5 pitanja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete | RS.centerar.org

5 pitanja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

5 pitanja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Bilo mladoženja par će vam reći da je najvažnija stvar na vašem venčanju, pored vašeg izbora supružnika, naravno, je fotograf. Ali, uz korišćenje opcija koje vibracijama sa svojim stilom anddelivers na robu može da bude teško-ima samo toliko neverovatne photogs. Tako smo došli kako bi venčanje fotografa Ališa Siegel da se pitanja misli da svaki klijent treba pitati pre nego što naručiti sa njom. Evo šta je imao da kaže.

1. Koliko vremena je potrebno da dobije svoje fotografije? "Uglavnom zato što ne žele da budu razočarani ako deset nedelja prolaze, a vi još uvek niste ih dobili, tako da je dobro postaviti ovo očekivanje rano. A ako uzimajući fotografije brzo je prioritet za vas, onda svakako želite da pitate o tome, a možda čak dobiti u pisanoj formi u ugovoru. "

load...

2. Kako preuzimanja radi? "Ovo je važno da pitate, jer ponekad fotografi će naplatiti za hi-res preuzimanja. Bilo bi veliko razočarenje ako budžet za svoju fotografa, a zatim niz put shvatite da je to dodatni trošak da ih ima kao Hi-Res preuzimanja (koji, verujte mi, vi ćete želite). Većina fotografi će imati ovo uključeno u svojim paketima, ali to je zaista korisno da pitate o tome! "

3. Da li su putovanja takse uključene? "Ovih dana, parovi ne izgleda da se brine da li je njihov fotograf živi pet minuta od njihovog mestu ili pet sati avion jahanja. I da budem iskren, većina od nas photogs lovetraveling za neverovatnih svadbe destinacija! Ako odlučite da želite da donese fotografa u iz druge države, ili čak i više od jednog uber vožnje, sigurno pitati putnih troškova. Samo želite da budu na istoj strani sa tim rano, tako da stvari ne dobijaju lepljiv niz put. Neki fotografi će vam fakturu tačan leta i hotelski troškovi, gde će drugi samo dodati u jedinstvenoj stopi putovanja. U svakom slučaju, dobro je da pitam. "

4. Mogu li da vidite primer album? "Kao fotografa, volimo da naglasim najbolje od najboljih na našim sajtovima (možete li nam kriviti ?!), ali mnogo puta ne vide porodicu manji-a bitne stvari nalik, svadbeni stranka ili ples / strana shots. Ako pitate za punu primer galeriju, dobićete način bolji obim kako bi primiti svoje fotografije i koliko ćeš dobiti u punom album. To je dobro za obe strane jer onda postavlja očekivanja ranije. "

5. Kako ti je kao fotograf obično prilaze na dan venčanja? "Neki fotografi su photojournalistic i žele da ostanu van puta koliko je moguće, a neki su super stilizovana i žele malo više vaše pažnje tokom dana. Oba stila čine prelepe fotografije. Zaista se svodi na to kako hoćeš fotografija uključeni u svoj dan. Postavljanjem ovo pitanje, ono će omogućiti fotograf objasniti nešto više o tome kako su zakazali fotografije oko vašeg dana i da će vam dati osećaj za njihove ličnosti, kako oni rade i Kako že oni će potencijalno rade sa vama. "

load...
load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

9 prelepih crkava širom sveta u kojima se u stvari možete udati

Post Vjenčanja

Najlepša mesta za oženiti u Los Anđelesu

Post Vjenčanja

9 sakrivenih troškova venčanja za koje ste zaboravili budžet

Post Vjenčanja

Kako planirati vjenčanje za 10.000 EUR (ne, to nije greška)

Post Vjenčanja

Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su venčani menjali (ili nisu promenili) svoje odnose

Post Vjenčanja

Kupio sam samo svoju venčanicu (i to je bila najbolja odluka ikada)

Post Vjenčanja

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to da uradim)

Post Vjenčanja

14 venčanih poklona garantovalo je da prođu povratni test

Post Vjenčanja

Kako navigirati pinterest za planiranje vjenčanja

Post Vjenčanja

Ideje o zaslužnim idejama (koje niste videli milion puta)

Post Vjenčanja

12 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će učiniti da želite da ponovite svoje pinterest ploče