5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime muža | RS.centerar.org

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime muža

5 stvarnih žena o tome zašto nisu uzeli ime muža

Neke devojke odrastaju scravling svoje nade buduće prezimena na marginama svojih prenosivih računara. Za druge, pomisao na odustajanje svoje ime nikada nije bio, nikad opcija. Bez obzira na vaše misli na tu temu, nema poricanja da preuzima ime supruga više nije dato. Pitali smo pet prave dame da dele razlog su rekli da na brak-a vrag ne da odustaju od svojih imena.

Onaj koji dolazi iz Jato Girls "Ja sam za promenu prezime posle braka ako je to ono što želite da uradite, ali automatski-no-pitanja postavljana ideja o supruzi menja njen da bude prilično datum (poreklo bračne promena prezimena su, hm, ne baš prijatno). Sa samo devojke u mojoj porodici koji nosi prezime, znao sam da sam hteo da ga zadrži i da ga proslede svoje buduće dece, i srećom moj muž je bio potpuno na brodu. (Ona pomaže da on dolazi iz veoma velike proširene porodice sa puno muškaraca.) U stvari, moj muž je čak razmišljali njegovo prezime u rudniku kada imamo decu, nešto što nisam stvarno mislim je velika stvar do rekao sam mojim prijateljicama i videla svoju pretežno pozitivan odgovor, sa više od jednog prijatelja poverio da želi njen muž bio toliko otvoren. Na kraju krajeva, snažno osetio sam da zadržim svoj prezime i moj muž nije, tako da naša odluka je bilo lako "-. Aleksia D

load...

Onaj ko je ponosan na svoj rad Trail "Nikad nije bilo pitanje. Oduvek sam želeo da zadrži svoje ime, a to je bila odluka koju sam doneo put pre nego što sam upoznao svog verenika. Moje ime predstavlja sve dostignuća koje sam napravio i Kick-Ass stvari koje sam uradio u protekle tri decenije, i to poklanja bi se osećali kao da gubim identitet. Razmišljao sam o koristeći samo svoj dao ime profesionalno (fraza "djevojačko prezime" je tako zastarelo meni), ali uzimajući novo ime ne izgleda kao ja, a ne da mi nije bliže svom čudesnom soon- da-se muž nego već ja. Nisam odlučio na celoj decu stvari još, ali ne mogu čekati za moj verenik i ja da shvatim šta je najbolje za našu porodicu zajedno. "- Lindzi C

Onaj koji gleda na nju Famili Tree "Dugo pre nego što sam se još iz mog muža, čitao sam nešto o tome kako je lako za žene da se izgubi u porodičnom stablu kada su uzeti prezime svog bračnog druga. Nije nužno nemoguće pratiti dole njihove informacija, ali to je mnogo teško locirati svoju istoriju ako je njihov devojačko ime nije dobro dokumentovano na svom matične knjige rođenih. To me je navelo da zadrži prezime. Moj muž je bio potpuno podržava. Uvek smo gledali sebe kao pojedinci ujedinjenja u braku, pa kom smislu bi bilo da se preuzme njegovo ime? klinac pitanje je iskrslo, ali još uvek smo otvoreni. U stvari, moglo bi se čak dati našu decu moje ime. (to je evropska tradicija da koristi ime majke kao prezimenom, mi smo nedavno naučili) "- Rachel B.

load...

Onaj koji nije želeo da promeni svoj Insta Handle "Nikada nisam ni pomislio o promeni moje ime. Moje prezime je tako važan deo mog identiteta-a moj Instagram drška-da ona nikada nije bila do na razmatranje. Moj muž je pokušao da me lagano prodati na promenu imena, ali sam bio jako ne, i to je neka vrsta ne predstavlja problem sada. Što se tiče našeg budućeg mogućeg potomstvom, sigurno će imati svoje prezime, iako mi irks mom jezgra, a zapravo, sad kad si me otpustio oko toga, verovatno neće proći bez borbe. Dole sa patrijarhata. Izvini, dušo "-. Dara K.

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

10 stvari koje svadbeni fotograf nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

8 puta kiša je napravila vjenčanja mnogo bolje

Post Vjenčanja

9 stvari koje definitivno treba uključiti u svoj ciljni vjenčani registar

Post Vjenčanja

Herb boukuets: Najnoviji svadbeni trend čudno smo opsednuti

Post Vjenčanja

6 stvari o kojima vi i vaš partner trebate razgovarati pre nego što se bavite angažovanjem

Post Vjenčanja

5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne

Post Vjenčanja

6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati

Post Vjenčanja

13 apsolutno lijepog prstena Nosioci i cveće devojke ideje

Post Vjenčanja

Prema planeru za vjenčanje, ovdje je 6 razloga za venčanje NIE (i 4 razloga ne)

Post Vjenčanja

Sve fanci Bridal termine koje treba da znate pre nego što odete na kupovinu

Post Vjenčanja

12 ne-haljina venčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Istina o traženju dozvole 2018