljima koje ste prethodno bi razgovarali. Ipak, biti otvoren za ideje svog novog planera i industrijskim vezama (one uvek isplati).

load...

Tventi20

Vaš Pretresno kose je katastrofa

Bez obzira na to koliko Pinterest slike možete pingovan na vaš stilista, on ili ona još nije sasvim sredimo potcenjena Džesika Alba Chignon ste se nadali. Udahni. Zato je suvo trčanje. Daj konstruktivne povratne informacije u ovom trenutku (ili snap a pic i pošaljite svoj stilista sa beleškama kasnije) za načine gotov rezultat može biti poboljšan. Neki saloni će čak odbacuju suđenje redo ako vi objašnjavate da su rezultati nisu ono što ste se nadali da ce biti. (Hej, oni radije to nego rizik gubitka poslovnog full-stop.)

Tventi20

Ti i mladoženja Can not Stop prepirku

On ne brine o stolova aranžmana. Vi ne zanima, uključujući njegov drugi rođaci kad si već previše budžeta zbog glave brojanja. Venčanje planningcan osećate kao krajnji test braka, ali je najbolje rešenje je da se odmori i planiraju sastanak noć-a moratorijum na svim stvarima venčanje odnose.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

16 super prve plesne pesme koje nisu konačno

Post Vjenčanja

8 stvari za koje ste verovatno zaboravili da se registrujete

Post Vjenčanja

5 ljetnih svadbenih grešaka koje su skoro uvijek uznemirile goste

Post Vjenčanja

12 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će učiniti da želite da ponovite svoje pinterest ploče

Post Vjenčanja

10 stvari koje svadbeni fotograf nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

Kako je ova nevesta izvukla svatovsko zeleno vjenčanje planina i ostala na budžetu

Post Vjenčanja

Najlepše venčane lokacije u hamptonima

Post Vjenčanja

6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati

Post Vjenčanja

Najlepše venčane lokacije u San Francisku

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

5 se bori protiv svih angažovanih parova (i kako ih riješiti)

Post Vjenčanja

10 majke neveste izgleda daleko od matrina